Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

ja też tak mówiłam ale 5 miesięcy jakoś wytrzymałam, ale było trudno

mi też było bardzo ciężko ale musiałam wytrwać , przecież na piechotę do stamów bym nie poszła i porblem by był s oceanem bo pływać nie umię

widzę no to masz niezły magiel dzisiaj a torba borba to się w sprzątaniu chyba zapomniała

nawet cytrynka dzisiaj nie zajrzała, o deserze już nie wspomnę

i talej wszyscy zajęci no ale cóż tak bywa

oj zajęta jestem okropnie.Byłam na szczepieniu z małym i na zakupach.kupiłam sobie kiecunię na imprezę:):):):)

przecież nie musi przepraszać mówiłaś z rana że będziesz zajęta ,teraz możesz troszkę odetchnąć

dodra ja się urywam do domciu do zobaczenia jutro pa pa

czy już nikt tu nie zagląda.Witajcie dziewczyny jestem dzisiaj pierwsza

ale dzisiaj ponuro na dworze i nudy nie z tej ziemi. Słoneczna a ty dzisiaj też zawalona robotą czy troszkę ulgi po wczorajszym pracowitym dniu

:-( Właśnie dostałam wykaz tego co mam zrobić:-( Mam nadzieję, że dzisiaj jednak będzie troszkę luźniej niz wczoraj. Wczoraj to masakra była, nie mogłam nawet spokojnie zjeść. Torba borba dzisiaj pewnie nie zajrzy jak chłop przyjechał:-)

a umnie nawet jeden promyk się nie przedostaje.Co do torby borby to pewnie masz rację no wkońcu niech się chłopem nacieszy jak go jakiś czas nie było,więc nie miejmy do niej żadnych obiekcji.Trzeba jej pozwolić pobyć ze swoim ukochanym

a wlasnie,ze zaglądam :pMąz pojchał sprawy załatwiac i jeszcze do tego zabral mlodego,chwilowo jestem wolna jak dzika świnia :p

dostalam furę prezentów i zostalam wycalowana caluśka,szczegółów oszczedzę.Mąz przeszczesliwy i steskniony.Maly go potraktowal jak powietrze,zapomniał ojca-dziwne trochę,ale zaczął sie oswajac powoli:)No i już tesciowa byla na przeszpiegach:(

przecież franca musiała wpaść żeby zobaczyć jak tam jej synuś wiesz co to było jej niewpóścić

cieszymy się razem z tobą, a ja wiem jakie to zajebiste uczucie jak ukochany wraca po długiej nieobecności.NIech cię tak całuje każdego dnia