Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukadło

Szukam gina w Krakowie...

Polecane posty

Gość szukadło

do którego nie czeka się w kolejce przez 3 miesiące (jak w scanmedzie) - czy możecie kogoś polecić? Może byc prywatnie(napiszcie wtedy ile za wizytę), byle móc się dostać w przeciągu tygodnia, dwóch. Najlepiej żeby była możliwość wizyty w godzinach popołudniowych, tak ok 18. Najchętniej cenrtum, prądniki i tamte okolice. Z góry dzięki.

Gość netulkal
http://ipl.republika.pl/ napisalam do nich maila. Wystarcz sie zarejestrowac przez internet (duzo wolnych bliskich terminow) wziac ksiazeczke zdrowia studenta i wizyta jest refundowana przez NFZ. No jedyny mankament ze to huta jest. Ale jesli mieszkasz w oklicach pradnikow to to dla Ciebie nie problem.

Gość kasiawaaaa
przychodnia na ul Galla :) tego samego dnia co poszłam to zostałam przyjęta :) praktycznie cały dzień ktoś przyjmuje

Gość lusijaaaa2
a tam na galla jest na nfz czy prywatnie ?? jak prywatnie to jaka cena? w ogole jestes zadowolona z wizyty? od lekarza duzo zalezy ;-)

Gość na Galla
jak masz fuksa to przyjma Cie z kopyta, ja niestety czesto czekalam nawet ponad 2 tygodnie na wolny termin jest tam kilku ginekologow jest to z NFZ, wiec badanie jest bezplatne bardzo mila pani pielegniarka z rejestracji cytologia jest robiona zdaje sie tylko raz w tygodniu

Gość lusijaaaa2
no to teraz tylko mi powiedzcie ktorego lekarza tam polecacie. Bo w sumie mam zamiar wybrac sie po raz pierwszy do gina i nie chce ie tak na wstepie zrazic;-)