Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukochany Swojej Najdroższej

Skąd tyle niezrozumienia i złośliwości?

Polecane posty

Czytam sobie forum i spotkać można wiele wykreowanych manier. Nic dziwnego, że na każdą nowość forumowicze reagują obelgami i wyśmianiem, a czy naprawdę dziwne jest, że... Mężczyzna zajmuje się domem i jest \"posłuszny i posłuszny\" swojej partnerce nie tylko w życiu osobistym, ale przede wszystkim seksualnym? Woli trójkącik z jeszcze jednym mężczyzną, a nie standardowo kobietą? Czyli lubi pieszczoty analne? Od razu homoseksualista (ale w pejoratywnymi tego słowa znaczeniu nie wiedzieć, czemu :|) Są kobiety, które kochają seks oralny; są mężczyźni, którzy kochają sprawiać swojej partnerce przyjemność (mowa o związkach heteroseksualnych, bo tu najwyraźniej ten brak \"równouprawnienia\" się uwidacznia); ludzie upodobali sobie fetysz, równe rodzaje miłości i nie trzeba od razu pisać, że są nienormalni. Być może i pisałem o sobie i swoim życiu także, ale wydaje mi się, że problem jest szerszy. Byłoby tyle :). Pozdrawiam.

Gość *Idealista z Warsa
Pasjonujące. Już sobie zwaliłem:classic_cool: A tate mi pomógł stymulacją mojej śledziony przez odbyt🖐️

Gość j/w
Cos mi sie wydaje , ze jednak niepotrzebnie jest pisac do warcholstwa po ludzku

Gość Ja tu tylko pytam
a gotujesz?

Gość tylko jajka
tylko jajka

Gość Ja tu tylko pytam
z ciekawosci twoja szczególna potrawa?

Gość duperelki
milo przed snem przeczytac zrownowazona wypowiedz dobranoc

Gość Parowki i musztarda

Gość Ja tu tylko pytam
teraz szczerze i poważnie tej swojej krolewnie w seksie tez tak dogadzasz? ;)

Gość Ja tu tylko pytam

Gość Ja tu tylko pytam

Gość tez lubie chili

Gość mnie bardzo kreci
generalnie zgadzam sie z teza autora.Jezeli napisze ktos,kto wg.niektorych tu piszacych ma delikatnie mowiac dziwne upodobania,natychmiast zostaje obrzucony wyzwiskami.Ci od wyzwisk zapominaja chyba ze poruszamy sie na linku:Zycie erotyczne i to wlasnie tu godzi sie pisac o wszystkim co dotyczy sfery seksualnej czlowieka,tu godzi sie szukac ewentualnych kontaktow.Dopoki dzieje sie to na tego typu forach,nikt nie ma prawa ganic innych.Ci "przesmiewcy"maja zapewne tez jakies gleboko ukryte swoje marzenia czy fantazje seksualne,ale sami boja sie o nich napisac.Moze powiecie nam dlaczego?Czyzby nie zgadzaly sie tak zupelnie z szablonem?

Gość wszystko ok
ale ten mezczyzna do trojkata to juz przegiecie :O

Gość bli ble blu
Zgadzam sie z autorem tematu... Duzo niezrozumienia.. Niektore rzeczy sa przegieciem.. Z tym sie zgodze, ale wtedy po prostu nie zabieram glosu i nie oceniam takich osob,, Wyrazam wlasne spostrzezenia i mowie o tym, co dotyczy mnie :)

ojej to wy macie prawa do swoich przekonań a inni nie???? jakie to dojrzałe :-O a przepychanki wynikają raczej z tego ze kafeteriusze mają swoje sympatie i antypatie :-O a autor topiku jest tylko swiadkiem, ale jak wkład a reke miedzy grzyzace sie psy to niech sie nie dziwi że boli

Gość no zgodazgoda
"juken"-wlasnie o to chodzi--moze byscie przestali sie gryzc?przeciez to nie jest zbyt madre?

Gość no zgodazgoda
a uniemozliwia powazna,rzeczowa dyskusje...

Gość smerfne_ciacho
Bo rozmowa polegająca na potakiwaniu, głaskaniu po główce (werbalnym) i wspieraniu psychicznym typu: "jesteśmy z Tobą X" jest nudna, niezajmująca i absolutnie nietwórcza. Gdyby nie było złośliwości, podszywaczy i zatargów bylibyście nudni jak flaki z olejem (jak wiele innych tematycznych for).

Gość szkoda tylko
że te same osoby na czarno wlasnie głaskają po głowce i staraja sie swoja wypowiedzia nie narazic komukolwiek natomiast na pomaranczowo wstawiaja bluzgi, osmieszaja innych i podszywaja sie. :O Tym samym wrecz uniemozliwiaja jakakolwiek dyskusje, co z pewnoscia jest zabawne tylko dla tych gamoni pokroju xxx i yyy, ktorzy w tym na forum przoduja. Natomiast wiele innych osob po serii takich idiotyzmow wycofuje sie z niejednej dyskusji. :O

Gość smerfne_ciacho
Może dla nich na tym właśnie polega zabawa. I dobrze. Kiedy powstaje kolejny topik o wielkości penisa, wyższości dziewictwa nad niedziewictwem, o tym, że każda kobieta musi zadowolić swojego mężczyznę oralnie/analnie... wkładać sobie dłonie, marchewwki, kabaczki do pochwy/odbytu i jęczeć przy tym tak, jak marcująca się kotka, żeby facet poczuł się facetem i jej przypadkiem nie zostawił, to nie pozostaje nic innego jak kpina, groteska i zabawa z "przymrużeniem oka"

Gość smerfne_ciacho
Wydaje mi się, że oprócz prześmiewczych odpowiedzi i podszywów pojawia się tyle poważnych i rzeczowych postów, iż zainteresowany bez problemu znajdzie odpowiedź na zadane pytanie. Sama założyłam wątek na interesujący mnie temat i jakoś nie przeszkadzali mi ani podszywacze, ani wygłupy. Dowiedziałam się tego, co chciałam i jeszcze mogłam się pośmiać. Wydaje mi się, że ci poważni i oburzeni, albo są pozbawieni poczucia humoru, albo brakuje im dystansu do samych siebie :).

Witam! Dokładnie, o to chodzi. Bywają poważne tematy, a zdarzają się liczni podszywacze, jakieś kpiny, wyzwiska (i to nie tylko z osób \"anonimowy-pomarańczowych\"). Jeśli kogoś nie interesuje dany temat to można po prostu ominąć! Tylko, że pewnie lepiej się trochę powyżywać, wtedy dzień piękniejszy... :( Niby, dlaczego przesadza, że akurat trójkącik z mężczyzną? Przecież nikt nie pyta i nie proponuje tego Tobie, a wątpię, aby poważnie piszące tu osoby szukały \"oceny siebie\". Ja mam takie upodobania, Ty masz inne i to powinniśmy szanować. P.S. Nie wkładam nigdzie rączek ;), a już na pewno nie tam, gdzie się gryzą.

Gość smerfne_ciacho
Jasne, że tak. Piszę to, co ja myślę a nie jakiś inny użytkownik. I o to chodzi. Jednych to bawi a innych nie. Nie będę wnikała dlaczego, ale zauważ, że "jeszcze się taki nie urodził..." :)

Gość podstawienie nukleofilowe
upupupup