Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystynaaaa

Dlaczego męźczyźni tak kłamią?

Polecane posty

Gość krystynaaaa

Gość bo tacy już są

Ja też kłamię ale chcę się wybielić - To moje mocne postanowienie poprawy :)) Wiem że nie warto was okłamywać.

Gość krystynaaaa
Jestem od około roku w związku z męźczyzną. Owszem kocham Go. Twierdził, że jest po rozwodzie. Jakież było moje zdziwienie, kiedy w akcie notarialnym który mi pokazał przeczytałam, że jest w separacji. Na moje pytanie odpowiedział, że praktycznie to już ma rozwód, ponieważ separacja ta trwa ponad 4 lata. Ma dorosłego syna z tego związku. Ostatnio kupił ziemie i po połowie zapisał ją na siebie i na syna. Ja nie mam nic przeciwko, ponieważ jestem osobą majętna, a pieniądze te które sobie zarobił niech wydaje w jaki sposób chce. Tylko dlaczego mnie okłamał, że ziemie tą kupił tylko i wyłacznie na siebie??? Nie rozumie takich kłamstw. Ja już chwyciłam go na tylu kłamstwach, że zaczynam się zastanawiać czy bycie z tkim człowiekiem ma sens?

bedac z facetem 6 lat on ukrywal przede mna palenie papierosow!!!! A jak cos wyczulam mowil ze byl z mama gdzies tam, a ona pali... I mnostwo drobnych klamstw, ktorych teraz nie pamietam...Bo im tak lepiej!! Lezej!! Teraz w zwiazku, ktory zakonczyl sie pare dni wczesniej tez zostalam oszukana :( mowil tak zrobil tak :( brak slow...

Gość krystynaaaa
Zaczynam już podejrzewać, że jestem "luką" w wolnych jego chwilach. Żona jego nie ma rozwodu, pewnie zostawił sobie otwartą furtkę do jej mieszkania, ponieważ z tego co mi wiadomo, ona nie jest z nikim. Poprosyu w sposób inteligentny, niby przypadkiem udowodnie mu kłamstwa. Nie znam jego rodziców, nie znam jego syna. Znam kilka znajomych, przyjaciół jego. Podejrzwam, że nie podchodzi do tego związku zbyt poważnie. Ale... Nie ze mną takie numery ;-))

Gość krystynaaaa
Podejrzewam, że kobiety jak już mają kłamać to to są drobne i małoznaczące kłamstewka. A różnica między separacją a rozwodem jednak istnieje.