Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z zielonego

zbieram pomysly jak przekonac rodzicow do wyjazdu

Polecane posty

Gość ania z zielonego

na 3dni w maju, z chlopakiem i dwiema innymi parami Mam przeczucie ze beda sie rzucac a chce wyjechac, mimo ze mam 20lat i wlasne pieniadze na ten wyjazd Nie chce sie z nimi klocic ale jakos konstruktywnie podejsc:)

Gość ania z zielonego
a gdyby rzucili ci tekst ze jak wyjedziesz to mozesz nie wracac? biore to pod uwage, matka jest konserwatywna:o

Gość ania z zielonego
hehe, bzykac:) kochac brzmi lepiej:)

Gość to ja a nie ty
No, to zalezy jaki jest powod ewentualnej odmowy. Jesli maja jakies obawy, to nalezy je rozwiac. Gdy np. boja sie, ze cos Ci sie stanie, nalezy ich wyposazyc w wiedze, gdzie bedziesz, z kim, jak dlugo oraz byc pod telefonem. I tak dalej.

Gość na_pewno
lepiej brzmi 'ze znajomymi' niż 'z chłopakiem i innymi parami'. u mnie działało tak od 17stki :)

Gość 11111111111111111
właśnie, tak tylko mówi,pierwsza by prosiła,żebyś wróciła ,mamie wydaje się,że jak cie tak nastraszy to nie pojedziesz a o to jej przeciez chodzi

Gość ania z zielonego
no niby macie racje ale wiadomo jak jest - od tego jest matka zeby bidulic jaka krzywda moze mi sie stac Chodzi nie o bezpieczenstwo ale sam fakt ze jade z chlopakiem, tego nie da sie ukryc, az tak naiwni nie sa:)