Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beauty23

CO ROBICIE W TEJ CHWILI???????????????????????

Polecane posty

kacynka[lap nalesnik] do wyboru dzem truskawkowy albo serek homo. waniliowy albo z tym i tym , ja tak jem:D ostatniego smaze uffff masakra;0

Gość ewassssss
siedze przed kompem i czekam do 22, wtedy musze isc spac niestety, bo dluzej nie moge siedziec :(

Ewass czemu dluzej nie moizesz??? moze to i lepiej bo chodzisz spac o normalnych porach:) oki bede ok 23 z bro:classic_cool:;)

witam wszystkich🖐️ Setunia🖐️🌼 Ciasto koncze piec-czekam az galaretka sie z chlodzi i truskawki wcinam:-)))

Asiulka 🌻 mm truskawy juz masz takie \"naturalne\" wiosenne:D niue z tej golii?;)

setunia--->kupilak w warzywniaku,ale pewnie napompowane czym sie da:d,ale co mi tam -sa pyszne:-))) Musze chyba przestac objadac sie na noc,bo koszmary zaczna mi sie snic:p,a tu jeszcze ciasto czeka:D Setunia --->u Ciebie wszystko dobrze?

Asiulka dobrze, dobrze literowek narobilam , tak to jest jak sie stara pisac nie patrzac na klaw:D;) a moze to przez piwko ale dopiero co otworzylam przecia:D;) a czemu pytasz, cos Cie jeszcze zaniepokoilo?:) moze i cos mi jest ale nie wiem;) pani rzuc palenie!;) i nie wciskaj tu kitu , ze lubisz palic:P tez tak mowilam:D

Setunia---->tak zapytalam,powiedzmy ,ze z ciekawosci:p Ja tez bym chetnie cos lyknela ,ale jutro do pracy:-(((,a Martinii w lodowce juz tydzien sie chlodzi.

Pani no to cos trzeba na to zaradzic, chyba , ze chcesz sie truc dalej, to juz nie bede niczego agitowac:D;0 Asiulka boshhh u mnie by 2dni nie wytrzymalo:D;)

Gość fan blondiii
no i co ludziska robicie??

Gość zorroooooo
dłubie w nosie

Gość zorroooooo
pewnie dłubie pani w nosie pani sędzio

Asiulka po ciastku:) oki tylko ja pije;) A Pani po prostu kopci;)

Setunia ___mam mazurek orzechowo-bezowy.normalnie pycha. Do Pani---->dobre i pol punkta:-)))

Gość zorroooooo
to pewnie pani ma zamiar zaraz dłubać w nosie

pani okej moge podac Ci linka gdzie uzyskasz wsparcie by jakos ofiarowac mi te nagrode:P;) Asilka mmm uwielbiam orzechy:D:) pyszny naprawde szkoda , ze na serio nie moge go sprobowac:(

Asiulka serio piszesz?:) a gdzie mieszkasz:D?:) tak zebym wiedziala na przyszlosc:) Pani no cos trzeba robic z raczkami jutro Ci jue zwiaze:classic_cool::D;)