Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicola87

NA DYSKOTECE POZNAŁAM......WEJDŹ...!

Polecane posty

Gość Nicola87

w poniedziałek na dyskotece wyhaczyłam pewnego chłopaka ...bardzo przystojny,ładnie ubrany,zadbany... od początku przykuł moją uwagę.Mój typ faceta. Po jakimś czasiemgdy tak na siebie zerkaliśmy podszedł do mnie i powiedział "Chodź tanczyc...chodz jesli to lubisz" z usmiechem na twarzy,zdjął kurtke i wyciągnął mnie na prakiet....... byłam w szoku...zadowolona i szczęsliwa...ze do mnie akuat do mnie podszedł....po godzinie tańców powiedział...ze ma dziewczyny....zrobiło mi sie strasznie przykro i posmutniałam....Chciałam juz odejsc,bo nie lubie ..nie ma mowy abym przeszkadzała komuś w związku...on zatrzymał mnie ....nie chciał abym odeszła....tanczylismy dalej ,cały czas.....gdy dobiła godz.4;00 odprowadził mnie do domu....bardzo nalegał, pozwoliłam mu....mieszka nawet nie daleko mnie..choc tak naprawdę nigdy Go nie widziałam,był 2 lata w Stanach.... Nasza droga była długa i bardzo długo rozmawialiśmy....mówil mi o sobie o swoim związku...ze cos sie psuje ze ograniczają sie ze wszystkim z dziewczyną...mają jakby pewien dystans do siebie...nudzą się sobą...słuchałam bardzo uwaznie..w peenym momencie złapał mnie za ręke....chciałam ją wyrwać ...ale trzymał mocno...szlismy tak przez drogę ......srodek drogi....nie chodnikiem.....czułam ciągle cos w sercu.......zapewne zauroczenie......gdy stalismy juz pod moim blokiem złapał mnie za głowe bardzo delikatnie i próbował mnie pocałować....odwrócilam głowe w bok...trafił w policzek....ale drugim razem juz oddałam Mu swoje usta.... Jjeku co ja zrobiłam.....wiecie czuje cały czas jakby moje mysli z tym walczyły....mam Go w swoich myslach....ale nie chce o nim myslec....nie chciałam ,aby był moją przygodą...facetem bez zobowiązań......wiem ze zle zrobiłam całując sie z nim:( do dzis czuje sie jak jakaś dziwka....naprawdę.....mam chociaz podstawy aby tak się czuć?? najgorsze jest to ,że ja ciągle o nim myśle mam jego twarz w główce.... ale on ma ta dziewczyne:(a przeciez jej Go nie odbije...nie jestem taka....;/ kurcze wiem głupia sprawa....ale ....zauroczylam sie w tym mężczyznie.... dodam ze mam 20 lat..... pozdrawiam!

Gość Nicola87
powiedział "że ma dziewczynę" miało być. przepraszam.

Gość Nicola87
i jeszcze bym zapomniana...zrobilam mu loda w meskiej ubikacji...ale ja glupia :(

Gość Nicola87
nie wyszedł Ci ten podszyw... po co Ci to?

Jak widzę takie tematy to już nie wiem czy się śmiać czy płakać. No bo z jednej strony czym jest pocałunek - teraz to nic zobowiązującego, a dziewczyny sobie zaraz doprawiają do tego całą ideologię. Trzeba być naiwnym żeby po jednym takim spotkaniu, do tego na dyskotece (o matko, tragedia!) już się zauroczyć. Druga sprawa, że ten chłopak to też jakiś niezły \"patafian\", bo ma dziewczynę a chodzi sobie sam na dyskoteki i wyłapuje ofiary. Apel do dziewczyn - szanujcie się do cholery i nie bądźcie takie naiwne, bo mnie szlag trafia jak sam czasem na coś takiego patrzę. A potem macie pretensje do facetów, że was wykorzystują. Jak jesteście głupie i łatwe, to się nie dziwcie, że tak jest. W przyszłości co będzie? Jakiś koleś z dyskoteki Ci naściemnia i wskoczysz z nim do łóżka po jednej czy dwóch randkach? Zastanów się nad sobą. I zadawaj się w końcu z normalnymi facetami i nie dyskotekowymi lovelasami.

rozumiem Cię w pewnym sensie.Zauroczyłaś się to normalne jesli facet jest w Twoim typie,i napewno wryło Cię w ziemie ,gdy powiedział e ma kogos ciom? No to jest straszne napewno. Nie powinnaś czuć się jak jakaś dziwka.....no coś Ty,przeciez nic złego nie zrobiłaś, ten cały buziak,nio tak wyszło widocznie,.nie kochałas sie z nim więc nie miej nic do siebie:) Nie ma o co sie zamartwiać.Piszesz ze psuje sie cos między nimi ,moze bądź czujna?Niedlugo moze byc przeciez wolny:) życze powodzenia.aha i dobrze ze nie jestes z takich co odbijają facetów.tak 3maj!!!!!! wielki buziak:classic_cool:

