Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

otóż to szkoda bardzo aby przepadł ja na pewno mu nie dam przepaść żebym się miała tylko ja wpisywać

a cóż a ty w sierpniu bo ja wsierpniu na początku się wybieram na wczasy na kaszuby

Pracy mam średnio, także nie jest źle. Pogoda dzisiaj ok. nie pada, nie praży, myslę że ok. 25 stopni gdzieś jest. Chciałam jechać po pracy nad wodę poopalać się ale moj M. nie chce:-(

a co go ugryzło.Wiesz co może przez ten twó niepokuj chce z tobą więcej czasu spędzać sam na sam żebyś obawy nie miała

No wiesz, jak sie je co 2 dni pizzę lub hamburgery i inne tego typu to prędzej czy później każdemu by urósł. Takim cudem ja przytyłam od zeszłego roku troszkę:-( Spadam Ania, do jutra i miłego popołudnia:-)

witaj słoneczna no to zaszalałas jesteś pierwsza dzisiaj.Jak tam dało się namówić twoje kochanie na opalanie czy nie

nawet pługiem by się nie dało pewnie wiesz zastosuj mu dietkę to może następnym razem już pójdzie z dobą

to zacznij mu to okazywać że jego mikry brzuszek ci się podoba i działa na ciebie faceci to tak lubią

okazuje, okazuję nic sie nie martw, on poprostu chce byc idealny Przecież każdy ma swoje kompleksy, ja np. chciałabym mieć mniejsze piersi żeby mieć b a nie C :-( i ważyć 50 kg a nie 53 kg :-(

aj tam z piersiami to marudzisz to główny nadz atut ja mam jeszcze większe i się nie przejmuje .Powinnaś się cieszyć z takich piersi ,kiedyś też miałam kompleksy z tego powodu ale się ich skutecznie pozbyłam a piersi stały się atutem