Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beauty23

CO ROBICIE W TEJ CHWILI???????????????????????

Polecane posty

W...👄👄👄 [herbatka z miodem][okład z młodych piersi:p] :classic_cool: wracaj szybko do zdrowia:) mam na twarzy maseczke czkoladową...mam ochotę sama siebie zjeść...ależ ja apetycznie pachnę...mmmmmmmm:classic_cool::p mniam........

Gość czarownica35
potwornie się nudze-

na razie nie pada🖐️ W....mam nadzieję,ze pomogło🌻;-) moze uda mi sie dzisiaj biegówki przewietrzec coby ich mole nie zeżarły;-) udanego sobotkowania:classic_cool:

Gość kukulkaniespodzianka
wymiotuje wlasnie

no tak a moje nie pomoglo😤 ide ogladac na wspolnej planuje dzis zrobic faworki na razie telewizornia🖐️

W a ululetnie te piersi byly co Cie tak uzdrowily?:) moje sa b. mlode :classic_cool: koniec rreklamy:classic_cool: :D

ale Lubisia juz maja kogo okladac:( :D dobra zachowam swoje dla kogos innego:classic_cool:

SSS ---> no niby ma, ale sama widzisz jaka to niegrzeczna dziewczynka ;) p.s. Twoimi też nie pogardzę, wszak od nadmiaru głowa nie boli, jak mawiają mędrcy ;) :classic_cool:

Seti..pewnie W będzie potrzebował większej ilości takich okładów:D🖐️więc proszę...okładaj go:classic_cool: alem się wczoraj na biegówkach zmachała:classic_cool: zima ma sowje dobre strony;-)

Dzien dobry 🖐️ Lubis--->ale fajnie masz,ja juz wieki tez na nartach nie jezdzilam,a tu warunkow brak ..chyba na wczasy trzeba w gory pojechac. Setunia--->obkladaj go byle nie za mocno ,aby sie bidulek nie przydusil;-):D u mnie dzis piekny mrozny dzien i dzien wolny,chyba w koncu nadrobie czytanie:-) pozdrawiam serdecznie 👄