Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

no nie ładnie ze strony twojej szefowej że tak cię od poniedziałku pracą zawala

no to do zobaczenia ja dzisiaj na grila do przyszłej teściowej wypadam po pracy

oj karkóweczka i żeberka były exstra.Wiesz moja przyszła teściowa robi zajebiste marynaty do mięs na grila

u mnie ok.Młody tylko jakiś marudny,że mam ochotę go udusić.W nocy sie drze,w dzień sie drze!!!!!:o

ona szaszłyków nie robi tylko żeberka albo karkówka.Witaj torba bobra jak tam u ciebie

dziend dobry:):)witam cieplutko w ten sloneczny dzionek juz po zabiegu buuuu:(:(:(nie polecam ale teraz mm usmiech ze moge zabijac nio po za tym ze twarz jak dynia mi spuchla jest oki:):):)widze ze durzo sie dzialo jak mnie nie bylo;):):)

witaj zielona po jakim zabiegu co ci się stało ja myślałam że ty na dobre nas opuściłaś a tu niespodzianka. Nie cieplutko tylko gorąco ach jak ja lubię taką pogodę naturalne solarium i sauna w jednym

Pisalam,ze u mnie ok.Powoli się przyzwyczajam do meża,zresztą wiecej go nie ma niż jest.Poleciał wlaśnie na silownię.Poza tym mam dużo latania,bo to biały tydzień.Znów wszystko na mojej glowie,bo mąz popoludniami pracuje :o:o

Cześć cytrusku, też myślałam że już nie zajrzysz do nas wcale:-) Torba - nic sie nie zamartwiaj, wszystko dojdzie do normy. Przecież nawet tydzień nie minął od powrotu Twojego ślubnego:-)

czy ty przypadkiem nie bieżesz na siebie za dużo obowiązków

jak nie przystopujesz to się wyeksploatujesz i co wtedy masz męża niech cię troszkę wyręczy