Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja_we_mnie

a jednak nie...nie udało się

Polecane posty

Gość nadzieja_we_mnie

odstawiłam tabletki bo staramy się z mężem o dziecko... ale ja znowu nie jestem w ciąży :( chyba się zapłaczę...dlaczego??? przecież po odstawieniu powinno być podobno łatwiej, a u mnie to jakoś nie idzie :(

Gość wierzę że Wam
się uda. Będzie dobrze. A mozna wiedzieć od kiedy próbujecie?

Gość nadzieja_we_mnie
ja ostawiłam prawie 3 miesiące temu może któraś z was wie dlaczego tak się dzieje...dlaczego nie jestem w ciąży ???

Gość nadzieja_we_mnie
powiem tylko że badania mam zrobione i wszystko ok nic mi nie dolega...zdrowa ze mnie kobitka :)

Gość nadzieja_we_mnie
ja próbuję 2 miesiąc...już miałam nadzieję bo ostatni cykl miał 28 dni a ten 30...myślałam że mi się @ spóźnia i że się udało ale jednak nie :(

no ja probuje od konca listopada, tak jak odstawilam.I narazie nie ma efektow, a wiem ze jestem plodna , bo mialam badanka i wszystko jest ok.ale czytalam gdziesz ze po odstawieniu tabletek, albo sie zachodzi szybko, albo trzeba czekac dluuuugo. Podbno jajniki moga miec nadprodukcje, albo wrecz potrzebuja czasu, zeby wrocic do produkcji , wiec nadzieje tez mam

Gość nadzieja_we_mnie
jakkolwiek głupio to zabrzmi ale ja chcę już dzidzię :( dziewczyny...a wy w jakim okresie od odstawienia zaszłyście w ciążę??? piszcie :)

Gość Marta1983
Ja też chcę..tylko że mój partner chyba dzieci nie lubi. Na innym topiku jedna dziewczyna mnie wyśmiała że jak można nie mieć męża a chcieć dziecko. Normalnie nie każdy musi być w związku małżeńskim żeby mieć dzieci.

Gość w obu przypadkach
nie można po jednym badaniu stwierdzić że z kobietą wszystko ok.Kobieta musi przejś długą droge, więc najlepiej jest najpierw sprawdzić partnera-po godzinie wiadomo czy nasienie jest ok czy nie.

Gość Marta1983
Chcę iść zbadać nasienie chłopaka.Na poniedziałek wizyta:)

ja odstawiam piguk 3 lata temu ...starania zaczeliśmy jesienia 2005 i nadal nic ... dlaczego jestes taka niecierpliwa 2-3 miesiące to pestka ... badalaś hormony czy sa w normie po pigułkach ? sprawdzałaś jakość swojego sluzu ? jak tak z owulacja w którym ja masz dniu i jak wyglada twoja faza lutelana trwa4-16 dni ? a jak tam mezczyzna zdrowy ? piszę dlatego tak bo ne chce cię zniechecic - ale to wsztystko wymaga czasu organizm musi wrocic do rownowagi i jezeli aprawde jesteście zdrowi to doczekacie sie swojego bejbuska - pamiętaj nic na siłę - bo psycho tez ma duże znaczenie!