Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzowata

co dziś jedliście?

Polecane posty

Gość kawa i mineralna
:D

1.Befsztyk tatarski 2.Koktajl z krewetek i awokado 3.Śledź po polsku w śmietanie 4.Capresse z pieczonym bakłażanem 5.Łosoś wędzony z salsą pomidorową i cytryną A jak juz to zjadłem to obudziłem się zlany potem. :o

Gość timbim
A fuj, ale koszmarna lista, faktycznie może się przyśnić.....też się dołaczę: kafka sztuk dwa jogut Activia sztuk jeden Danio waniliowe, mniam pomarańcza dwa udka kurzęce ugotowane (no i jeszcze dwie frankfurterki, ale jakby co to ich nie było....) ;-)

Gość gibonka22
kawka raz ptasie mleczko sztuk 2

Gość timbim
Szkoda, że nie można sobie zainstalować jakiegoś takiego ustrojstwa coby przy próbie przekroczeniu dziennego limitu kalorycznego rozlegała się donośna syrena alarmowa.....ze strachu od razu wypadłby mi z ręki talerz z sernikiem w czekoladzie....tylko trochę by był obciach przy ludziach....

Gość bzzzzyk
gibonka - a gdzie porządne śniadanko? Ja zjadłam na śniadanie dwie kanapki, na drugie śniadanie jabłko i pomarańczę, teraz gotuję obiadek. Przecież trzeba jeść porządne posiłki, nie mówię, że trzeba jeść dużo, ale regularnie i zdrowe konkretne jedzenie, a nie tylko kawa i słodycze.

Gość porządne sniadanko
? teraz to już chyba kazdy powinien być w okolicy obiadu, tuż przed albo już po:D

śniadanie rano - kanapki, płatki, kawa, potem japko Jak zajrzałam do baru w pracy to zrobiłam taką minę jak Myrevin... :O

Gość bzzzzyk
Ja wiem, ale gibonka napisała, że zjadła dzisiaj tylko dwie sztuki ptasiego mleczka, i wypiła kawę. To chyba nie jest prawidłowe śniadanie.

Gość gibonka22
bzzzzyk Ja wiem, ale gibonka napisała, że zjadła dzisiaj tylko dwie sztuki ptasiego mleczka, i wypiła kawę. To chyba nie jest prawidłowe śniadanie. widzisz - różni ludzie, różne potrzeby :-p A tak poważnie sytuacja mnie zmusiła...

Gość piniunia
3 sucharki, herbate, zupe pomidorową z ryżem

Gość ożesz nożesz
1 jabłko 1 gruszkę 2 marchewki 1 pietruszkę 1 pomarańcza porcję brokuł gotowanych na parze porcję kalafiora gotowanego na parze 2 łyżki tłoczonego na zimno oleju 1 grejfruta

Gość wacio
słoik majonezu z paczą słonych paluszków, uwielbiam a potem jest mi niedobrze

Gość wacio
no chyba osoba przede mną się odchudza

Gość nmnagizda
jabłko 1kromkę chleba 1plaster szynki 3 herbaty bez cukru

Gość upupupupupuuuuuuuu
wacio no chyba osoba przede mną się odchudza a ja myślałam, że odchudzanie polega na zmniejszeniu ilości przyjmowanego pożywienia ???

Gość ożesz nożesz
nie, nie odchudzam i się i nigdy się nie odchudzałam, bo nigdy nie miałam problemów z wagą :p Wacio nie słyszałeś tej reklamy o 5 porcjach warzyw i owoców dziennie dla zdrowia ? :) Lepsze to niż chodzenie po lekarzach ;)

Gość ożesz nożesz
acha, ja jeszcze nie skończyłam na dzisiaj, do wieczora lista się wydłuuuuuży i to znacznie, bo lubię sobie zjeść ;)

Gość nmnagizda
niestety jestem gruba a cały czas takjem i nie chudnę a wystarczy ze zjem iecej od razu tyje

Gość wacio
ale warzywa na parze :-(

Gość wacio
do upupupupupuuuuuuuu nie ilość tylko jakość a przede wszystkim ilość kalorii

Gość hgggg
sałatka ze śledzi po cygańsku 2 kajzerki plasterek szynki kilka winogron 4 kostki ptasiego mleczka baton fitness a przede mną jeszcze obiad brązowy ryż z potrawką z kurczaka i maślanka