Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika0011

Robaki u dzieci

Polecane posty

Gość vnhv
Broń Boże, nie wkładajcie dzieciom czosnku do pupy, bo wypali im tkankę! Wiem z własnego doświadczenia, bo czesto miałam problemy z uszami,i leczyłam się domowym sposobem, otóż kroiłam w kosteczkę ząbek czosnku i owijałam go w małą gazę lub kawałek waty i tak wkładałam do ucha (oczywiście nie zupełnie do środka). Kuracja pomagała, ale miałam zawsze popaloną i piekącą małżowinę uszną. No ale ja jestem dorosła, jakoś to wytrzymałam, ale małe dzieci nie. No i jeszcze czosnek do odbytu, gdzie tkanka jest wrażliwa?

Gość gość
Hej Mam problem moja córka od 23 do 1 w nocy od dwóch dni nie śpi w nocy i kopie nogami boli ja pupa i przeraźliwie płacze ostatnio jest bardzo nerwowa ale apetyt ma czy to mogą być robaki lub owsiki mam 2 próbki kału pobrane czy zrobią mi prywatnie jak zaniosę

Gość gość
Dobrą ofertę ma gabinet Vitanea. Nie ma chyba patogenu, którego nie byliby w stanie usunąć z organizmu. Mojej córce pomogli w związku z boreliozą. Szybka, bezinwazyjna i skuteczna terapia. Kontakt z obsługą bezproblemowy, wszystko na bieżąco tłumaczą, mają duże doświadczenie i wiele sukcesów na koncie, z tego co wiem to sporo pacjentów dojeżdża tu spoza Krakowa. Gabinet ma swój serwis online na www.vitanea.eu

Gość fataltyy
Poszło u mnie zarażanie pierwotniakiem, mało objawowe, ale jednak wkurzające, bo mocno pogorszyły mi się wyniki sportowe. Mięśnie dłużej bolały. Nie mogłem brać ze względów zdrowotnych mocnych antybiotyków, tylko naturalne rzeczy. Konsultowałem się z lekarzem chorób wewnętrznych to zalecił mi ekstrakt z gorzkiej pomarańczy i zieloną kawę lub herbatę na początek. Mieliśmy testować po prostu różne podejścia. Później poszukałem preparatów, gdzie te wszystkie składniki mogą występować i okazało się, że jest trafienie w ecoDetox. Kupiłem, teraz normalnie już funkcjonuję. Polecam, bo produkt niedrogi, a skierowany tylko na odrobaczanie. Nawet widziałem, że kilku specjalistów na blogach poleca.

Gość gość
ja moge polecić Pyrantelum medana, skuteczny lek, który można zakupić w kązdej aptece bez recepty i to jest chyba taki jedyny lek bez recepty na rynku ;)

Gość gość
niestety robaki u dzieci to czesty problem, ja walczylam swego czasu z tym za pomoca leku Pyrantelum medana, no i tez jedlismy duzo pestek dyni, bo slyszalam o ich wlasciwosciach przeciwpasozytniczych ;)

Gość gość
rady dla nie wiedzących i majacych mała wiedzę na temat działania pewnych zasad tego swiata. Robaki u dzieci temat - tak naprawde nigdy by was to nie spodkało gdybyście zrozumiały jak działa ten świat oparty jest na czynieniu dobra z reguły jest tak, że jesli w domu zagości pokuj zaczniecie sie kochac i robić dobre uczynki wzgledem innych np. zbiorki i pomoc dla ludzi, zaczniecie ubierac ludi którzy ubran nie mają, zaczniecie karmic ludzi, zaczniecie duzo czytac o wiedzy tego wrzechswiata to poznacie prawde czyli mamy dążyć do jedności i zgody i miłości kto tego nie robi może mieć robaki a wiec zaczniemy od szkolenia rodziców zacznijcie czynic na ulicach milosierdzie, wyjdzcie z samolubstwa poza krąg waszych rodzin, przestancie garnąć tylko dla siebie, jak zaczniecie dawać, nie ciągle brać to wasze dzieci będą zdrowe napoczątek poponuje przeczytac 2 książki gesze michael roach karma milośći i nauki mentalne emma curtis hopkins jesłi ktoś ma jakies pytania prosze pisac . Dobre uczynki dadza wam zdrowie i siłe

