Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol 23

PUSZCZALSKIE dziewczyny to brzydkie śmierdziuchy - wolę te piękne i wyniosłe

Polecane posty

Gość Karol 23

a jakie wy wolicie?

Gość nim123fomanka
wiesz Karol ... widzilam juz puszczalskie ,ale nie wszytskie sa brzydkie .Niektore poprostu to lubia i wykorzystuja was takich Karolkow.......a pozniej wyrzucaja jak szmate i biora nowego

Gość nc dodać nic ująć
i potem taki zakompleksiony karolek sie mści na każdej kobiecie

Gość ciekawskaaaa
nie rozumiem-jak chcą się puszczac to raczej nie śmierdzą, bo by nikt ich nie chciał

Gość nim123fomanka
takiego KAROLKA to biore na rozgrzewke..hehhehhehe

Gość Karol 23
z moich obserwacji wynika że te puszczalskie to: 1. są przeciętnej urody, - mają kompleks zazdroszczą pięknym kolezankom, więc musza udowodnić sobie ze sa chciane. 2. czesto nie maja Ojców I co tu lubic - facet posztura je trochę w pochwie - najmniej unerwiona częsc ciała kobiety, spuści się albo w niej albo w buzi. [Poczuje taka gorzki smak spermy i tyle tej frajdy?. Nikt takiej nie będzie pieścił(koniecznośc by doprowadzić kobietę do orgazmu) bo jak tu pieścic ścierkę na nasienie?

Gość Po dziewczynach puszczalskich
widać kim są - faktycznie np: usmiechają się w taki sposób że facetowi przychodzi na myś słowo "smród" tzn brzydko i nachalnie

Gość nim123fomanka
z moich obserwacji wynika ,ze masz kompleksy a twoja dziewczyna musila sie puscic z Arabem...... a sciery bywaja tez wsrod facetow ,ktorzy bzykaja wszytsko co sie rusza i na drzewo nie spierdala

Gość Karol 23
z moich obserwacji wynika że należysz do dziewczyn "rozwiązłych" - i nie jestes pewna swej urody.

Gość po takich karolkach widać że
są: 1)zakompleksionymi, pryszczatymi prawiczkami 2) muszą sie zatem dowartościować wypisując/ udając jacy to z nich macho i ile dziewczyn przelecieli 3) mamusia to ich ideał kobiety 4) fiuta ma małego , więc taka z tego "poszturania"nie ma żadnej przyjemności, bo nie czuje nic :p itp itd

Gość nim123fomanka
Karolku sciagnij te ciemne okulary i zaloz rozowe..:))

Gość nim123fomanka
zastanawiam sie jak dlugo to to ,ze jestem rozwiazla dochodzilo do twojego malutkiego mozdzku . Gdybys byl chodz troszke inteligentny wiedzilabys co to nimfomanka .

Gość nim123fomanka
Karolku gdybys chcial i to bardzo to nie mialbys u mnie kompletnych szans. To ja wybieram kogo chce ,biore co chce i zostawiam kiedy chce.:)

Gość czyli jesteś brzydulą której
się wydaje że taka z niej superpiękność? - brzydota powoduje nimfomanię :)

Gość nim123fomanka
ojjj brzydkie pryszczate kaczatka,zal mi was chloptasie bez fantazji i polotu . Nalezycie do grupy nieudacznikow ,ktorzy kobiete widza tylko w tv lub za szybka kompa.

Gość nim123fomanka
tak jak mowilam ja decyduje ,zegnam....

Gość karolu
masz w 100% racje te co sie puszczaja sa poprostu zwyklymi szmatami ,wytapetowanymi bo pod tym makijazem jest zwykla wyblakla gęba ,a smierdzidc nie musza bo przeciez sie myja nie?

Gość Karol 23
wolę patzreć na pięknosci z internetu ze stron erotycznych niż w realu uciekac przed takimi jak Ty:) (z powodu waszych braków w urodzie ciała i twarzy)

Gość a taki karolek który pieprzy
sie z każdą, która sie mu nawinie- również ze śmierdziuchem, bo żadna laska go nie chce, śmierdzi jeszcze bardziej :p taka puszczalska sie przynajmniej myje i nakłada makijaż a co ty karolku? :p puder na pryszcze? czy podkradasz tatusiowi golarkę,żeby meszek pod nosem goilić ? :p

Gość Karol 23
chodzi mi o smród taki symboliczny. Np puszczalskie czesto - maja nadwagę - tzn widac u nich zatłuszczone boczki, są zaniedbane i obleśne - o taki smród chodzi. Z czego to wynika - "Po co mam o siebie dbać jak i tak ktoś mnie wydyma pod disco" to myślenie jest żródłem nidbalstwa o ciało. Koszmarne ciuchy, koszmarne włosy

Gość wolę iśc karolek tv obejrzeć
niż czytać takiego pustaka, który MA BRAKI w mózgu i zapewne w wykształceniu też

Gość po co masz karolku ty o siebie
dbac? przecież taki apollo z ciebie :p

Karol ,po pierwsze ,nie kazda dziewczyna ,ktora ma kiepska fryzure i jest wytapetowana okazuje sie puszczalska. To ,ze nie potrafi sie gustownie ubrac i wyglada wyzywajaco a do tego czasem smiesznie ,nie znaczy ,ze daje na prawo i lewo. Mysle ,ze nie jedna panienka bez makijazu i w grzecznym ubranku zaskoczylaby cie.:))

Gość e tam ja powiem
,tu sie nie zgodze ze one musza miec nadwage ,jest wiele puszczalskich z super figura ale fakt braki sa w postaci przecietnej twarzy,no ale coz to wcale nie musi oznaczac ze te z pieknymi twarzami sie nie puszczaja -one tez sie puszczaja tylko ze wiedza ze maja lepszy wybor i to one moga wybierac takiego pacana:p

Gość m8m8m8m8m
wolisz PIĘKNE od ŚMIERDZIUCHÓW?????????/niesamowite!

Gość Karol 23
Rucham sterylne krasnale ogrodowe

Gość gracjoanna
ha ha ha a kto te brzydkie puszczalskie kobiety posuwa jak nie wy Karolku :-)