Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiś malutki

co ma w środku??

Polecane posty

Gość domiś malutki

Mam take pytanie..Moje dziewczyna ma w srodku taki jakby precik..co to jest??Jest jedrny i dlugi na ok 1,5 cm.Wyczywam go jak wkladam jej palce..Prosze o informacje...

pręcik!!! :D:D:D:D:D:D hahahaha to jest szyjka macicy... chyba ze sobie dziewczyna wkładała jakieś bajery do środka nie no ubawiłeś mnie :D:D:D:D

Gość domiś malutki
Dzieki za odpowiedz...tez wlasnie myslalem,ze to moze byc szyjka macicy ale nie bylem pewny..Napisalem "precik" bo jak to inaczek opisac??

Gość spirala sieroto
a co innego to może być.. pręcik.. szyjka macicy nie jest w ten spopsób wyczuwalna.. no jak - w palce ten pręcik złapałeś - ze wiesz ze 1,5cm? to nie szyjka na peewno sie uśmiałam :)

kurcze ja mam ta szyjke macicy wyczuwalna..jak wsadze palec to sama wiem gdzie jest ...jak bylam w ciazy to lakarze mi wspominali ze ze mam dluga szyjke macicy..o tym wiem tyle ze porownania z innymi paniami niestety nie mam ...zreszta nie chcialabym ...bleee...uwielbiam rod meski!

Gość Wisienkaaa
Taka jej" uroda" "domisiu":)

Gość domiś malutki
dzieki wam bardzo..poprostu to moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia dziewczyna..balem sie juz ,ze jest to cos niezbyt normalnego...ale wasze wypowiedzi mnie uspokoiły...

Gość soziaa
domis a moze ona ma spiralke zalożoną czasem takie cienkie jak druciki pręciki są wyczuwalne zwłaszcza przed okresem

Sozia, czy myśłisz że można wyczuć spirale?? To zgrubienie ja uważam za pewien rodzaj łechtaczki, bardzo lubie jak to facet pieści. Cholera, a może powinnyśmy się wzajemnie obmacac, obejrzeć??

Gość soziaa
mozna nie tylko nitki jak w czasie okresu wyczuwam takie nie są to nitki to raczej jest metalowe cienkie