Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzowata

co dziś jedliście?

Polecane posty

Gość nmnagizda
a co ja mam zrbic zeby scghudnac nic nie pomaga mi

Gość arbuziątko
kubek herbaty z cytryną 4 kanapki z baleronem, serem żółtym i ketchupem długo długo nic miseczkę flaczków a za chwilę zjem makowiec

Gość upupupupupuuuuuuuu
wacio do upupupupupuuuuuuuu nie ilość tylko jakość a przede wszystkim ilość kalorii a myślisz, że warzywa i owoce nie mają kcal i można wpierdalać do woli??

Gość wacio
musisz ograniczyć ilość kalorii np. do 1500 dziennie i pomalutku zaczniesz chudnąć i do tego dobrze by bylo trochę się poruszać

Gość nmnagizda
czemu nikt sie do mnie nie odzywa

Gość truskawka z drzewa
kawa z mlekiem, druga czarna jabłko Jogobella mała jabłko

Gość arbuziątko
do nmnagizda....nic nie pomoże schudnąć jak się nie będziesz ruszać, tylko siedzieć przed tv czy kompem i ciągle jeść, jeść, jeść... TRZEBA SIĘ RUSZAĆ!!!!!!!!!!!!

Gość wacio
ale 100gr brokuła ma 40 kalorii a 100 gr szynki 500 taka to mądralo różnica

Gość nmnagizda
ale przeiceż nie jem duzo i ruszam sie tye na ile mam czasu

Gość upupupupupuuuuuuuu
wacio ale 100gr brokuła ma 40 kalorii a 100 gr szynki 500 taka to mądralo różnica oświeciłaś mnie mądralo. i co?

Gość wacio
do nmnagizda a może poradż sie lekarza może masz coś nie tak z przemianą materii

Gość arbuziątko
osobiście uważam liczenie kalorii za chorą pomyłkę, od tego ile czasu człowiek spędza licząc, zapisując, zamieniając można paść z głodu...ja jekm dużo, czasem za dużo, ale odkąd CODZIENNIE jeżdżę na rowerze godzinę, choć czasem mi sie potwornie nie chce, straciłam prawie 2 rozmiary!!!! to jednak sporo, mimo iż nie jem mniej, zdrowiej...

Gość arbuziątko
a brokułka jem do obiadu a nie ZAMIAST OBIADU

A ja wierze w zbawczedzialanie seksu, milosci i czekolady oraz dobrego jedzonka :) Od tego ma sie nie tylko ladna sylwetke ale i samopoczucie. :) Diety sa do d...y

Gość truskawka z drzewa
niestety albo mało się je albo dużo rusza - przerabiam to na sobie

Gość Misia kureeczka
płatki z mlekiem, Danio intenso, 2 wafelki 'grześki';P, banana, grejfruta:D

Gość krapawica
rano kawa z mlekiem + kinder kanapka szklanka soku pomarańczowego ok 1L wody gazowanej na obiad omlet z 3 jajek z cukinią + bułeczka z ziarnami dyni+ woda niegazowana na deser jabłko zielone

{ Boże spraw żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce } Może niech wyłączy z tego choć ochotę na sex. :o Ludzie to zawsze coś ciekawego w modłach wymyślą. :o

kawalek makowca kawalek sernika:P 3kawy z mlekiem ABEZ CUKRU:P 2kabanosy +keczup i musztarda 2kromki wasy;) pomidorowa z makaronem jablko 3cukierki czekoladowe;) boze jaka lista dluga:o

Wypiłam kubek kawy i zjadłam jedną kanapkę :( Mogę zjeść dopiero za godzinę bo byłam u dentysty. Ale jestem głodna...

W dzisiejszych czasach po wizycie u dentysty można jeść od razu normalnie, ale dziś lakierowała mi odsłonięte szyjki zębowe i nie kazała jeść 2 godziny.

na śniadanko jedna kanapka, na obiadek szklanka zupy, a i kolacyjkę mam już za sobą-jedno jabłuszko; wbrew pozorom nie odchudzam się :p . jestem jakaś taka zajebiście, ale to zajebiście wybredna z natury. np. jedyne, co mogę pić to niegazowana woda mineralna, wszystko inne doprowadza mnie niemal do wymiotów. ech, (dziwne) życie...

Kati no tak;) Lena hehehe to chyba wspolczuc tylko:D ;) ja tam chbya zaraz kolacje zjem:o :D

Kasiunia imienniczko , bo jak jestem w domu, to tak mam:D a jak mnie nie ma to jem dwa posilki tylko;) na kolacyjke beda 2kromki wasy z czyms tam;) :D

Aha, rozumiem czyli lekka kolacyjka. Ja dopiero co z pracy wróciłam, i obiadek dopiero się robi:-(

Gość bez pseudonimu5
jedną kromeczkę z szynką dwa malutkie sandwicze z serem i z szynką jeden mały hamburger z mcdonalda kawa i chyba z 1l wody kwas foliowy multiwitamikę a teraz gotuję sześć ruskich pierożków:)

Gość bez pseudonimu5
co do kolacji to pewnie nie zjem nic, rzadko jadam kolację.

Kasiunia przerzucilam sie na wase ale efektow cos nie widze:D chyba musze rzucic slodycze:o A co na obiadek pichcisz? Ruskie pierozki sa pyszniutkie:classic_cool::)