Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paris26

Gdzie wybieracie sie na długi wekend?

Polecane posty

Gość Paris26

W tym roku długi wekend majowy naprawde bedzie dlugi. Nie wiem gdzie jechac z meżem i synkiem. A wy gdzie sie wybieracie???

Ja z synem wybieram się do Szklarskiej Poręby albo innej miejscowości, ale w tamte strony. Muszę zaopatrzyć się w przewodnik i ustalić plan zwiedzania.

Chyba nigdzie na dłużej 😠 Syn ma komunię w ostatnią niedzielę kwietnia i czeka nas tydzień chodzenia do kościoła;) (biały tydzień) A tak byśmy chociaż na działkę wyskoczyli 😭 W poprzednich latach wiele razy robiliśmy sobie takie długie, majowe weekendy, jak się zebrał tydzień to jeżdziliśmy na suwalszczyznę. Uwielbiamy niezmiennie tamte klimaty..

Gość sssssssssssssssssssss
a od kiedy jest wolne?? i do kiedy???

donna leng, bez urazy, ale nie uważasz, że takie weekendy to przede wszystkim powinien być urlop od kompa, dla tych co mają go na co dzień? Ja nawet laptopa sprzedałam, żeby mnie nie trzymał, a jak wybywam z dziećmi to i za komórką nie tęsknię;)

Donna, my tez nad morze, do chorwacji, ale kompa zabieram ze soba i jak bedzie trzeba, to popracuję;-) Moje dziecko ma mnie na codzień, ale gdybym pracowala poza domem i miala np. 2,3 dzieci to jak mama trojeczki, na urlopie na pewno zrezygnowalabym z komp. i tel.

myszka, Oooo kochana, teraz uwierz mi, że to Minipack. Jak urodzisz, to dopiero będzie ekipa :-)

Gość domi26
Ja z meżem i 19mc synkiem też zastanawiamy sie nad urlopem nad morzem. żeby tylko fajna pogoda była.

Gość
chyba pojade do swinoujscia :D:D:D:D

Gość
w stare nic nie zapakujemy :D:D:D:D:D co ty miałas za auto??????????

:) widze,że nie tylko ja jedna nad morze się wybieram:):) hi..i też w trójke:) Pozdrawiam

Gość myszkooooo
Świnoujścia a nie Świnołujścia...

Gość
wybacz myszce bład ona jest \"chora\"ma nawet L4 :D

a ja raczej nigdzie sie nie rusze :( nie mamy samochodu a z dwojka maluchow ciezko pociagami podrozowac..pewnie bedzie nam musialo wystarczac zwiedzanie podwarszawskich laskow czy łączek :P

mamo trojeczki---to dla mnei jestes wielka :D ja z jednym dzieckiem sie meczylam pociagiem mimo ze maz byl z nami;) chyba zeby sie porzadnie wykosztowac na intercity to szybciej by bylo... wole mazryc o lecie i wakacjach...JA CHCE DO WLOCH!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
a ja rozwazam własnie wyjazd pociagiem do warszawy koniecznie pociagiem bo moj syn jeszcze nim nie jechał Podróz samochodem to zadna frajda dla niego

Hmm..może to dlatego, że przy trójce dzieci nikt nie miał odwagi dosiąść się:P Jechaliśmy przez pół Polski, dzieciaki zauroczone podróżą zniosły ją super.

Właśnie net-ar - w aucie bywa gorzej. Po pierwsze dla dzieci to żadna frajda. Po wtóre w aucie trzeba się zatrzymywać, żeby się wysiusiać itp, w pociągu nie:D, no i nie trzeba siedzieć uwiązanym do fotelika - same plusy:D

Gość
Intryguje go zwłaszcza \"ta restauracja w pociagu\":D pan kucharz konduktor i całe PKP:D

Gość kama26
A ja jestem z wrocławia i nie wiem gdzie mamy jechac z naszym 2letnim szcześciem. Moze ktos mi cos zaproponuje???