Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assaawa

czy nadzerka ma wplyw na skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych?????

Polecane posty

Gość assaawa

hej bylam u ginekologa i wykryto u mnie bardzo malutka nadzerke ktora jak mi poiwedziala pani ginekolog nie bedziemy leczyc poniewaz jest za mala na jakiekolwiek zabiegi. i biore tabletki antykoncepcyjne Cilest, i czy ta nadzerka ma jakis wplyw na skutecznosc tabletek? czy nie ma to nic wspolnego ze soba

Gość nie ma nic wspólnego
ew to tabsy mogą na nadżerkę wplywać, ale skoro lekarz cię prowadzi, to wie czy ci nie zaszkodzi. pozdrawiam

Gość assaawa
no mi podczas cytologii wykryla malutka nadzerke a biore tabletki juz prawie rok i powiedziala ze ja zostawimy bo jest taka malutka i przypisala mi jakies globulki dopochwowe jakies przeciwbakteryjnei powiedziala ze one nie sa na nadzerke ale ze ja mam tak mala ze moze mi po tych globulkach zniknac ze moge sprobowac je zastosowac. a globulki dopochwowe maja wplyw na skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych????

Gość nie ma nic wspólnego
nie mają ale gdy się je stosuje nie powinno się współżyć. ja stsowałam globulki na upławy, żeby zapobiec infekcji - przez 7 dni i gin powiedziała, ze aby globulki zadziałały ok, trzeba z sexu na ten czas zrezygnować. w końcu zdrowie najważniejsze..