Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniulka

Co myślicie o mojej sukience? prosze o opinie

Polecane posty

Gość sliczna delikatna
ładna

Kwietniulka mam pytanie w jakim salonie mozna kupic suknie Emmi Mariage? bo ja do Gdanska mam blizej. I czy mozna u nich zamowic tez buty, co maja na zdjeciach ze swoimi sukniami? pozdrawiam

hejka! ja mieszkam w Tczewie, to miasto jakies 23 km od Gdańska. Jest to salon współpracujący, niewielki, ale obsługa.... miodek:) nowa sukienke mozesz wypożyczyc za 600 zł. Buty mozna kupic. wszystko swieze i naprawde ładne, panie przyjeżdzają i z Gdańska do tczewa by zamawiac sukienki...... polecam.

Kwietniulka jaka jest nazwa tego salonu w Tczewie? i jaki adres? bo na stronie Emmi Mariage jest podany salon w Gdansku-ktory z nimi wspolpracuje,ale zadzwonilam do glownej siedziby i powiedzieli mi ze nie maja salonu w Gdasnku,a najblizej w Elblagu. Czy ten salon w Tczewie jest jednym ze wspolpracujacych z Emmi Mariage? czy tam mozna dostac kazda z kolekcji Emmi Mariage? i mozna zamowic dodatki? z gory dziekuje za odpowiedz:)

jest to salon współpracujący z emmi mariage, ale nie ma jego adresu na stornce po jej przebudowie:) jest to niewielki salonik, ale powiem Ci ze w porówaniu z wiekszymi to jest tam naprawde jakość. Włascicielka ma najnowsze modele z Emmi mariage. Moge ci podac do niej nr kontaktowy jesli chcesz;)

Kwietniulka, bylabym ci bardzo wdzieczna:) a mozesz temi podac adres i nazwe tego salonu? mozesz mi napisac na maila jesli nie chcesz tutaj na forum. a dopasowali ci tam wszystko? mozna tez u nich zamowic buty i welon?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmhmmmmmmmm
jak dla mnie jest ... straszna :o zbyt cięzka... ja lubie delikatne i zwiewne suknie wg mnie sa bardziej romantyczne :P

Gość ja mam świetny pomysł
Trenu nie podpina się przed wejściem do kościoła tylko przed weselem, po dotarciu na salę po obiedzie. Po co ci tren skoro nie zaprezentujesz go w kościele? :O Żeby się nie pogniótł jest od spodu taka pentelka, za która go trzymasz jak wychodzisz z domu do samochodu.

Gość pati80
kwestia gustu - ale mi sie nie podoba zdecydowanie jej za dużo i za ciężko, do tego te drapowania!!ale to tobie ma sie podobać.

Gość hyhhyhg
piekna suknia!!!!!!!

byłam na mierzeniu ostatecznym i strasznie ciezka jest sukienka, mimo tego ze jest piękna, jednak jej waga.. jest wadą:(