Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooo.......................

kobiety powinny byc na utrzymaniumeza jezeli ci chca rodziny

Polecane posty

Gość noooo.......................

facet ktory nie umie utrzymac domu to frajer i impotent.Nie potrafisz dac rodzinie bytu nie zajladaj rodziny! nie plodz dzieci bo wdadza sie w ciebie i beda takimi samymi nieudacznikami!

Gość racja......................
;-)

Gość racja......................
tez tak mysle

Gość TylkoTylkoTylko
fakt. ogólnie rzecz biorąc - mamy równouprawnienie i takie tam, ale to kobieta przez ciąże (niekiedy cała) i po porodzie jest wyłaczona z "obiegu" i potem bardzo czesto nie ma gdzie wracac do pracy.. tak jest niestety.. i jak facet nie ma porzadnej pracy, zeby przez ten przejsciowy okres utrzymywac rodzine (przeciez nie stale!) to lipa..

Gość zby dużo lat w kuchni
siedziałaś. Teraz kobiety też mają dobrą prace, jak im się chce przyłożyć do kariery 🖐️ a ty przegrywaj życie dalej, ciekawe kiedy zamieni cię na młodszą ;)

Gość iyiy
Jakbym miała zejść do roli utrzymanki i rozpłodówki, tudzież gospodyni, wolałabym zmienić płeć. Tymczasem dobrze mi z moją i z samodzielnością. Nie oglądam się na żadną inną osobę, w tym nie oczekuję utrzymywania od partnera. Jakbym była taką trąbą że nie potrafię być samodzielna i urodzić dziecko, i je utrzymać, lepiej żebym swoich genów nie przekazała. Ale ja pochodzę z rodziny gdzie jest matriarchat a kobiety są silne, a to cenny wzorzec. Możesz czegoś takiego nie znać, autorko tematu...

Gość ale tam nigdzie
Pewnie odpowiada ci taka rola. Nie wiem czy zauważylaś, że mamy XXI wiek, równouprawnienie i związki partnerskie. jeżeli przekazujemy mężowi część obowiązków domowych i odpowiedzialności za wychowanie dzieci, to naturalne, że przejmujemy na siebie częściowe utrzymanie rodziny.

Gość ha ha ha .............
Nastepna bzudra małolata, spadaj

Gość ciekawe to z tym zkładaniem
rodziny przez faceta...zapomniałaś marniutka prowokatorko tylko o tym, ze to KOBIETY nalegaja na małżeństwo ;)

Gość marniutkaautorka a dalas
sie sprowokowac , powtarzam facet jest od utrzymania domu!!!!!!!!!!!! juz widze jak kupujesz domy , apartamenty(z swojej pracy) meredesy itp.. mozesz jedynie zarobic na waciki. Ja pochodze z domu gdzie kobieta nie tyra , tylko ma czas tylko dla siebie , od sprzatania i gotowania jest gosposia . Taki dom stworzyl moj ojciec!!!!!!!! ia jest to 100% facet a nie frajer i nieudacznik ktory nie potrafi utrzymac domu!!!!!!!!!!!!!

Gość zajjebbiscie w tym ze to
twoja matula naciągnęła go na malzenstwo pewnie jeszcze w ciaze specjalnie zacjodzac :O baby są głupie , maja rece do pracy ale zamiast meza chcą miec wola ktory sie z nimi ozeni i bedzie na nie charował :O

Gość he he he moja mama to
dziedziczka , takze odpada ta glupia teza ! biedne nie macie facetow przy sobie ktorzy nosili by was na rekach!

Gość he he he moja mama to
albo frajerzy z 1000 w portfelu ktorzy nigdy nie beda miec pieknej kobiety, bo ta nie frajerka zeby byc z FAJTLAPA!

Gość za to twoja matka nosi
na rekach twojego ojca i kochankow - adekwatnie do twojej "tezy" ;)

Gość wymiotuje na biedakow
masz racje jak facet to tylko zaradny golas ma pracownice biedronki :-D