Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuksjor

Tyle zajebistych kobiet na swiecie!Nie bojcie sie zrywac z chamkami!!!

Polecane posty

Gość fuksjor

Mezczyzni!!!! Chciałem napisać tylko taki krótki post żeby wesprzeć tych z Was, którzy siedzą juz dłuuugo w beznadziejnych, bezowocnych, związkach bez przyszłości. NIE BÓJCIE SIĘ ZERWAĆ TEJ ZNAJOMOŚCI!!! Ja wiem, że jest trudno. Sam byłem w takim związku. I sam bałem sie zerwac. I wreszcie ona to zrobila. I dobrze! ja bym dalej wszystko usprawiedliwial tak jak wiele z Was to robi. Wszystko dalej chciałbym zrozumiec, dalej bym tlumaczyl wszystko to co dla kazdego wydawalo sie nienormalne. Wiem, że tyle lat, tyle wspólnych chwil, wspólni znajomi, wspomnienia, wszystko to co oddalliscie, co musieliscie dla nich zmienić, całe wkłąd emocjonalny, czsa jaki poswieciliscie, wasze zaangazowanie... wiem, że to sprawia że jest trudno. Ponadto dochodzi strach przed samotnością.... Ale chce dodac wam otuchy. Chce Wam powiedzieć, że może być pieknie!!! Ze jest mnóstwo o wiele lepszych kobiet niz te, których czyny usprawiedliwiacie i ktore uważacie za te jedne jedyne. Jeśli ktoś Was krzywdzi to nie może być ta jedna jedyna . To jakiś popapraniec emocjonalny, jakas gówniara, chamka albo cos jeszcze gorszego a Wy zasługujcie na coś lepszego. Trzeba ttylko sie rozejrzec wokol siebie, zdjąc klapki z oczu i sprobowac działać pod wpływem nie nie SERCA lecz ROZUMU!!! Caluje Was cieplo i trzymam za Was kciuki Szukajcie DOBRYCH KOBIET ! One sa tylko czasem nie potrafimy ich dostrzec...

Gość ziewa2
chcę być w związku z obcokrajowcem. skandynawem. :)

Gość brooklinska
"Trzeba ttylko sie rozejrzec wokol siebie, zdjąc klapki z oczu i sprobowac działać pod wpływem nie nie SERCA lecz ROZUMU!!! " Z tego co mnie w szkole uczyli to mężczyźni myślą najpierw rozporkiem a nastepnie rozumem więc... :P ... sie nie dziwię, że to błędne koło, kobiety sercem (emocjami) faceci rozporkiem (rozumem) i tak to wygląda... apropo otuchy dołanczam się :)

Gość Trakt Orka
muzgi majom w spodniach

Gość swctr
nigdy się nie bałem :classic_cool: ogólnie na samotnego faceta przypadają z trzy albo więcej samotne kobiety-nie jest źle

Gość nie widzicie
że to prowokacja?! Jaki facet do innych pisze że całuje ich mocno?! :P

dopiero teraz się zorientowaliście...nie wierzę :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2913851 18:11 fuksja (nutta@poczta.onet.pl) \"KOBIETY!!! Chciałam napisać tylko taki krótki post żeby wesprzeć te z Was, które siedzą juz dłuuugo w beznadziejnych, bezowocnych, związkach bez przyszłości. NIE BÓJCIE SIĘ ZERWAĆ TEJ ZNAJOMOŚCI!!! Ja wiem, że jest trudno. Sama byłam w takim związku. I sama bałam sie zerwac. I wreszcie on to zrobil. I dobrze! ja bym dalej wszystko usprawiedliwiala tak jak wiele z Was to robi. Wszystko dalej chciałabym zrozumiec, dalej bym tlumaczyla wszystko to co dla kazdego wydawalo sie nienormalne. Wiem, że tyle lat, tyle wspólnych chwil, wspólni znajomi, wspomnienia, wszystko to co oddałyście, co musiałyście dla nich zmienić, całe wkłąd emocjonalny, czsa jaki poswiecilyscie, wasze zaangazowanie... wiem, że to sprawia że jest trudno. Ponadto dochodzi strach przed samotnością.... Ale chce dodac wam otuchy. Chce Wam powiedzieć, że może być pieknie!!! Ze jest mnóstwo o wiele lepszych facetow niz Ci, których czyny usprawiedliwiacie i ktorych uważacie za tych jednych jedynych... Jeśli ktoś Was krzywdzi to nie może być tym jednym jedynym. To jakiś popapraniec emocjonalny, jakiś gówniarz, cham albo cos jeszcze gorszego a Wy zasługujcie na coś lepszego. Trzeba ttylko sie rozejrzec wokol siebie, zdjąc klapki z oczu i sprobowac działać pod wpływem nie nie SERCA lecz ROZUMU!!! Caluje Was cieplo i trzymam za Was kciuki Szukajcie DOBRYCH FACETÓW! Oni sa tylko czasem nie potrafimy ich dostrzec... \"

Gość TU NIE MĘŻCZYZN.
NA BABSKIEJ KAFETERII??? NAJWYŻEJ ZNIEWIEŚCIAŁE CIENIASY :)

Gość TU NIE MA KOBIET
Najwyżej takie kobiecopodobe ,podróby którym sie wydaje ze skoro maja biust i długie paznokcie to sa już siódmym cudem świata. Autor ma racje .:D

Gość sklep z cukierkami
💤

Gość babskie podroby i tlusciochy

Gość o moj boze.......
""Caluje Was cieplo ... "" PEDAl czy jak ??? fuckkkkk

Gość ale poco kobiety
się całują na powitanie i pożegnanie :O