Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

no jestem ,jestem zadowolona.Samotnośc dala mi trochę w kość.Koleżanki mialy czas ,ale tylko po pracy,wieczorem,a ja już o 18,19 wysiadam,czekam tylko ,aż dzieci pójdą spać,to i ja zaraz do wyra.Teraz przynajmniej trochę mnie odciązy z załatwianiem spraw:)

No przecież nie chodzi tylko o odciążenie, co? Chodzi o wsparcie, o to żeby mieć do kogo gębę otworzyć i wogóle... z facetami jest fajnie:-)

i bedziesz mogła z nami troszeczkę więcej posiedzieć, ale na razie broń cię boze masz męża i cież się nim(no chyba że gdzieś wyjdzie to wtedy biegiem do nas i opowiadaj)

oj co byśmy zrobiły bez nich a oni bez nas to już by katastrofa była

a ja tam nie faszeruje się tabletkami i już

no dobra dziewczyny na razie spadam.Ide ogarnąc balagan i jakiś obiad zacząc gotować :)pa🌼

Papa, torba borba:-) Hana - nic mi sie po nich nie dzieje, czuję się rewelacyjnie, mam ładna cerę, nie przytyłam i chce mi się bardziej seksu:-( Dlatego biorę właśnie, że zero jakichkolwiek skutków ubocznych.

ja się zraziłam jak mi nie dopasowała chyba i przez miesięc się ze mnie lało. A pozatym nie muszę brać tabletek żeby mieć ochotę na sex

może i tak ale jak do tej pory jakoś sobie radzimy z moim i na razie nic z tego nie ma .Wiesz co ja chyba w głębi duszy już chciała bym mieć bobo

Ja, jakbym mial dziewczyne, to w zyciu bym jej nie pozwolil na tabletki. Ale i tak pewnie miec nie bede, wiec wszystko jedno 🖐️

To jest sprawa indywidualna i każdy ma inne podejście do brania tabletek. Hana - jeśli chcesz mieć dziecko, to przecież długo jesteś za swoim, bierz za łeb do ołtarza:-)

oj gdyby to było łatwe to on by już mnie wzią za łeb i do ołtaża, jesteśmy w skompliowanej sytuacji prawnej która dopiero za kilka miesięcy się wyjaśni,i wtedy to już przeniosę się chyba na topik temat ślubów

o wkońcu witamy może dzisiaj dłużej zabawisz na tym topiku i sobie pogdamy ,bo coraz bardziej mam wrażenie że ty nieśmiały bardzo jesteś

jak się wszystko ułoży to nie omieszkam was poinformować, no i o ślubie też jak jeszcze ędziemy się tu spotykać

E tam, niesmialy :P Po prostu robie jeszcze inne rzeczy.

a ty słoneczna kiedy ze swoim planujecie ślub, no chyba że popełniam nietakt i wy już jesteście po ślubie jeśli tak to z góry przepraszam

ale jak już wdepniesz to szybko się zmywasz

My narazie nie mamy planów slubnych. Też mamy skomplikowaną sytuację, ktora raczej nie ulegnie zmianie. Mimo wszystko kiedys tam..... napewno:-) Przebąkujemy od czasu do czasu o tym.

No jestem, jestem. Muszę czasami zająć się pracą:-) U nas sytuacja sie rozwiąże może kiedys ale narazie jest jak jest. Ewentualnie w przyszłym roku moze cos wymyslimy.

my tam prawie cały czas myślimy ale narazie na myśleniu sie kończy ja tam bym chciała ślub taki na150 osób a moje kochanie mówi że możemy się w 200 nie wyrobić.

sorki że się nie odzywam ale wychodziłam po ciasto do sklepu bo mnie jakoś tak naleciało