Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbarkaaa

Mercilon

Polecane posty

Gość Barbarkaaa

Czesc dziewczyny!! Moj ginekolog przepisal mi własnie te tabletki i za 2 tygodnie zaczne je brać!! podzielcie sie swoimi doswiadczeniami, jak sie po nich czujecie, i ile placicie za nie?? ja place 31,50 zł troche boje sie skutków ubocznych ale mam nadzieje ze bedzie ok

Gość OlkaFasolkaaa
ja bralam mercilon przez trzy miesiace i dopiero po tym czasie uaktywnily mi sie skutki uboczne tj.kolatanie serca, problemy ze snem, zmienne nastroje, stany depresyjne, bylam bardzo nerwowa, nie moglam nosic soczewek kontaktowych i czesto bolala mnie glowa.Nie wiem czy inne dziewczyny tez tak maja ale ja prawdopodobnie nie mialam odpowiednio dobranych tabletek.Teraz czekam na pierwszy okres po odstawieniu i wydaje mi sie ze przynajmniej przez najblizszy czas nie bede miec regularnych miesiaczek, wlasnie prze Mercilon.i Pozdrawiam

Gość Barbarkaaa
Nikt wiecej juz nic nie napisze??

Ja kiedys bralam mercilon przez okolo 2 lata i nie mialam skutkow ubocznych procz tego ze libido spadlo do zera. Pozniej mialam kamienie na nerach i lekarze zalecili odstawienie tabletek. Od tamtej pory sporo sie naczytalam o tabletkach anty i zrezygnowalam i ich brania. Ale t moja decyzja (w sumie nasza -moja i narzeczonego) wiec jesli chcesz brac tabletki mercilon nie byl zly.

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl