Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

kiedyś wyjechaliśmy na weekend nad jezioro sami i musieliśmy zaraz wracać,bo teść straszna awanturę tesciowej zrobił i dzieciaki sie poprzestraszaly,dlatego ich kontakty redukuję do niezbędnego minimum.Szkoda,ze moja mama daleko:(

moje siostry tez daleko,jedna jest na miejscu,ale ma pracę na zmiany i też zmeczona.Jutro ich podrzucę do niej,ale znowu muszę przygotować coś na przyjęcie.MEża po sklepach puszczę,zeby zrobił ostatnie zakupy..Jeeeeeeezu i jeszcze wyspowiadać sie muszę :O:O:O

no to jednym słowem masz jazdę nie z tej ziemi

Jeszcze kozienalia mam za oknem,fajna impreza,tylko strasznie glośno.Dzis i jutro będzie najglośniej.Sikają mi w kwiatki pod balkonem:o

no jak miałabym jeszcze to wiaderko po nich sprzątać,to niech sikają w moje kwiatki........razem z moim kotem:):):)

ja też mam kizie ale moja sika tylko w kuwetę

milego weekendu Wam życzę,moze jeszcze zdążę zajrzec na chwilkę,bo widzę,ze jakaś świeża krew sie pojawila :)🌼 Papa ,trzymajcie sie i ucałujcie swoich facetó mocno ode mnie(nie musicie mówić,że ode mnie :p)

Mieszkamy w bloku,ale kot wyskakuje na sranko przez balkon(parter),:)kuweta stoi,czasem z niej korzysta,ale wole już jak na dwór idzie,nie lubie jego smrodów!!!!!!!!!!!!:o

dobra ucałujemy ty też swojego ucałuj.Przyjemnej komuni i nie denerwuj się .Co do kota to moja kicia ma 2 kuwety jedną na balkonie do kturej robi kupę a sika do tej w łazience a co jej będzie śmierdzieć pod nosem.Weekend przechlapany bo do szkoły jadę

do słoneczna panienka...ja z moim nałogowcem załatwiłam się szybko,ale to dosyć skomplikowana historia na opis,więc jak coś odezwij się pogadamy może na skype?

czyżbyście zapomnieli o topiku .Takie pustki .

a tak przy okazji to witam cieplutko wszystkich po weekendzie

ja też wszystkich witam.Wszystko się udało super.Najwazniejsze,ze pogoda dopisala:):D

Gość witame witame

a jak tam z mężusiem już się przyzwyczaiłaś czy dalej ci przeszkadza, na komunię mieliście piękną pogodę to wszystko musiało wyjść super a dzieciak twój bardzo przeżywał

Mlody baaaardzo przeżywał,ale wszystko wyszlo ok.Do męzusia powoli sie przyzwyczajam,na nowo wprowadza swoje zwyczaje!!!Pogoda byla świetna,slonce nie przażylo,a bylo cieplutko.Lepszej nie moglam sobie wymarzyć:D

widać po twoich wpisach że jesteś w dobrym humorku nie to co w piątek

witaj słoneczna sor ale u mnie chwilowo światła nie było ale juz jestem.