Gość Nicola87
uzurpator---widzisz ja akurat nigdy nie wskoczę jak Ty to mówisz z jakims kolesiem do łózka..........jedynie zrobie to z kims kogo naprawę będe kochała i z kim będe bardzo długo.Nie oceniaj mnie z góry jesli mnie nie znasz....! to ludziom wychodzi najlepiej...bo przeciez co to jest ....mowic zle rzeczy na kogos kogo sie nie zna...prosta sprawa no nie? Ja na szczescie takim czlowiekiem nie jestem ! więc nie oceniaj mnie w ten sposób...dobrze? takBardzoKocham--- dziękuję za te słowa...czuje sie juz lepiej.....moze i dobrze mówisz ze rozstaną sie...ja napewno nie będe brnęła w jego strone ,gdy ma kogos. Dam sobie spokój ,jesli bedzie sam....to czemu nie.

Gość big trio
wszystko pieknie ładnie ale po co tyle "..." :/

Dziewczyno nie bądź naiwna, bo w przyszłości będzie Ci ciężko. Z tego co piszesz to ten chłopak jest typowym przykładem takiego młodego krętacza-zarywacza. Ma dziewczynę, a próbuje całować kogoś innego. Czy to jest fair? Zastanów się co by było, gdybyście byli razem. Chciałabyś mieć kogoś, kto też próbuje całować inne? Jesteś młoda i niedoświadczona, to widać po tym co piszesz i jak piszesz. A najlepsze jest to, że jak byłam w Twoim wieku to byłam taka sama, potem tylko żałowałam i płakałam. Dlatego przestrzegam młodsze dziewczyny przed takimi facetami. Musisz być bardziej stanowcza i uważna. Poza tym dyskoteka to niezbyt dobre miejsce na poznawanie miłości swojego życia. No ale to tylko moje zdanie.

Gość aaa mozna sie zauroczyc
w kims kogo sie widzi 1 raz oczywiscie ze mozna.,zakochac sie nie mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nicola87
ja z nim przecież nie jestem...dokładnie jestem młoda mam 20 lat,ale i doswiadczona przez zycie.... Ja po pierwsze napewno swojego faceta nie puszczałabym na dyskoteki.Nigdy nie puszczałam jesli cos szlismy razem i nie było problemu....

No tak, ty oczywiście będziesz się teraz wykręcać jaka to bogobojna nie jesteś i jaka czysta z zasadami. Wiesz co - znam mnóstwo takich dziewczyn, które zasady to mają sobie na co dzień żeby pokazać jaka to ja nie jestem wspaniała, ale jak co do czego dochodzi, to zauroczenie odbiera rozum i potem robią takie rzeczy, o których same nie śniły. Taka była np. moja eks, do której do dzisiaj mam uraz. Ale obserwuję to od wielu lat, teraz mam 25 i lata bywania na tzw. imprezach zrobiły swoje, człowiek obserwował i wyrobił sobie zdanie. A z każdym rokiem jest coraz gorzej, bo wspólczesne nastolatki są coraz głupsze niestety i naiwe. To nie jest uwaga bezpośrednio do Ciebie, piszę ogólnie.

e-e-e-e dlaczego odrazu suko??? hamujcie sie ze słowami! dziewczyna normalnie kulturalnie pyta was ..a wy odpowiadacie jej jak nie wiadomo komu! suką to jest np.Pani pracująca w burdelu,albo kobieta która puszcza sie na lewo i prawo mając kogos! dlatego spokojnie! ;/;/;/ co za ludzie.

Gość Skarabeusz
Trzeba było dać się wyruchać skoro taki z niego piękniś

Gość Nicola87
ja rozumiem ok ok ..rozumiem wasze słowa do mnie....czuje sie jak dziwka...choc nie zrobilam z nim jakiegos glupstwa....twardo stąpam po Ziemi i mam szacunek do samej siebie...w zyciu nie poszlabym do łózka z jakims nowo-poznanym typem dajcie juz sobie spokój w tej kwestii......... nastolatką juz nie jestem .

Ale wina nie jest Twoja. Winny jest ten chłopak. Ja tylko chciałam Cię przetrzec przed takimi przypadkowymi znajomościami, bo kiedyś robiłam głupoty i potem żałowałam.

