Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little lilly

Jakie nosidełko???

Polecane posty

Gość little lilly

Witam:) Mam zamiar kupić dla mojej czteromiesięcznej córeczki nosidełko typu kangurek. Jakie polecacie, firmę, model jeśli macie jakieś doświadczenie w noszeniu dziecka w takim nosidełku. Zastanawiam się nad takim: http://www.allegro.pl/item181330956__nosidelko_sportowe_red_castle_gratisy_.html Co o nim sądzicie? A może znacie jakieś lepsze? Dzięki z góry za opinie:)

Gość little lilly
podnosze

Gość jjjjjjjjjjjjj
up up

Mnie sie podoba..bo wielofunkcyjne..Jona od malego jest w chustach,nosidelkach..polecam jak bedzie wiekszy maluszek nosidelko na plecy..fajne sa tez nosidelka zrobione z 5 metrowego kawalka materialu..swietnie rozmieszczaja ciezar dziecka..i moge z 10 kg malcem chodzic godzinami.. Powodzenia..nosidelka to fajna sprawa...dziecko jest spokojne..i moze z innej perspektywy patrzec na swiat pozdrawiam

Gość little lilly
Dziękuję za opinię:):)

nosidełko jest super. nie widać tego na fotkach ale od środka ma jakiś taki materiał z dziurami że latem dzieciątko się w nim nie poci i gdyby nie waga mojego \"maluszka\" to nadal bym go używała ;)

Gość ja miałam takie i byłam zadowo
lona w sklepie czy na mały spacer to super sprawa ,mały nawet drzemał w nim...

Gość ja miałam takie i byłam zadowo
ale ta cena to troche hmmmm cztery lata temu za swoje płaciłam ok.100 zł ale w niemczech u nas ceny były podobne ......

Nosidelko sprawdzilo sie tez podczas chorob i zabkowania..kiedy Jona ma goraczke i ryczy albo jest wsciekly na zeby wsadzam go do nosidelka i albo po domu albo do parku albo na zakupy(kupilam sobie torbe na zakupy na kolkach..super sprawa bo mozna upchac mase i nie dzwigac z dzieciaczkiem)..teraz czesciej nosze go na boku albo na plecach bo pomimo ze nie jest duzy jak na swoj wiek to ciezko mi sie go zwisa przodem. Kiedy byl tyci mialam chuste do ktorej go wsadzalam a on zwiniety w klebek smacznie sobie spal..tylko ze ludzie dziwnie reagowali mowiac ze go zgniatam..ciekawa ja jestem w jakiej pozycji on byl w moim brzuchu;0 Ja mam baby byorn na zime mam taki spiworek ktorym sie malego opatula a na lato zdejmuje warstwy i jest tak jak jakas poprzedniczka napisala siatkowany material... twoje nosidelko bardzo mi sie podoba..szkoda ze mieszkam poza zasiegiem Allegro i kupuje co jest w sklepie;) Ale naprawde polecam tez chusto-pas..swietnie sie nosi nawet przy wiekszym dziecku

Gość madlen73
Ja mam szwedzkie BABYBJORN, tez z allegro, bardzo fajne. polecam

Gość london
A nie lepiej zainwestować w jakieś przyzwoite, solidne, bezpieczne nosidełko np. z Womaru? Jest teraz taki wybór nowoczesnego sprzetu, ze szkoda czasu na motanie w tych chustach. Przynajmniej ja sobie nie wyobrazam, żebym mial spedzac godziny na nauce a pozniej martwic się jak dojechac w zimie z dzieckiem do sklepu.

Gość mama_kajjki
Jesli już to na pewno szukajcie nosidełka ergonimicznego. Inaczej po prostu wyrzucicie kasę w błoto. Zobaczcie sobie dziewczyny nosidełko ergonomiczne Tuli. Jest ono takie fikuśne, ze dziecko siedzi w nim w fizjologicznie bezpiecznej pozycji żabki. Panel jest na tyle szeroki, ze dziecko siedzi na rodzicu, prawie obejmując go nóżkami. Nosidło przytrzymuje dziecko blisko do ciała rodzica. Dziecko nie zwisa, dlatego jest wygodniej i dziecku i rodzicom noszącym. Nie ma żadnego dodatkowego materiału pomiędzy dzieckiem a rodzicem. A tu przecież chodzi o bezpieczeństwo i wygodę naszych maluszków co nie ?

Gość klinnnka
Zgadzam sie z Tobą.Człowiek czasami łaszczy sie brzydtko mówiac na cos tańszego,co w ogole jest dniem i nocą z troszkę tylko droższa rzecza.A tu nie kupujemy bułki,tylko nosidełko,które bądz co bądz bedzie długo służyło naszemu dziecku. Dlatego dołączając sie do Twojej wypowiedzi nie omieszkam pokazac swojego nosidełka Tuli,które moje dziecko dostało od dziadków pod choinkę http://www.babytuli.pl/products/manu