Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosssa

prawo jazdy egzamin!!!

Polecane posty

Gość rosssa

a tak na boku, co sadzicie o sposobie robienia prawa jazdy??? bo mnie to wszystko strasznie denerwuje sam kurs robilam ponad rok, bo duzo chetnych, wiec zajecia teoretyczne a potem jazdy tylko raz w tygodniu po godzinie, czasami nawet rzadziej, pozniej jakies 2miesiace czekania na egzamin, bo mi wczesniej nie chcieli dokumentow podpisac, podpisali dopeiro jak wyjezdzilam wszystkie godziny, pewnie dlatego zebym jeszcze kilka jazd przez te 2 miesiace wykupila i to jest po prostu tragedia!!!! mieszkam w katowicach, w waszych miastach tez sie tak sprawa z robieniem prawka przedstawia?? nawet liczac ze tak mniej wiecej za 3 razem zdam to moj kurs trwa az 2 lata!!!! a dzisiaj jeszcze sie dowiedzialam ze najpierw musze zdac testy zeby zapisac sie na teoretyczny!!! po co mi teraz zdawac testy, jak egzamin praktyczny bede miala za jakies 3 miesiace, a testy sa wazne tylko pol roku!!!wiec juz do 2 egzaminu praktycznego moga mi nie starczyc!!!! moim zdaniem to jest po prostu skanndal!!!!a oni dalej kombinuja jak tu cos utrudnic i jak by tu pieniadze z nas zedrzec zamist cos zrobic z tym czasem robienia calego kursu i oczekiwania na prawko tak tlyko moze byc w Polsce

Gość mam prawko od niedawna
robienie prawa jazdy zajęło mi rok i kilka miesięcy. Wydałam ponad 3 tys. zł. Egzamin zdałam za 7 razem. W Szczecinie czeka się miesiąc lub 1,5. Tragedia. Współczuje i życzę wytrwałości.

Gość zmarźlucha
a ja robie od pazdziernika, teorie zdalam za drugim razem, praktyczny - 15 maja czeka mnie drugi raz ;) idzie NAWET szybko. Jestem z Warszawy

Gość ja też z Warszawy
ale na egzamin czekam prawie 2 m-ce:(