Gość skarbonelllllllllllllllllllla
kuzwa mać wrzuccie juz na luuuuuz. Ta dziewczyna nic nie zrobiła.Ruchała sie z nim? Nieee.Więc nie wiem o co ten ogólny spór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalna dziewczyna jak każda,ja równiez widząc przystojnego faceta tzw"Mój typ" trace główe. I tak ma kazda dziewczyna ,kazda kobeta,niewazne czy męzatka czy panienka....kazda nawet wasze panienki i zonki. każda!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie odrazu biegnie do łózka z fagasem który sie podoba to oczywiste jest@!!!!!!!!!!!!!! Nikola jest dobrze nie zrobilas nic glupiego poniosly was emocje i wymknął sie całus.Niczym sie nie martw;);););) aaaaaa no i jesli chodzi o poznanych ludzi w dykotekach,to są pary,które wlasnie w ten sposób się poznały. Nie kazdy kto chodzi na balety jest jakis chujem czy debilem. hahaha smieszni ludzie ojoj.Ale ja juz zastara jestem mam za słabe nerwy.

Gość Szkoda że jej nie zaruchał
i spłodzić dziecko

Gość odbij Gooooo jej

Gość hyh ja bym odbiła a co mi tam

Gość wiesniaczka ze wsi wsiowo
o jejku jejku dobrze ze Ciebie człowieczku nikt nie zaruchał i nie spłodził Ci bachorka.ojojojoj zebys pozniej nie płakała. Bo zapeewne jesteś dziewuszką. ojojojojojojoj Obyś nie płakała

Gość Skarabeusz
Jakby się nie przyznał że ma kogoś to już by dawno w nią wszedł. A tak to jest udowodnione że taka kobieta jak Nicola nie oprze się nawet zajętemu - zresztą zajęci mają duże powodzenie bo fakt że mają kogoś udawadnia że są dużo warci

Gość do Skarebusza
Autorka napisała ze tylko się z nim całowała, pisała równiez ze nigdy nie będzie sie kochała z kims kogo dopiero poznała.Czytajcie ze zrozumieniem co?Tutaj kazdy jest siebie wart.Dziewczyna zauroczona jest jej przykro za to ze dała mu całusa,a wy tu wyskakujecie ze albo sie pieprzy albo ze jest jakaś łatwa. Toć dokładnie i czytelnie napisała swoje argumenty. Ja na tej kafe trace juz siły. No brak mi słów.

Gość czytałam tylko pierwszy post
i fakt, uważam ze jesteś dziwką - tzn nie do końca, ale masz podstway aby czuc sie jak szmata.. z całym szacunkiem - wiedziałas ze kogos ma - a slimaczyłaś sie z nim na środku ulicy?? w pysk go i niech spierdala a nie obraca inne laski na boku jak ma dziewczyne! sorry:o masz za swoje.. a gadki ze "źle sie dzieje w zwiazku" "ze sie ograniczaja" to taki banał i standard u tego typu kolesi ze jestem w szoku ze jeszcze ktos sie na to nabiera.. no w sumie kto? głupie małolaty... jestem rok starsza od ciebie - nie wiem jak mozna byc tak naiwnym, i w moim odczuciu - łatwym? gdyby tylko chciał - wziąłby cię tam na srodku tej ulicy - a ty taka "zaczarowana" byłaś... bosszzzze...

Po co w ogóle ten temat? Nic się nie stało, historia jakich wiele, a pocałunek to przecież nic strasznego. Więcej - są przecież sytuacje że ludzi idą ze sobą do łóżka po jednej randce. Ja tego nie popieram, ale nic mi do tego jeśli to ich wybór. Co do dyskotek. Można spotkać tam wartościowe osoby, jak i buraków. Ale tak samo może być na imprezie domowej, koncercie, w bibliotece, w księgarni. Gdziekolwiek. Do Nicola87 - olej sprawę i tyle. Nic złego nie zrobiłaś, masz teraz pewność że facet jest zajęty i po prostu o nim zapomnij, bo jeszcze sobie kłopotów narobisz.

Gość Skarabeusz
Dokładnie. Puścił gadkę nieszczęśliwego człowieka co mu się związek lada dzień rozsypie a właściwie to już końcówka.

Gość Jak Aleksiej
jest dobrze i nic nie zrobiłaś;););););););) Ale tu pełno głupich ludzi sie nawpisywało oooo My God/

Gość Skarabeusz
Całowanie z zajętym to nic ? Ta suka poleci za każdym Mister Uniwersum

Gość czytałam tylko pierwszy post
głupie maolaty zawsze trzymają razem, dopóki jedna drugiej faceta nie odbije albo nie uwiedzie w kiblu na imprezie....:O

Gość oOoOoOoOoOoOoOo
a Ty skarabeuszku tutaj nie podskakuj bo pewnie jestes takim samym zapiździałym facetem jak ten co autorka opisuje!!!!!!!!!!! Zamknij juz morde fiucie.