jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Czy to prawda, że dużo witaminy C opóźnia okres? Bo chciałabym opóźnic o 2 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło mamusiu............... Napisano Kwiecień 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esk00 Napisano Kwiecień 10, 2007 nie, raczej nie. a gdzie to tak napisali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 serio pytam, niektórzy mają taką teorię, więc chce wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 gdzies tu na forum wyczytałam, i w googlach jak się wpisze to też jakies przypadki tak pisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoo rany Napisano Kwiecień 10, 2007 ale kretyni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie to nie prawda Napisano Kwiecień 10, 2007 jeśli nie bierzesz anty to nie opóźnisz.. są zioła itp ale to wcześniej trzeba zacząć, nie tak - tydzień przed planowanym okresem. a już na pewno nie bierz farmakologii żadnej tylko dla tego, rozpieprzysz sobie w organizmie i dopiero będzie kłopot.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ej.. ale duzo osób tak pisze wpisze w google to takie coś : http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=Sok+z+cytryny+opoznia+okres%3F&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 to jak, pić czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerze_zdumiona Napisano Kwiecień 10, 2007 Jasne, że pić! Jedno co warto, to upić się warto :D Ja słyszałam, że jedna łyżeczka smoły dziennie poprawia witalność. Jak myślisz. Prawda to, czy bzdury ludzie gadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach