Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalkaa

Problem z psychika Prosze o pomoc

Polecane posty

Jestem mloda dziewczyna Podejrzewam ze mam depresje Nic wokol mnie nie teresuje Caly czas che mi sie spac jesten bardzo leniwa Czuje ze trace swoja wrazliwosc Czuje sie tak jakby byl kamien wewnatrz mnie Obecnie jestem daleko od rodziny i uwazam ze moja sytuacja juz sie nie poprawi Moi znajomi mowia ze jestem bardzo blada Wszystko widze w negatywach Czesto mecza mnie wyrzuty sumienia Ostatnio ogladam filmy o porodzie mysle kiedys i mnie czeka takie cierpienie Zal mi tych kobiet. Lubie jak ktos sie mna opiekuje poswieca mi swoja uwage gdy czuje sie kochana Ale niestety nie mam tego Czy ja mam jakis problem z psychika Czesto placze w nocy sama nad soba Czy ktos tutaj moglby mi pomoc Czy dla was takie zachowanie jest normalne?

Gość XYZ-ez
Ciekawe jakie mialas dziecinstwo.

Gość sddsds
ja okropne

Nie jest to normalne. Proponuję eksperta. Tu każdy będzie miał swoje teorie a Tobie potrzebna jest dokładna diagnoza. Nie pisz tu tylko pomóż sobie idąc do lekarza. Pozdrawiam

musisz wziasc sie w garsc ja tez to przezylam , twoje zycie twoj humor twoj nastroj zalezy tylko od ciebie. Jezeli nie zrobisz ztym nic bedzie jeszcze gorzej jetses mloda wyjdz do ludzi do przyjaciol, baw sie szalej o problemach bedziesz myslala pozniej. Zycia nie mozna traktowac zbyt serio

Gość a jak ktoś ma te
dwadzieścia kilka lat i w życiu nie miał kolegów, koleżanek i nie ma gdzie wychodzić, to co?

Dziecinstwo mialam normalne i jestem postrzegana za normalna osobe mam przyjaciol ale nikomu nie zwierzam sie z mojego probleu jestem nerwowa i wybuchowa i nad tym jest mi ciezko zaponoac wystarczy chwila a ja czuje sie zdolowana Nie moge se pozwolic na lekarza bo to kosztuje a ja nie mieszkam w Polsce Czy ktos wie co moze sie ze mna dziac? Najgorsze jest to ze ja jestem tego wszystkiego swiadoma a nie potrafie sobie z tym poradzic

niestety nie doradze jak mozna dostac sie za darmo do lekarza w ny bo nie wiem. jednakze z tego co piszesz potrzebujesz pomocy. kwestia rozpoznania to jedna rzecz, ale jak masz rozpoznanie to masz kwestie co z tym zrobic. mozesz albo czekac bo jesli to depresja to czesc depresji i tak przejdzie bez leczenia, albo moze przeniesc sie tam gdzie bedziesz szczesliwsza, albo pogadac ze znajomymi odnosnie skad moglabys dostac jakas pomoc, trudno cos wiecej radzic