Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Astrid

To jest naprawdę okazja. Znajomości, które procentują...

Polecane posty

Chciałabym zainteresować Was udziałem w Swingers Party , które odbywają się w w W-wie i uczestniczy w nich ok 30 osób.Zabawa ma charakter większej prywatki podczas której poprzez quizy i konkursy tworzę erotyczny klimat spotkania.Jedyny wymóg dla wszystkich uczestników to rozebranie się przynajmniej do bielizny.W zabawie uczestniczą wyłącznie wolne , prywatne osoby i każdy indywidualnie decyduje do jakiego stopnia może sobie pozwolić.Zabawy organizuję cyklicznie już od 1996r i owocem ich są setki indywidualnych związków a nawet małżeństw.W przypadku dodatkowych pytań bądź wątpliwości proszę o kontakt tel: (0607)745209. Bez obaw możesz też przesłać kontakt telefoniczny to ja zadzwonię. (mój e-mail bpastrid@wp.pl ) > Astrid

Gość ghgh
to cos w rodzaju bukkake?

Gość Astrid.
Podczas imprez odbywających się w kotłowni zakładu mięsnego Jeleń bez Poroża, osiedlowi zbieracze złomu wykonują striptis na okolicznych mokradłach, naśladując przy tym ruchy frykcyjne tchórzofretek w okresie godowym, a pan Edmund- kotłowniczy z Leśniej Góry, użycza wszystkim swojego głębokiego acz nieco krętego sztucznego jelita, z którego z zapałem godnym strażaka Sama wydłubujemy wykałaczkami dębowymi przepyszne zakąski🖐️

To ogłoszenie jest z telefonem. Kto dzwoni, kto pisze? Chyba wszystko jasne.

Gość mnie bardzo kreci
podpisuje sie pod zdaniem astrid,-niestety

Gość Betonowy Misiu
Cheba zadzwonie bo nie chce przeca byc forumowym jelopem.

Gość miniertka
a jak nie jestem idealna to też się nadaję?? tzn. jak nie mam idealnej sylwetki i w tej bieliźnie mogłabym wyglądać kiepsko??