Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicola87

NA DYSKOTECE POZNAŁAM......WEJDŹ...!

Polecane posty

Gość Skarabeusz
Roztrzaskał bym ci czaszkę o kolano

Szczerze jak dla mnie to nie powinnas z nim wiazac wiekszych nadzieji, z reguly jest tak ze jesli facet ma dziweczyne i wylapuje na dyskotece inne laski i odprowadza je do domu to penie bedzie tak ze jesli sie z nim zawiazesz to on to samo zrobi Tobie:( I najwazniejsze pomysl czy chcialabys aby jakas dziewczyna ci odbila chlopka? Nie czyn drugiemu co tobie niemile, taka moja rada, bo predzej czy pozniej moze sie to odwrocic przeciwko tobie.

Gość wieśniaczka ze wsi wsiowo
ale tu duzo ludzie sie nazbierało/////łuuhhuhuhu. Jakaś imprezka sie szykuje? W taki razie wstęp tu mają tylko normalni ludzie ,a nie jakieś sztety. Won ! Zostają normalni. Całus to jak najbardziej coś normalnego.Myslisz "skarabeusz" ze twoja laleczka z nikim sie nie lizała?Hahahaha to źle myslisz,nie znasz dziewczyn :D ahhhh🌼

Gość Nicola87
tak czytam i czytam....piszcie co myslicie naprawdę,ja to rozumiem :( Figa ja nie wiąże z nim jakichkolwiek nadzieji...nie nie.Gdyby był sam to moze....ale nie gdy ma kogos....w zyciu!Nigdy czegos takiego bym nie zrobiła.

zapomnij o nim i tyle, jest tyle fajnych faceto na swiecie. i z reguly najfajniejsi sa nie ci co pierwsi wyrywaja laski tylko niesmiali.

Gość Skarabeusz
Wiśniaczki pewnie takie są. Ale my tu w Metropoli potrafimy wytresować suczki aby były posłuszne. W przeciwnym razie przypalanie albo ściąganie skóry.

oj po troszku wizesz bo piszesz ze caly czas ma go w glowie. Poprostu zapomnij, takie jest moje zdanie.

"skarabeusz" skóre to sobie ze swojeg kutasa zdejmij!!!!!! bo stuleje masz!!!!!!!!!! Zamknij juz morde i idź spać!!!! Dobranoc:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość Skarabeusz
Wyskoczyć na solo ?

Gość Nicola87
przestancie się już kłócić....nie ma o co...... Figaa daje sobie z nim spokój......bo jest mi on nie potrzebny.

Gość Skarabeusz
Na gołe pięści

Gość Skarabeusz
Dobra sorry, mam zly chumor dzisiaj bo wczoraj nie udal mi sie sex z sasiadem Alfredem z pietra nizej. Nie trafil tam gdzie trzeba i teraz mnie bruch napiernicza. Sorry.

Gość Skarabeusz
Wiadomo kto się podszywa

"skarabeuszek" - to osobnik o słabej kondycji i małym fiutku. Nigdy sie nie bzykał,jest prawiczkiem.Nie wie co to płeć przeciwna dlatego rucha tylko swojego psa!!!!!!!!!! Proszę Cię bardzo z Tobą na solo to jak z ciotą ,która nie wie kim jest :D

no co moze ja sie podszywam???????? Nie jestem taka tępa chłoptasiu! Po co mi to??? Wole pisac Ci z mojego nicka co o Tobie mysle. Heh :D

Gość Skarabeusz
Jesteś tchórzem co nie chce zmierzyć się w ulicznej walce

Gość Skarabeusz
Właśnie sobie zapakowałem pętko kiełbasy podwawelskiej do tyłka. Od razu przyjemniej się zrobilo :)

"słabeuszku" widzisz jestem kobetą ,chociaż wiem ze z tobą napewno bym wygrała bo jestes niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hah :D

Gość czytałam tylko pierwszy post
dobrze, że masz jakieś zasady.. potraktuj to jako nauczkę - masz wyrzuty sumienia więc widzisz sama ze zle zrobiłaś.. wyciągnij wnioski i nie daj siew eicej zbajerowac jakiemus złamasowi niezadowolonemu z zycia :) jest tylu zajebistych facetów.. a do panienek które mając faceta "przylizują" się (ciekawe słowo) z innymi - szkoda mi was.. tu skarabeusz ma rację.. żałosne:o Autorko - pogryzie cię to trochę, ale jeśli wyciągniesz własciwe wnioski, będzie ok:) i nie jest tak, ze pocałunek z osobą zajęta, gdy ty wiesz o tym - jest ok i "nic sie nie stało". stało się - postaw się na miejscu jego dziewczyny.. 50proc w tym jest jego winy, a drugie 50proc twoje - on cię nie zmuszał przecież..

Gość Skarabeusz
To udowodnij to 26 maja na dworcu w Katowicach

Gość Nicola87
Czytałam tylko pierwszy post= potraktowałam to juz jako nauczkę,wiem ze napewno tego więcej nie zrobię...... Co się stało już się nie odstanie........

UUUUUUps mam za daleko do Ciebie kochany:(:(:(:(:(:(:( i co teraz????? Booooooooooooony . Moze przyjedź do Wrocka co?? Tam sie pobijemy na dworcu hmmm???

Gość Skarabeusz
Będę czekał w kiblu przy peronie trzecim, w tym gdzie zawsze obciągam Edkowi z połykiem. Poznasz mnie po tatuażu na czole "i love Edward".

Gość Skarabeusz
W takim razie 5 maja we Wrocławiu (tam się okaże kto jest lepszy a kto straci palce)

ok będe 5 maja!!!!!!!!!!!!!!!!!Zobaczysz że będe!!!!!!!!!!!!!

dokładnie.. nie zadręczaj się bardzo bo nic to nie da.. po prostu następnym razem spław takiego kolesia z miejsca, chocby wygladał jak wenworthcoś tam :) i tyle. szanować się panny same musicie, bo nikt was nie bedzie szanowal.. a on - jak jego laska się dowie - zawsze sciemni ze był pijany i to Ty się na niego rzuciłaś a on sie cudem wyrwal bo bys go zgwałciła - faceci przewrotni są (tacy faceci) - i tez będzie usprawiedliwiony, jak ty ze sie zauroczyłaś - taka opcja :) zawsze zależy od punktu widzenia osoby która historie opowiada..:) myśl na przyszłość - główką nie majtkami i bedzi ok.

Gość karimat2007
Ty cały skarabeuszu jestes głupi jak but Hitlera.Z Dziewczyną na bicie sie umawiasz?Z kosmosu jestes? Za jaja najchetniej bym cie teraz powiesil albo wykastrował.Pomyśl troche zanim cos napiszesz,bo czasami az zal ze tacy kolesie sie trafiają.Wogóle idź stąd lepiej bo szkoda mi tylko tych ludzi co tu piszą/////////

Gość Nicola87
Czytałam tylko pierwszy post= wiem wiem teraz juz to wiem.....ale widzisz nigdy nie mysle majtkami! ...gdybym to nimi myslała wylądowała bym z nim napewno w łózku..,..... będzie dobrze i się juz nie zadręczam:)

ok :) najlepiej zrezygnuj z chodzenia do tego lokalu -- bedzie ci tylko przypominał.. pozdrawiam

Gość Skarabeusz
Człowiek jest człowiek. Jak jest sprawna to na ustawkę sie nadaje. Zresztą ma wybór. Może przyjść lub nie.