Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

JESTEM OSLABIONA I ŁAZĘ JAK MUCHA W SMOLE,A DZISIAJ MIAŁAM TROCHĘ LATANIA I JESZCZE TEŚCIOWĄ NA GŁOWIE :O

oj jak teściowa na głowie to problem ale pwenie go rozwiązałaś już go ,a co do twojego osłabienia to witaminki łykaj

witaminki i spanie,tego mi trzeba,ale niestety nie dadza mi pospać,bo każdy czegoś ode mnie chce i wszystko na mojej glowie.:(

o tak to już jest nawet pochorować się nie da .A ten nasz dsaer to na dobre go chyba wcieło nawet jak ty się pojawiłaś jego nie ma szukać go nie będę po topikach albo ma jakiś problem z kompem albo się obraził

no ti pewnie do jutra bo ja jeszczę godzinką będę to nie wiem czy się wyrobisz życzę zdrówka i trzymaj się ciepło

no to do jutra ja już się zbieram do domciu pozdrowionka dla wszystkich pa.Może jutro będzieci bardziej na czasie

Gość jesteś jeszcze
?

witaj hana:):) ja sie melduje jako druga:):)busssiam was i przytulam cieplutko...u mnie dzis szaro i ponuro ach ta pogoda czy pojawil sie wogole nasz rodzynek oj bo zaczne sie martwic

to witajcie u mnie też szaro nie ma słoneczka,torba borba no to wspaniale że ci już przeszło

co do dsaerka to ja też nie wiem co z nim jest,torba borba może ty go gdzieś spotkałaś na jakimś topiku

Jest ponuro ,ale cieplo.Cieszę sie ,ze mogę w końcu wyjść na świat :):)😍 Dsaer mnie niepokoi,mam tylko nadzieję,ze jego nieobecność spowodowana jest jakimś urlopikiem np.na Karaibach...:)🌼

dsaer chyba nas zdradza gdzieś indziej a wcześniej nas oskarżał że my go zdradzamy wredny jest tak nas zostawić bez zapowiedzi na dłuższy czas.Może jutro pogoda się poprawi i będzie słoneczko

masz rację może sięrozkręcił i wyszedł na dwór podrywać laski, ale chociasz na chwilkę mógł by wdepnąć i pogadać o podbojach swoich,a tak odcią się całkowicie może wróci jeszcze do nas on zazwyczaj pojawiał się po 10-tej no to czekamy może się pojawi

witaj słoneczna a u mnie jak zwykle brak zajęcia chyba zmienię pracę bo taki ciągły brak zajęcia gorzej męczy niż praca nawet na brak zajęcia nażekać można, ale może to się niedługo zmieni bo szef planuje przenosiny do sporro większego lokalu to tam będę miała na pewno co robić bo będę miała jeszcze cały serwis na łbie .Ale się rozpisałam

zaglądaj do nas ja przez cały czas mam otwartą tą stronę to jak się na chwilkę oderwiesz to coś napisz , abyś szybko się z tym wszystkim uporała

no ja to nie wiem jakoś wszyscy poznikali a sama do siebie pisać nie beędę bo mnie wezmą za wariatkę

ja właśnie też się dożywiam co prawda niezdrowo bo pizza ale co tam jakoś zgubię do lata jeszcze troszkę

Torba borba- masz rację, to dziwne że przez kilka dni juz sie nie odzywa do nas. Hana - u mnie w pracy też zamawiamy pizze średnio raz w tygodniu, powiem szczerze że trzeba to zaprzestać bo lato się zbliża i trzeba troszke cialka pokazać.

no ja też nie wiem co się z nim dzieje może biedaczyska też choroba dopadła jak się dzisiaj nie pojawi to chyba trzeba będzie jakoś go znaleść przez topik tak jak wcześniej

słoneczna jakoś tam się zgubi trzeba zatrudnić chłopów do czestrzego sexu i to powinno załatwić sprawę zbędnego ciałka a jak to nie pomoże to albo basen albo siłownia