Aleksandra 25 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 W maju mam miec laparoskopie i chciałabym sie dowiedziec czy ktoras z Was juz miała i sie udało po zabiegu jakie sa szanse na ciaze?dodam ze hormony w normie nasienie ok jajowody drożne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj sobie forum na star Napisano Kwiecień 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj sobie forum na Napisano Kwiecień 12, 2007 staraniach albo na bocianie, tam jest mnostwo watkow na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viki5 Napisano Kwiecień 12, 2007 cześć.dlaczego masz mieć laparoskopie jeżeli jajowody masz drozne?ja miałam ponad rok temu zabieg inseminacji też po laparoskopi było wszystko niby ok.ale w ciążę nie zaszłam teraz staram się o adopcje bo mam dość kuracji hormonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra 25 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 czesc jajowody mam drozne hormony w normie ale nie moge jakos zajsc w ciaze i dlatego dostalam skierowanie na laparoskopie a jezeli po laparo sie nie uda to bede walczyla dalej a laparo bo chca zobaczyc co sie w srodku dzieje ja sie na tym nie znam wiec puki co musze zaufac lekarzom choc sie troche tego boje co z tego wyniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach