Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elody

Mąż 10lat młodszy.

Polecane posty

Mój 10 lat mlódszy partner poprosił mnie o rękę i .... klop[s,nie wiem co robić.Kocham go,on mnie też,ale martwi mnie ta różnica wieku.Czy są tu żony,które mają udane związki,pomimo tak dużej różnicy wieku?

Gość czy to mozliwe.............
co sie martwisz faceci maja po 20 lat mlodsze ...

Gość jestem z młodszym
zalezy ile on ma lat.Ja jestem od 5 lat z młodszym mężczyzną,jest swietnie.Ostatnio moja sąsiadka pogratulowała i powiedziała,ze jej ojciec był 12 lat młodszy od matki i byli świetnym małżeństwem:)

Dziękuję za mile słowa.Ja mam 34 lata,on 24.Trochę mnie to przeraża.Jesteśmy ze sobą od ponad roku.

Gość ja mam 13 lat mlodszego
razem 6 lat :) jesteśmy szcześliwi :)

Gość jestem z młodszym
ryzykuj Małzeństwo z równolatkiem tez nie jest pewne:) Jeżeli jest odpowiedzialny i go kochasz to dlaczego nie:) Moja koleżanka od 7 lat ma młodszego meża,ona teraz ma 45 lat on 28 i są bardzo szczesliwi. Obracam sie w specyficznym towarzystwie:)

Ja mam dziewczynę starszą o 5 lat. Fakt - 5 to nie 10, ale myślę, że mniej więcej rozumiem sytuację. Czego się obawiasz?

Gość aTy panienka

Gość jak jeszcze mlodo wygladasz
to nie ma sie czym martwic

Nie wiem,czy pyrtanie skierowane było do mnie,ale tak jestem panną,a mój partner kawalerem,więc niby wszystko ok.Chcę zęby nam się udało i chyba się zdecyduję.Dzięki:-)

Gość a skąd jesteście

Gość Wiek się nie liczy
najważniejsza jest miłość,ona wszystko zwycięży.A i gratulacje z powodu oświadczyn,przyjmij i się nie wachaj!

Gość kabel
bierz go faceci szybciej się sypią-

Gość lacuna
i co, udalo sie? jestescie malzenstwem?

Gość tysiulenka
Zanim poznalam mojego chlopaka,bylo to dla mnie nie do pomyslenia,ze moglabym byc z mlodszym.A teraz,od półtora roku jestem zakochana po uszy w młodszym o 7 lat,i jest cudownie. Mamy powazne plany,bo tak naprawde wiek nie ma nic do rzeczy,i to ja sie czuje przy nim jak gowniara czesto :-)

Gość lacuna
wiek nie ma znaczenia czasem 40latkowie sa z zachowania takimi gowniarzami, ze szkoda gadac

Gość moonfire
hmm...ja jestem z 10 lat młodszym...mam 31 lat. i chyba on jest powazniejszy i bardziej odpowiedzialny niż ja...:)))

Gość partnerka młodszego
oczywiście takie związki są szczęśliwe i dobrze o tym wiesz, wystarczy wpisać w przegladarkę i poczytać o tych którym się udało, wydaje mi się że wazny jest wiek faceta, twój ma 24 lata wię jest jeszcze młodziutki, teraz jest zakochany ale ty sama powinnas wiedziec i wyczuć czy to "jest to", czy to nie krótkotrwałe zauroczenie, tak juz jest że często młodsi wola starsze,doświadczone,zdecydowane i często juz ustawione, to im imponuje ale miłość ? tylko ty będziesz wiedzieć jak jest naprawdę,zyczę ci powodzenia mój mlodszy o 15 lat facet tez mi zaproponował małżeństwo - odmówiłam, nie powiem że nie chciałabym z nim być ale potrzebuję więcej czasu, to nie jest to łatwa decyzja