Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***elitte***

Kto mi powie jaka mam cere???

Polecane posty

Gość ***elitte***

Nie wiem juz co myslec o mojej twarzy,a dokladnie cerze.Nie potrafie jej okreslic.Nie moge uzywac niczego,bo zaraz mnie zsypie cala,nie mam tradziku,tylko zaskorniaki,zwlaszcza na brodzie i taka kaszke na czole,jak poloze na to krem to to wyskakuja mi jeszcze bardziej,jak jakas masc wysuszajaca czy peeling to nawet po jednym razie juz mi sie luszczy.Cholerka co ja mam uzywac?,jak nic nie uzywam,tzn nie klade zadnego kremu moja skora jest szara,stara,brzydka. Blagam,jak ktos ma podobnie lub chociaz troche sie na tym zna,prosze niech mi cos doradzi.

Gość cera normalna zniszczona
chemią ....zachowujaca się przez to jak mieszana.... :( proponuje rozwiązania poszukać w naturze....

Gość ***elitte***
Moze i mieszana,z tym ze mieszana zazwyczaj w czesci "T" jest tlusta a policzki suche,ja zas mam odwrotnie tzn policzki normalne,a brode i czolo przesuszone,nie moge tego nawilzyc zadnym kremem,bo od razu mnie zsypie. Cera wrazliwa zas charakteryzuje sie podraznieniami,zaczerwieniami itd,ja mam tylko podraznione skrzydelka nosa,tam skora luszczy mi sie i piecze. Jakas pomieszana ta moja cera. Prosze jeszcze o podpowiedzi.

Gość Askkka

Ja mam raczej tłusta cerę więc jak jest dodatkowo ciepło to jest masakra. Fajne są rześkie chusteczki marki HB. Szczególnie lubię te lawendowe. Do tłustej skóry jak najbardziej wskazane