Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężka_decyzja

TAK lub NIE

Polecane posty

Gość ciężka_decyzja
i topic zamarł.....

Gość TAK RAK TAK
ZDECYDOWANIE TAK!!!

Gość OTO JA I...
ludzie w ciemno nie chca doradzac-moze nie chca Ci zaszkodzic..?

Gość czuję że
TAK, ale jeszcze nie teraz :P

Gość ciężka_decyzja
spokojnie. opinia z tego forum będzie tylko częścią składową decyzji jaka podejmę. musiałabym byc niespełna rozumu zdając isę tylko na opinie anonimowych ludzi o których nic nie wiem:)

albo raczej dlatego ze wzorujesz sie na opini ludzi ktorzy nie są w temacie :P

Gość ciężka_decyzja
fakt patison:p to też:D

ciezka decyzja jakbys napisala o co chodzi to ludzie by sie wypowoadali do tej pory przemysl to pozdrawiam

Gość a to ciekawe
jeśli chodzi o depilację to ja teraz powiem TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK:) a to będzie aż tak ważna decyzja w twoim życiu?:)

Gość ciężka_decyzja
zapewniam że decyzja była prześlana cait:D hehe i po raz ostatni rozwiewam domysły na temat depilacji... no przeciez to zbyt intymne zeby was o rade pytać:p

Gość ciężka_decyzja
przepraszam Patison ze Ci zlamałam seruszko:( jestem podła:D

Gość ciężka_decyzcja
podnosze temat:) i powiem juz niedługo. obiecuje.

Gość nie nie i jeszcze raz nie

Gość tak tak takkkkk
tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak

Gość tak tak tak tak albo i nie
tak

Gość tghnyjhnyt
NIE

Gość nie nie nie nie nie nie
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie

Gość oki juz polnoc
wiec mow o co chodzi:D czekamy

Przez ciekawość pojawiła się w moim życiu bezsenność która doprowadziła do obniżenia wydajności w pracy a teraz czekam na wyjaśnienie O Co CHODZI AUTORCE???

Gość ciężka_decyzja
wieć wyszlo na TAK. a pytanie dotyczyło czy pamietać o urodzinach bardzo fajneog kolesia z którym się pożarłam ostatnio troche złożyć życzenia kupić prezent i takie tam:)

Jak fajny i zawsze pamiętałaś to mimo pożarcia warto złożyć życzenia. Takie jest moje zdanie:) #TAK#

Gość ciężka_decyzja
dzięki Patison:D

Gość ciężka_decyzja
nie zawsze pamiętałam bo to jego pierwsze urodziny jak sie znamy:)