Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka m.

O co chodzi z farbami Palette ?

Polecane posty

Gość farbka m.

Kupilam bardzo jasny blond tej firmy i sie troche boje bo slyszalam ze ciezko schodza zwlaszcza ciemne kolory sa ciemniejsze niz powinny i to nawet szamponetki, a jak ja chce blond to czy tak samo to dziala? trudno sie zmyje:)? Farbowala ktoras z was??

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A_
nie polecam farb koloru blond z tej firmu. Bardzo słabo rozjaśnia i można sobie niechcący zafundować rudości lub żółcie zamiast pięknego blondu. Polecam Garniera Nutrisse lub Natea, kiedyś farbowałam (nr 111) bardzo fajnie wychodziło:)

Gość farbka m.
Ehh...a widzisz na mnie garnier wogole nie dziala!!!!! Nie lapie!!! Jesli rozjasnia to o jeden ton ale tego wogole nie widac :(

to jesli chcesz miec super blond a trudo ci lapie to najpierw trzeba uzyc rozjasniacza. palette podobno sa bardzo szkoldiwe dla wlosow (opinia fryzjerek)

Gość spoko skoro zadowala cie
rudy albo żółty to farbuj śmiało:D

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A_
to chyba najmniejsze zło kupić farbę w sklepie fryzjerskim, wybrać kolor i powiedzieć osobie sprzedającej ze masz trudne do rozjaśnienie włosy i może zaprpopnuje Ci mocniejszy utleniacz...

Gość farbka m.
No dobra.. za chwile zobacze co to wyszlo wlasciwie.. Narazie nie wyglada zachecajaco ;< Mam potrzymac jeszcze z 20min..fuknlanf. Kiedy mozna znowu legalnie farbowac wlosy? Za tydzien? Dwa?

Gość gbcvbcb
jak mozna farbowac wlosy w domu ba blond... zrozumiem na ciemno bo jak ktos ma ciemne wlosy to az tak bardzo ich nie zniszczy a kolor sie spierze.. ale na blond?? jak ci wyjda zółte?? to co zrobisz... jak zle pokryjesz to bedzie widac... bardziej oplaca sie isc do fryzjera raz na jakis czas

Gość każda fryzjerka
ci to powie najgorsze co wymyslono na wlosy to farba palette. stosowalam skuszona cena i jak poszlam do fryzjerki to od razu wiedziala czym farbowalam, trzeba bylo je sciac bo umarly po kilkakrotnym farbowaniu :/

Gość farbka m.
Bylam przerazona, wyszly takie ...takie hm. Nie moge nic powiedziec ale wygladaly na żółte:D to sobie wsadzilam głowe odrazu do płukanki dla dziadów i mam ladne popielate:) Koncowki nie chwycily tylko, ale dostalam okres wiec moze to dlatego:/ Odrosty wyszly super:) Mimo to nie zastosuje tej farby ponownie.Wole Garnier. Zawsze farbowalam w domu.Raz wyszly zolte to pobieglam po inna farbe.O co wam chodzi?? Moze nie znam sie jak fryzjerka ale jedna mi radzila isc do fryzjera i nie robic w domu , a ja zrobilam i wyszlo cudownie.Zaoszczedzilam kupe kasy;) A przeciez nie mozna sprawdzic czy fryzjerka do ktorej sie idzie jest naprawde dobra i sie zna - trzeba miec znajomosci!!! < - ja ich nie mam.