Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beauty23

CO ROBICIE W TEJ CHWILI???????????????????????

Polecane posty

Udzielam się na forum,narzekam że mnie łepeytna boli noi zerkam na program smaczne-go. :)

kiedys tez nie jadalam teraz tak roznie:) dzieki:) ale przemysle ja:D moze pozniej zjem;)

Gość klikam z kumplem na gg
ja w ogole mało jadam....:Dnie sugeruj sie mna:D

acha w ogole niczego nie jadasz:D oki na p[ewno nie bede sie Toba sugerowala:P tylko jak zawsze swoim zoladkiem:classic_cool::D;) i swoja psycha;)

Gość klikam z kumplem na gg
jadam...jadam...:D ale podobno ....zle sie odzywiam...za mało...i jakosciowo tez zle...podobno:D jeszcze raz smacznego zycze:) 🖐️

ja jadam wedlug potrzeb:P aczkolwiek czasami az nadto:P tak czy siak lubie jesc bo to przyjemnosc czysta;) chbya, ze sa jakies stresy, to nie bardzo wchodzi jedzenie i jest bezsmakowe:o jeszcze raz dzieki za 'smacznego":) poki co ide na spacerek🖐️:)

pogralam se w bilard:P dawno tego nie robilam;) teraz se pocwicze, myju i filmik;) moze tu jeszcze zajrze:D a gdzie jest Lubis?:( wracaj!

Gość Gośka xD
jem sobie budyniek przed kompem xD

setii lubisia chyba na wczasach:) ja siedze przed kompem, niedlugo mi sie to skonczy -za 11 dni wracam 😭 k....a ale mi sie niech chce i musze zostawic mojego Mrrrrr 😭 na 3-4 mies, cholera wie co bedzie gdy wroce 😭

Zozik nie bedziesz tam neta miala?:o do zakonu idziesz:D;) cos wykombinujesz:) spadam pod prysznica:classic_cool:

seti niby sa dwa kompy i net ale.............jeden komp jest oblegany przez Herr a drugi przez Frau :O a zreszta ja tam nie mam czasu na kompa e tam do d....y ide do wanny (chyba ze dzieciaki oblegaja lazienke-mam najazd siostrzenic i siostrzenca tylko 3 sztuki:) ) ps. wszedzie dobrze ale najlepiej w domu :D

Hakunka pewnie masz je \"na wlasnym nosie\" ja tam mam 2pary, wiec zawsze jest ta rezerwowa:D;) skonczylam wlasnie ogladac \"good bye Lenin\";)

mialam klopoty z polaczeniem😠 teraz wydzwaniam i pije wszystko co sie da:D

Witam w tę piękną słoneczną środę :) kłuje mnie prawe oko... ale nadal czytam ... przed chwilą mnie szef odwiedził ... muszę się wziąć do pracy... zgodnie ze stopką hakuny :)

hakunki stopke chcialam jako opis na gg ale mi sie nie miesci😭a czuje to slowa w ogole?:)

Witam Kobitki z ranca🖐️ Setunia🖐️ beza🖐️ hakuna🖐️ Ide jakies sniadanie zrobic .:-)) U was tez taka pieknie slonce swieci?:-)) ...Jeszcze 10 dni i urlop:D

Gość czasami......
powinnam zabrac sie za robote....ale jakos mi sie nie chce:o

🖐️ napisalam mail, teraz ide na sniadanie, a potem ide sie oplac dzis mam w planach robienie ruskich pierogow- jestem w tym mistrzem :)

ja juz po sniadanku znowu sie przejadlam a moze to moj zoladek sie skurczyl:P przegladam ogloszenia,,,,,,,,,,i rozmawiam na gg a zaraz na kocyk i opalanko do wieczorka:classic_cool:

Gość to zależy ile
jem pizze i lukam na kaffe

hakunka no bardzo dziwne:o wkurzylam sie:o dlaczego tak mam?😠 tez wlasnie sie najadlam i smigam dalej sie opalac mam saune i solarke w jednym:classic_cool:;)

Gość dominujaca
jem lody z bita smietana a pozniej martwie sie o moj brzuch wystajacy he he