Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

to już skończyło się na dobre czy może on nie wie że chcesz to skończyć

Hana ja nie chcę tego konczyć, wydaje mi się że on chce. Jeśli tak to nawet nie będę pytać o powod dla któego chce to zrobic... bo ja bardzo honorowa jestem niestety.

słoneczna czasami trzeba schować do kieszeni honor może i młoda jestem ale wiem jak z facetami trzeb a postępowac.Może nie potrzebnie się dołujesz pogadaj z nim

Wlaśnie chcialam napisać,ze czasami trzeba honor schować do kieszeni,ja nieraz tak robiłam.Oczywiście bilam się z myślami,czy dobrze robię, ale oplacilo się.Z milosci wiele rzeczy robi się wbrew sobie.

nie chce mi się wierzyć że facet który z tobą planuje stworzenie wspólnego domu ot tak z dnie na dzień robi desant

Mial jedna z którą sie spotykal 4 lata (jakos tak), inne były przelotne (do pól roku). Hana myslę, że to znudzenie. Ja jestem za spokojna, nie chce mi się biegac po dyskotekach, pubach itp. , nie jestem rozrywkowa, to rutyna go przygniata.

słoneczna jest alternatywa możeice chodzić do resteuracji ja naprzykład swojego ostatnio na wesołe miasteczko wyciągnełam bawiliśmy się jak dzieci , są jeszcze spacery i do jasnej ciasnej wybierzcie się gdzieś we dwoje odskoczcie od tego wszystkiego a zobaczysz że powinno być lepiej

Ale mnie się nie chce, ja po całym tygodniu pracy jestem tak padnięta, że weenend przesiedziałabym w domu. Poza tym, to nie siedzimy w domu cały czas, jeździmy nad wodę, na lody, chodzimy na spacery, czasami do pizzerii. Pogadam z nim jutro bo ma niby przyjechać, na dzisiaj to starczy użalania się nad sobą.

słoneczna może myślisz ze my nie doradzamy ci ,ale napawdę chcemy ci pomóc

no to całkiem rutyna u was nie panuje. no wkońcu jakaś optymistyczna nutka w wypowiedziach

Trzymam kciuki Sloneczna,trzymaj się.ja idę na zakończenie zerówki do syna.Pa dziewczyny. Sloneczna powodzenia:)🌼

tylko nie zgłupiej i z nim nie zerwij trzymam też kciuki za was abyście doszli do porozumienia i nie przesadzaj . Ja to jeszcze w sobotę będę to możesz wwdepnąć a jak nie to i miłego weekendu i do poniedziałku

hej to ja odwiedziłam was na chwilkę dla podtrzymania topiku bo widzę że nikt tego nie czyni