Gość gość
my zastosowaliśmy przy owsikach poleconą przez lekarza zawiesinę pyrantelum i szybko pozbyliśmy się robaków

Gość gość
To prawda pyrantelum jest bardzo skuteczny. Nie ma co liczyć na delikatne, domowe sposoby, które nie likwidują owsików. Szkoda marnować czasu i męczyć dziecko. Efekty sa szybko widoczne i co najważniejsze dziecko nie kręci się w nocy, ani nie jest rozdrażnione.

Gość gość
To prawda, ja nie potrzebnie czekałam z podaniem leku. Chciałam owsiki pokonać domowymi metodami, nie pomogło. Teraz jestem dużo mądrzejsza i wiem, że wspomniany lek jest dużo skuteczniejszy.

Gość prazykwantel sprzedam
PAKIET RODZINNY Sprzedam 5 leków pasożyty tasiemce przywry motylice glisty nużeńce świerzb 300zl Oferuję wybór 5 leków przeciwpasożytniczych 102 tabletek za 300 zł (włącza koszt wysyłki pobraniowej z Polski lub lotniczej rejestrowanej z Tajlandii). Poniższa mieszanka działa na całe spektrum (tasiemce, przywry, motylice, glisty i inne, po nużeńce, świerzb). Leki przeciwpasożytnicze należy mieszać, bo robaki się szybko uodparniają. W ten sposób można skutecznie pozbyć się ich wszystkich i najmniejszym kosztem. Leczenie najlepiej przeprowadzić w całej rodzinie, włącznie z czworonogami i cyklicznie, np. co pół roku. Vermox Mebendazole 100mg, 50 tabletek, wartość 100zł, 03.2020 Yomesan Niklozamid 500mg, 40 tabletek, opakowania kartonowe 10 blistrów x 4, wartość 120zł, 01.2022 Prazykwantel 600mg, 10 tabletek, wartość 50zł, 04.2020 Zentel Albendazole 200mg, 10 tabletek, 5 opakowań kartonowych po 1 blistr 2 tabletki, wartość 100zł, 12.2020 Stromectol Ivermektyna 6mg, 2 tabletki, wartość 40zł, 04.2019 Razem 102 tabletki, które można użyć w dowolnej kolejności, chociaż moje osobiste doświadczenie wskazuje mi zaczynać od najtańszych po prostu z powodów ekonomicznych. Pasożyty, na które działają te leki: tasiemce (uzbrojony, nieuzbrojony, bąblowcowy, bruzdogłowiec szeroki, karłowaty), różne przywry (kocia, chińska, płucna, krwawa), motylica wątrobowa, glista ludzka, filarie, włośnie kręte, włosogłówki, węgorki jelitowe, tęgoryjce, owsiki ludzkie, krętki, gronkowiec złocisty, paciorkowce, toksoplazmozy, rzęsistki, chlamydie, lamblie, nużeńce, świerzb. Stosować można też profilaktycznie, szczególnie, gdy żyje się ze zwierzętami domowymi, w czasie ich odrobaczania. Jan Krongboon massagewarsaw@gmail.com

Gość gość
Własnie podałam drygą dawkę pyrantelum. Lekarz powiedział, że to konieczne, żeby w pełni wyleczyć dziecko. Lek działa na dorosłe osobniki, więc pierwsza dawka na bank nie zlikwidowała pasożytów znajdujących się w jajach. Chciałaby mieć pewność, że synek nie będzie budził się w nocy z płaczem i nie będzie się drapał.

Gość gość
jak mój przedszkolak miał owsiki, to wszyscy braliśmy pyrantelum, żeby skutecznie wytępić pasożyty. Rzeczywiście skutecznie zadziałało

Gość gość
Dużo mi daje detoks organizmu powiem szczerze. Poprawiło się trawienie, poprawił mi się też wygląd skóry i włosów, już po czesaniu na szczotce nie zostają całe kłęby włosów tak jak to było wcześniej. Detoks przeprowadzam preparatem roślinnym Ecodetoxx i sobie chwalę.