Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szósta

ale ja naprawde chcialabym mieć przyjaciela geja

Polecane posty

Gość tomek-
hej mariolka :)

Gość mmmm+
dlaczego określacie gejów jako "kobieta w ciele meżczyzny"? to absurd , kobieta w ciele mężczyzny to transwestyta :) a gej to gej tak samo jak les to les czy uważasz że lesba to facet w ciele kobiety? :o

--> spring sky { zgadzam ze jeśli facet jest gejem to raczej juz eliminuje fakt pojawienia sie w takiej przyjaźni miłosci, } Większej bzdury dawno nie przeczytałem. Wiesz ile swego czasu kobiet kochało sie w Georg\'u Michel\'u ?

Gość tomek-
a G.Michel okazał się kobietą w męskim ciele buahahahaha!!! ;]

Myrevin - jakbys przeczytał moje wczesniejsze wypowiedzi, wiedziałbyś ze przez użycie słowa \"raczej\" zostawiłam trochę luzu, wiesz taka dziewczyna \"raczej\" wie, ze chłopak sie nią nie zaintreresuje wiec \"raczej\" sie nie zakocha... i wydaje mi sie ze raczej tak jest w wiekszosci przypadków, co nie znaczy, ze nie moze sie stać inaczej... i dopuszczam taka możliwośc, dlatego wczesniej napisałam, ze rozum to jedno a uczucia to drugie, a w pierwszym poscie zazartowałam poł zartem pół serio, ze jeszcze by sie autorka zakochała... a faktem jest ze nie można napisac jednoznaczniejsze, bo człowiek potrafi byc nieprzewidywalny i można by układać różne scenarisze... myślę poprostu ze w przyjaźni z gejem z góry są bardziej sztywne zasady pod tym wzgledem... ale nie jestem wyrocznia i to jest poprostu moje zdanie na ten temat bo jak się bedzie dana przyjaźć układała zależy od ludzi... a zreszta mówimy póki co o przyjaźni, a nie \"miłosc w przyjaźni z chłopakiem hetero a homoseksualnym\" za \"bzdure\" masz :P mimo to pozdrawiam ciepło :)

moze patrz niekiedy na wypowiedzi niektórych nieco bardziej całościowo :P ;) no to na pewno nie byłam ja, G Michel nie jest w moim typie ;)

a zresztą to jest idol dla wielu ludzi, wiec też dałes przyjkład, trzeba by było poznac zdanie jego przyjaciółek, o ile takie posiadał;)

Gość kasiulec kasik
hehe mieszkam z dwoma gejami uwielbiam ich:D:D:

Gość a ja takich
typków nie znosze....:-P

Gość heheheheheh
???????