Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

a jakoś leci właśnie zaczeło padać i jest chłodno a miałam się poopalać dzisiaj.Czemu ci się tu nie podoba .Weekend zleciał szybko,w ten zamiast do szkoły w sobotę wybieramy się ze znajomymi na spływ kajakowy oby tylko nie padało .Jak tam twoje kochanie i jego uzależnienie,jakaś większa poprawa nastąpiła

wiesz co słoneczna naprawdę przypadł mi do gustu ten twój topik,jak się z kimś rozmawia w prwcy to i czas szybko leci

Nie napisałam że mi sie tu na tym topiku nie podoba:-P Lubię go i zaglądam jak tylko czas pozwala. Wczoraj miałam przerąbany dzień, dziś ciut lżejszy. Co do mojego M. to bez zmian, lubi internet i nie przyznaje się, że to uzależnienie i jest wręcz zły jak tylko wspominam cos na ten temat.... Dupek.

żle cię zrozumiałam wybacz,cholera jasna z tymi chłopami nie ja też wczoraj miałam małą sprzeczkę ze swoim a poszło o głupi telefon a potem to jak po maśle wszystko po kolei, ale wszystko się skończyło i już wieczorem popijaliśmy piwko na balkonie

Gość V2
Mieszkasz razem ze swoim facetem? Fajno masz

Gość V2
To musi byc fajne, siedziec ze swoim chlopakiem/dziewczyna wieczorem i pic sobie piwo

Gość V2
🖐️ sloneczna nawet jezeli nie mieszkaja razem, to przynajmniej moga spedzac razem wieczory :P

witka v2 co u ciebie.Dokładnie to on tylko śpi u mnie no to prawie jak by mieszkał

a wiecie jakie to fajne uczucie jak się człowiek budzi obok kochanej osoby już nie wspomnę o innych rzeczach porannych

słoneczna masz rację mieszkanie ma swoje plusy i minusy

Gość nic mi się nie chce
tez bym tak chciala mieszkac ze swoim 😭

czesc dziewczyny:) przez to wspólne mieszkanie nie mam czasu siedziec przy komputerku,bo mój mężus organizuje mi zycie:(

Gość V2
"a wiecie jakie to fajne uczucie jak się człowiek budzi obok kochanej osoby już nie wspomnę o innych rzeczach porannych" nawet mi nie mow 😡 :(

a ja tego holerstwa w domu nie mam więc mam spokuj, moje kochanie ma w domu więc jak mi coś trzeba to mogę skożystać a nie ukrywam przydał by mi się aby sobie na skaypie pogadać z koleżankami za granicą a tak tylko u niego i w pracy mogę kożystać

mój też siedzi czasem przed kompem,ale maca tam tylko swoje konta.Najwazniejsza jestem dla niego ja.Panienki ogląda jak nie widzę,albo mnie nie ma,ale i tak wiem ,ze to robi hihihihi:)

v2 nie martw się przyjdzie twój czas na to że będziesz się mugł budzić obok kochanej osoby witaj torba borba no przecierz miałaś odpoczywać jak mężuś wruci a ty co zwalasz sobie więcej obowiązków

jest ok,tylko ciągle coś mam do roboty.Teraz jeszcze na zwolnieniu siedzi,wiec cały czas musze poświecać jemu :)

Gość ortografiaaaaaaaaaaaaa
kup se słownik

ortografia tu nie konkurs ortograficzny pomyliłaś topiki każdy facet lubi sobie pooglądać ja tam nawet swojemu od czsu do czasu CKM kupuje a przy okazji i ja czytam tą gazetę bo mi odpowiada

nie lubię jak ktoś się czepia szczegółów(ortografii)Mój mąż robi okropne byki,ale bardzo to lubię,rozczula mnie czasami :)

a mnie to narazie nie przeszkadza do puki nie widzę jak to robi o ile robi to bo żadko siedzi na kompie chyba że ma zajęcie