Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helunia

Jak nauczyć faceta kochać?

Polecane posty

Gość Helunia

Mój mężczyzna był zakochany tak naprawde tylko raz i niestety (albo stety dla mnie) zwiazek ten mu sie rolecial. Przez to nie potrafi sie znowu zakochac w kims innym. Kiedy go pytam czy ja jeszcze kocha to mowi ze nie moze na 100% powiedzie ze nie i tez nie moze w 100% powiedziec ze tak. Od tamtego zwiazku minelo juz pare ladnych lat podczas ktorych mial przelotne romanse bez przyszlosci. Ja tez bylam takim przelotnym epiodem lecz mimo ze oficjalnie juz nie jestesmy para, mieszkamy razem bo do tego zmusza nas sytuacja i nadal zachowujemy sie jak para. Trwa to juz ponad pol roku lecz on jest niewzruszony. Jego serduszko jest zimne jak kamien mimo ze jest dla mnie mily, szanuje mnie itd. Ostanio zauwazylam ze cos w nim tak jakby drgnelo ale sama juz nie wiem czy tak jest bo chce zeby tak bylo i sie doszukuje oznak uczuci czy tak jest naprawde. Co zrobic z takim facetem? jak skleic zlamane serduszko? Zalezy mi na nim bo oprocz tego ze nie umie kochac reszta jest idealem. Byl ktos moze w takiej sytuacji i sie z nia uporał?

Gość Jak nauczyć
Najpierw niech przestanie być egoistą i myślec tylko o sobie.

Gość tak byłam
uporac sie mozna w jeden sposób zostawiając go

Gość po jakiego chuja
z nim jesteś? chcesz go zmusić do kochania siebie? żałosne.

Gość Helunia
On nie jest egoista. On nie powiedzial mi ani razu ze nie umie. Ja to widze i sama doszlam do takiego wniosku :(

Gość Helunia
Nie jestem z nim ale chcialabym. Chcialabym zeby w koncu cos w nim drgnelo. Zalezy mi na nim ale nie wiem co zrobic.

Gość Jak nauczyć
a Ty się przypadkiem temu chlopu nie narzucasz? Albo czy on nie uwaza, ze mu się narzucasz? Bo wiesz, czasems ię nic nie robi a facet sobie wyobraża Bóg wie co... Kobiety tak skaczą przy facetach, ze... a zreszta to nie mój problem.

Gość Helunia
Nie wiem. Raczej mu sie nie narzucam. Mieszkamy razem wiec widujemy sie codziennie, razem chodzimy na zakupy, ogladamy filmy, wycodzimy do barow i w ogole wszystko robimy razem. Gdyby tego nie chcial to daloby sie zauwazyc ze nie chce i sie wykreca.

Gość Jak nauczyć
A co z sexem? No z kimś on TO chyba robi??

Gość dla jakiej idei z nim mieszkas
z? nie rozumiem jakie są intencje

Gość Helunia
Mieszkam z nim bo jestesmy za granica i mieszkamy z kilkoma polakami w jednym domu. A co do sexu to tez jest i jest cudowny. Wiem ze zaraz dostane jazde ze pewnie mnie tak trzyma dla samej dupy ale tak nie jest bo nasz sex jest naprawde wspanialy. Jak dwoje zakochanych ludzi. Wazne jest dla niego zeby mi tez bylo dobrze i nie jest tak ze tylko o zrobi co swoje i nara.

Gość a tam pieprznij się
:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!:P !!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!! gadanie!!!!!!!!!!!

Gość Helunia
Nom. spodziewalam sie tego.... ehh

Gość Jak nauczyć
aha:o

Gość duperelki
nie wiem czy istnieje jedna milosc na cale zycie...a takie zachowanie jakie on reprezentuje moze miec taki cel: ma dobra wymowke zeby sie nie angazowac a zawsze znajdzie sie jakas panna ktora pomysli "mi sie uda" i juz wiadomo kto wygrywa a kto przegrywa...albo sie bardzo boi ze ktos go zrani i ma fajna zaslone dymna w ktora prawie sam uwierzyl

Gość Helunia
No ja juz nie wiem. Napewno potrzebuje czasu i mu go daje ale ja juz sama nie wiem czy pierwsza nie polegne bo nie jest mi obojetny i nie czuje pewnego gruntu pod nogami. Boje sie ze sie rozczaruje i ten czas co mu dalam bedzie moim czasem straconym :(

Gość duperelki
ja tez nie wiem, najwazniejsze jest jak Ty sie z tym czujesz, nie koncentruj sie na nim tylko na sobie, moze unikniesz rozczarowan dobranoc

Gość Helunia
Ehh... koncentrujac sie na sobie mysle o nim bo chcialabym z nim byc. Kiedys jak spoznial mi sie okres mowil ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to napewno mnie nie zostawi. Ze zabierze mnie tam gdzie on bedzie i ze napewno chcialby tego dziecka i nie pozwolilby mi usunac ( tutaj gdzie jestem jest to legalne i dosyc rozpowszechnione. Aborcja jest tak popularna jak i poród) a ostatnio nawet nie chetnie sie zabezpiecza....nie wiem co mam o tym myslec...