Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcący porządnej

Niełatwo dzisiaj o porządna kobietę, która za młodu nie szalała

Polecane posty

Gość Chcący porządnej

Nawet jak się pozna taką co niby już się uspokoiła, to się okazuje, że ma wiele za uszami i nie raz jej się zdarzyło puścić się z przypadkowym facetem. A gdzie się podziały prawdziwe cnotki?

Gość a gdzie PRAWDZIWI faceci
ale zniewieściałe cioty trzymające się mamuśki? :p zgrywający macho mięczaki :p

Gość Chcący porządnej
Dzisiaj chyba prawie każda ma za uszami brudną i grzeszną przeszłość

Gość za to gówniarzu ty zapewne
prawiczkiem jesteś :p mamusia nie pozwalała? :p heheheh

Gość Chcący porządnej
Nie jestem gówniarzem i prawiczkiem. Chcę mieć dobrą żonę po prostu

Gość Agata42
kto jest PORZADNA KOBIETA? to oczekiwanie społeczne, do którego chcesz się koniecznie przypasować. Czy kobieta, która miała 15 kochanków jest mniej porządna od tej, która miała 2? Czego się boisz PORZADNY? Tego, że nie dasz rady być dobrym kochankiem? Na pewno kobieta doświadczona wie czego chce, bo takiej cnotce to szybko po ciemku wystarczy....

Gość _cnotka_
wypraszam sobie, jestem z jednym jedynym mężczyzną i "szybko po ciemku" nie wystarczyłoby mi

Gość zapytajniczka
do Agata42 czy nie uważasz, że twoje zagrywki są straszne :O. Czemu każdy tego typu topic, kończy się atakowaniem dziewic przez niedziewice, lub niedziewic przez dziewice. Czy kobiety nie powinny być solidarne :o i odpierać argumenty takich facecików :O, a się nawzajem oczerniać. Czy będąc taką jak ty, mam rację, pisząc, że cnotkę trudniej pobudzić bo jeszcze nie zna swego ciała, kiedy doświadczona robi się mokra często od samych słów. Przecieć tak jest tez ! Więc teraz będziemy się bawić w takie tanie przepychanki :o zamiast stać murem, przeciwko takim debilom. Żałosna kobieto i tobie podobne są :O. Podpisano: Niedziewica już dawno .

Na pewno łatwiej, niż o faceta który nie myśli o seksie na widok ładnej dziewczyny, i potrafi odrzucić \"propozycje\" składane mu przez kobiety... Jesteśmy siebie warci.

Gość _cnotka_
i znów muszę zaprotestować: póki byłam dziewicą, robiłam się mokra od samych słów, gdy nią przestałam być, potrzebna mi dużo silniejsza i długotrwała stymulacja dziękuję za uwagę

Gość Chcący porządnej
Nie chodzi mi o dziewicę, tylko o kobietę, która się szanowała i jej przeszłość nie będzie mnie obrzydzać. Ja kochałem się tylko z miłości i nie zaliczałem każdej kobiety, którą sie dało. Dlatego nie chce mieć zony, dla któej liczył się tylko sex i tylko szukała okazji żeby się przespać jak z największą ilością facetów. Chcę zeby moja żona była cnotką o pięknej kochającej duszy.

jest MNOSTWO takich kobiet o jakich mowisz autorze, jednakze 99% z nich sa brzydkimi pasztetami :( jesli szukasz ladnej i szanujacej siebie kobiety to niestety nie znajdziesz takiej. w mlodosci kazda z co ladniejszych kobitek po prostu ulega pryszczatym nastolatkom i wlasnej cipeczce w koncu dajac dupy. taki los :(

Gość to tak jak z facetami

Gość a co złego jest w seksie
????

Gość agata42
Zapytajniczka, nie solidaryzuje sie z takimi kobietami jak Ty. Mam się dobrze i zdanie facetów na tenmat dziewic jest tylko miarką ich poziomu. Potrzebujesz kogoś kto będzie Cie bronił przed złymi mężczyznami? Ja wolę ich uzywać i czerpać z tego przyjemność.

Gość Chcący porządnej
Ten temat nie ma żadnego związku z dziewictwem! W sexie nie ma nic złego, póki jest on wyrazem miłości, a nie egoistycznym zaspokajaniem swoich potrzeb i "sportem". Nie jesteśmy zwierzętami nie potrafiacymi kontrolować swojego popędu. Tutaj założylem temat o tym, jakie kobiety uważacie za porządne http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3445710

Gość porządne są nudne

Gość ten typ tak ma
znajdzie sie taka ale bedzie slepa i garbata

Gość nie ejsteś prawiczkiem a
wymagasz dziewictwa od przyszłej żony? idź może na księdza lepiej :p

Gość a ja mialam 2 facetow
obydwu tylko i wylacznie z milosci nadaje sie?

to beznadziejne co piszą niektórzy z Was. Głupio mi pisać coś takiego ale chłopacy/mężczyźni uważają mnie za ładną, atrakcyjną kobietę. Nie jestem \"cichą wodą\". Szalona, spontaniczna, sorry za wyrażnienie ale wiele osób mówiło że jestem \"pozytywnie pier*olnięta\". Chłopaków miałam ośmiu (mam 19lat) a sex uprawiałam tylko z jednym, którego pokochałam. Od 2lat jestem z nim i jestem pełna satysfakcji że pomimo tego że straciłam dziewictwo w wieku 17lat (niestety w dzisiejszych czasach trudno znaleźć 16letnia dziewice, moim zdaniem straszne jest to co sie teraz dzieje z młodzieżą:/) współżyje tylko z jedna, najblizsza mi osoba :) jak widac. Nie każda ładna osoba sie puszcza, tak samo jak nie kazdy \"pasztet\" (nie lubie tego słowa) jest cnotką.

Gość przecież on nie pisał
że wymaga dziewictwa od żony :)

Gość lolobrygi
gadacie glupoty, to powiedzcie mi czy jestem porzadna? moj piewrszy chlopak 21/22 lata i wtedy pierwszy raz, a pasztetem nie jestem.

Gość jak nie pisał
chce cnotkę :p która będzie mu jeszcze sprzątała, gotowała, narodzi bachorów a on będzie ją zdradzał z innymi.....cnotkami, tj porządnymi kobietami :o

chyba chodzilo mu o kobiete ,ktora drastycznie i natarczywie lgnela do łozka kazdego ,ktory sie nawinal. Przeciez facet chce normalnej kobiety ,nie dziewicy ,ale tez nie puszczalskiej ,ktora dawala co sobote na disco innemu.:)) Przynajmniej ja .zrozumialam go w ten sposob

Gość przecież on nie pisał
mu chodziło chyba, że cnotka = porządna, a nie odrazu dziewica