Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodagadac

Brak pracy, faceta, wlasnego mieszkania, wlasnej kasy - porazka...

Polecane posty

Gość szkodagadac

dopadla mnie deprecha bo tak namprawde nic nie mam od zycia, marnuje sie nic nie robiac bo nie ma mozliwosci.....co to za zycie

Gość jak nie ma pracy to i kasy i
mieszkania- proste :o zacznij od szukania pracy, facet sam się znajdzie(moze w pracy właśnie) może on bedzie miał kase albo własne M? ;)

Gość szkodagadac
sszukam juz od roku - i nic ...trace nadzieje, i to nadzieje na zmiane - i to jest okropne, mowia ze nadzieja umiera ostatnia, u mnie juz umiera..

Gość Cypis
a może kobitki same byście się wzięły do roboty!!! A nie tylko czekacie na ksiącia z bakjki z mieszkaniem,samochodem i kapą kasyyyy!!!!! Chciałybyście tylko przyjść na gotowe,w jednej koszuli!!!!! Do roboty !!!!!

Gość howk.
dziwne rzeczy piszesz. jak to nic nie masz od zycia? ty myslisz, ze od zycia cos sie dostaje? trzeba samemu na to zapracowac, w kazdym calu. na wyglad, wnetrze, mieszkanie, udany zwiazek. zacznij od zmiany sposobu myslenia, i to od zaraz.

Gość ludzie nie mają pracy od
kilku lat i dom i dzieci na utrzymaniu! jesteś młoda, zapewne wykształcona. Głowa do góry! Poszukaj jakiejkolwiek pracy na razie. Na mieszkanie faktycznie mało kto może sobie pozwolić w tym chorym kraju, nawet jak ma prace :o a brak faceta to nie koniec świata! same problemy tylko z nimi ;)

Gość cypis a wy chłopy to zapewne
nie? :p wymagacie nawet dziewictwa :p

Gość normalnyyyy
ile masz lat?

Gość szkodaghadac
nie wiem co mnie naszlo dzis na takie żale :) ale naprawde coraz mniej mam powodow do radosci - a brak pracy mnie dobija !!! ta bezczynnosc mnie po woli zabija, szukam obojetnie czego ale w moim miescie ofert pracy nie jest tak wiele i ciezko prace dostac

Gość Cypis
Bo tak się już przyjęło w tym kraju że facet musi mieć bryke,kase itp itd!!!! Na codzień się z tym spotykam tz z pytaniami kobiet.Jaki masz samochochód itp.Chociaż nie narzekam na brak kasy i powodzenia ale ogólnie to jest przykre!!!!! I z własnego doświadczenia wiem i robie tak że jak laska zapyta się o samochód po 15 minutach rozmowy to mówie wypierdal*****aj :)

Gość szkodagadac
ojj cypis to trafiasz na neizłe materiały ;) pogonic takie od razu!!

Gość i tak sięetż cypis przyjęło że
ma być ładna, niekoniecznie wykształcona(oby NIE LEPIEJ OD FACETA) lubiaca stać przy garach, kochająca dzieci i chcąca je mieć, koniecznie dziewica!!!!!!!!!!!!!!!i kochająca swoją teściową :p ps rozumiem,że jesteś singlem?

Gość Cypis
A zresztą praca zawsze się znajdzie tylko ludziom robić się nie chce!!!! Bo np taka pani magister po studiach......to do sklepu nie pójdzie sprzedawać....tylko czeka na wspaniałą propozycje w biurze, z zarobkami miniumum 5 tyś zł itp itd

Gość i musi być jeszcze wierna
i mieć zawsze ochotena sex ze swoim panem i władcą :p jesteś chyba niedowartościowany cypi a kobiety mają cię gdzieś! wykształcona, zaradna i niezależna babka nie leci tylko na kasę. Na takich chłoptasi z samochodem(tatusia) i kasą lecą tylko małolay albo stare panny , więc nie uogólnaij,że wszystkie takie są :p

Gość po to studia chyba kończyła
masz jakieś kompleksy cypis? bo takie wrażenie odniosłam

Gość Cypis
studia kończyła żeby pracować w biurze???? Nie te czasy dziecinko.Teraz nawet doktor nie robi wrażenia!!!!

Gość iga to stara prukwa

Gość niekoniecznie w biurze cypis
-dziecinko! tylko ,żeby mieć dobrą pensję, niekoniecznie 5 tys chłopaczku :p

Gość jak nie ma pracy w twoim
miescie to rusz d*** i przenieś się do innego...

Gość Cypis
czyli magister= dobra pensja???? To ja Ci doradze żebyś kupiła se rozum:) :) :)

Gość Cypis
teraz człowiek z zawodowym wykształceniem typu kowal,bodowlaniec znajdzie szybciej i lepszą prace niż ten pan magister.Co nie oznacza że jestem kowalem:) Ale mam średnie wykształcenie.I to mi wystaczy.I liczy się móżdzek i kombinowanie a nie magister czy doktor!!!!!

Gość ewa minge
kolesie to jeszcze wieksze nieroby niz baby!!!!!!!!!wezmie starego opla od starego i kozaczy:)jest ciezko taki kraj ale wybaczcie panowie jak laska ma sie wiazac z kolesiem nie zaradnym??za chwile dziecko i co ?/ gdzie mieszkac?? co jesc//??

Gość ewa minge
kolesie to jeszcze wieksze nieroby niz baby!!!!!!!!!wezmie starego opla od starego i kozaczy:)jest ciezko taki kraj ale wybaczcie panowie jak laska ma sie wiazac z kolesiem nie zaradnym??za chwile dziecko i co ?/ gdzie mieszkac?? co jesc//??

Gość liczy się też rozum cypisie
którego to chyba ty nie masz :p doświadczenie a nie tylko kombinowanie!

Gość brawo ewo minge
sam taki ledwo od mamuśki odszedł (albo i nie) a od baby wymaga niewiadomo czego :o

Gość Cypis
kombinowanie debilko/debilu:) Doświadczenie to może masz ale w sraniu:)

Gość Cypis
Oczywiście że też wymagam:) Zeby u panny był porządek:) Moja historia była taka że raz poznałem fajną panne.Zaprosiła mnie do domu.A w tym domu syf!!!! Jebało jak z chaty murzyńskiej.Nawet kawy mi się nie chciało tam pić.Brzydziłem się i wylałem do kwiatka :) :) :) A póżniej powiedziałem ah cóż za samczna kawa:) I więcej się nie odezwałem.Kobiety dbajdzie o swoje domy!!!!!!

Gość swoje domy
a ty o swój dbasz? może jeszcze powiesz,że faceci to czyściochy? :p

Gość Cypis
oczywiście że czyściochy!!! To kobietom zawsze zawli z majtek jak z konserwy rybnej:) :)