Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

no tak ale my możemy to poprzeć.Ja wczoraj myślałam że rozwalę kompa jak nie mogłam się dostać myślałam że mnie też wywalili

oświećcie mnie,bo nie rozumiem.To on nie moze wejśc na kafe wogóle,czy tylko pod swoim nickiem?Przecież może chyba wejśc pod innym nickiem.Nie rozumiem,chyba jakaś blondynka jestem!!!:)

to zalezy, czy dostal bana na ksywke czy IP. Jesli na IP, to w ogole nie moze pisac.

zaraz ci napiszę jak mi napisał w emeilu dokładny tekst :\"szukałaś mnie na forum?Nie będę tam pisał bo zostałem zablokowanyprzez administratora forum,widocznie tam nie ma wolności wypowiedzi.Pozdrów odemnie resztę dziewczyn.\" taki tekst dostałam od niego.Można by było zapytać administratora dla czego go zablokowali,a to forum poznaje hyba id komputera więc nie wiem czy można pisać z innym nikiem ale z tego samego kompa jak już raz się zostało zablokowanym a wiem terz że zdażają się bezpodstawne blokady bo np. się pomylili

o witamy cię po dłuższej nieobecności co się z tobą działo czemu nas nie odwiedzałeś

betonu ja do końca nie wiem ale napisał do mnie emeila że go zablokowali ,co prawda nie pisał że to on ale wysłałam mu emeila żeby napisał czy to on ale do tej pory mi jakoś nie odpisał.A tak wogóle to może odpisze

aaaa dzieki betonu,teraz rozumiem.Tylko nie rozumiem jak można kogoś zablokowac,można przecież najpierw dac ostrzeżenie?

widzisz torba bobra tak to już jest .No to co piszemy do administratora,przynajmniej się dowiemy jaka była przyczyna jeżeli zawinił to ok ale jeśli nie to powinni go odblokować jak zainterweniujemy

betonu a ty co radzisz pisać czy nie.E tam taka mała to nie jestem może młoda to już prędzej a zresztą ja zawszę czuję sie młodo no chyba że mam kaca to już gożej

witam cieplutko bardziej i mniej obecnych:):):) oj ale sie porobilo czytam i nie wierze rodzynek zablokowany hm ciekawe dlaczego przeciez jego wypowiedzi nie byla ani obrazliwe ani wulgarne...moze nie chce gadac i specjalnie tak napisal zeby zamydlic nam oczy no coz z facetami trzeba twardo i nie we wszystko tak od razu wierzyc zobaczymy co z tego wyjdzie:):):)caluski i pozdrowionka

ja nie piję :(więc kaca nie miewam.Ostatni raz na studiach ostro co tydzien balowalam.Boże dziekuję Ci,że dałeś mi je jakoś ukończyć :)

przepraszam ale musze troszke zrownowazyc wsze uwielbienie bo nie mozna zapominac ze rodzynek to jednak facet i nigdy nie wiedomo co mu po glowce lazi

ja nie pije i nigdy nie pilem. A najbardziej czego nie lubie u dziewczyn, to wlasnie pijanstwo, no i palenie.

ja bylam troszke zarobiona ale juz jest ok:):) juz zyje weekendem prawie jutro moje panie piatek wow:P:P:P:Pmoze jedbnak napisac do admina wyjasnic sprawe

Mlode,jak chcecie mieć dzieci,to zabraniam Wam palić i pić.Ja już limit rodzenia wyczerpalam,więc sobie mogę palić!!!!!!

jezu jaki lincz mi się zdarza bardzo rzadko ale czasami sie zdarza więc nie róbcie ze mnie pijaczki, a podrugie jak już piję to dle dobrego humorku ale na drugi dzień i tak mam kaca wiem że to dziwne ale się tak dzieje janie upijam się do nieprzytomności jak co niektórzy mnie to nie bawi

a palić palę też jak będziemy z kochaniem planować powiększenie rodzinki to wtedy tżeba będzie żucić