Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele

Czy on coś czuje?

Polecane posty

Witam wszystkich, mam wielki problem. Otóż chodzi o to że 2 miesiące temu poznałam chłopaka, to ja pierwsza do niego zagadałam, wydawałsie byc bardzo fajny. Teraz pisezmy do siebie smsy gadamy na gg, gdy ja sie długo do niego nie odzywam to on do mnie pisez pierwszy albo gdy on sie nie odzywa to pisze do niego!! Wysyła mi życzenia na dzien kobiet, na święta, pyta sie co u mnie słychać? kiedyś mieliśmy sie spotkać, tylko był w kościele!!! Nie wiem co on do mnie czuje, bardzo bym chciała żebyśmy byli razem, bo ja czuje do niego coś więcej niż tylko przyjaźń czy koleżeństwo, tylko nie wiem czy moge liczyć na coś z jeo strony? prosze doradźcie mi coś, co mam robić ajk sie zachowywać we stosunku do niego? zaproponować mu spotkanie?? prosze o opinie i rady!!

Gość a ja wygrałem życie
tak, zaproponuj mi spotkanie;)

Gość kingunia_*
ile macie lat?

Gość No rozumiem ...........
..."kiedyś mieliśmy sie spotkać, tylko był w kościele!!!"... Co ma piernik do wiatraka ?

Gość Moim zdaniem ....
cos tobie się pomyliły role, kto tutaj jest facetem ? Nie radze zapominac :) Poza tym tak to jest, że do tanga trzeba dwojga. On nie musi i pewnie nie czuje to co ty, więc moim zdaniem odpuść sobie ... powodzenia 🌼

Gość Czuje ... ale
niekoniecznie to co ty ...:)

Gość itta
nic bo jakos na swieta nie przybył a sie umowiliscie olał cie a ty nawet kartke kupial wilia 205