Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

Gość mada..
Zuziu błagam Cię nie rób nic głupiego.... proszę... wszyscy będą za Tobą płakać i obwiniać się o Twoją śmierć... Bóg doświadcza tych, których kocha! Cierpienie nas uszlahetnia.... jesteś taką wspaniałą osobą, proszę, przemyśl tą decyzje jeszcze........... ;(

Gość asia_14
Moge schudnac wiecej? Mam nadzije ze do wakacji strace kilka kilo. Co zrobic skoro niemam czasu duzo cwiczyc czy jesli zrobie 1 dniowa glodowka nic mi niebedzie. Moze to pomoze

Gość asia_14
Czy herbaty jak system slim figura (spalanie) kremy odchudzajace duzo cwiczen pomoga mi schudnac w 4 tygodnie zebym znow mialam ladna sylwetke? Co robic napiszcie cos co moge robic i pomoze.

wczoraj nic nie jadlam dzis tez, do teraz, wlasnie zjalam jogurt z mussli, mama mnie z musila.... ;( a jesli chodzi o mature ustna to z polskiego dostalam 20/20 pozdrawiam

Gość coś mi się zdaje że
dziewczyna się z was nabija :classic_cool:

Gość nefreteet
Hey Zuzia! Jestem Magda. Ja także chciałabym schudnąć. Mój wzrost to 160cm, a waga 54kg. Wiem, może się Wam wydawać, że jestem szczupła. Ale wiem, że mam duże uda, tyłek, brzuch i łydki. Nie chcę tak wyglądać. Czuje sie jak mała kuleczka przy koleżankach. Jutro mam zamiar od rana pić wodę i zjeść jabłko. Mam nadzieję, że dam radę. Chciałabym ważyć 48kg. Uwielbiam chudość. Wystające kości biodrowe

Gość nefreteet
kurcze, nie dodało się kilka linijek tekstu. Cóż, mniejsza. Chcę schudnąć i schudnę. Bedzie dobrze. Do wakacji już niedługo, a ja chciałabym wyjść jeszcze kiedyś na plaże, nie wstydząc się siebie... Poza tym, że mam dość masywne uda to na dodatek rozstępy... ;(((( wyglądam okropnie jak stoje przed lustrem w majtkach i staniku. jestem obrzydliwa ;( Jakoś dam radę... Pozdrawiam :* Powodzenia Zuzka :* Damy radę, schudniemy. Głodówka RLZ!

Gość już nie umię
eh dla mnie głodówka to nie sposób żeby schudnąć ja po prostu od roku nic innego nie robie ale to nie jest takie łatwe jak ktoś na chorą psychikę to dla niego głodówka jest czymś co pozwala mu w miarę normalnie żyć, moja matka ma ze mną straszne życie, ciągle mnie musi pilnować, byłam już 9 razy w szpitalu, ważyłam 43 kg przy wzroście 169 teraz przytyłam 4kg heh najgorsze jest to że za 3 tyg lecę do usa a tam praktycznie nikt mnie nie będzie kontrolował boję się że zniszczę sobie życie i mojej rodzinie:( głodówka to idiotyzm nigdy sobie nie wybaczę że się zaczęłam głodzić bo w pewnym momencie nie można przestać, kroplówki są okropne... pozdrawiam nie zmarnujcie sobie życia

Gość nefretet
mhm. ja też się troszke boję, ze w pewnym momencie nie bede mogła juz nie przełknąć. boje sie kroplówek itp... jak narazie mi to niegrozi. jej, cały dzień nic nie jem. ale jest ok. powodzenia w USA... a co tam bedziesz robic? 3maj sie... bedzie okey... :*

Gość do zuzi
to ty jeszcze zyjesz ? kopę lat.witaj:) I tak od tych 5 latek jedziesz na samej wodzie ? buhehehehehehehe ale sciemniasz laski

Gość już nie mogę
lecę na florydę do ciotki ale ona pracuje bez przerwy więc praktycznie będę sama, z założenia wynika, że mam zmienić środowisko i przede wszystkim zacząć żyć normalnie eh może akurat mi się uda no i ma mnie tam jakiś koleś "oprowadzić po okolicy" hehe syn znajomych ciotki... obiecałam że się postaram... chyba nie powinnam... psychiki człowieka nie da sie zmienić a oni wszyscy tak bardzo się starają... powinnam się cieszyć, no więc sie cieszę tak dla zasady i dla nich... a może znowu będę normalna... lecę bo tam mnie nikt nie zna...nikt nie wie...ale i tak będą oceniać...

Gość nefretet
aha... no cóż. ludzie zawsze będą gadać... życze powodzenia, bo jakby nie patrzec to bedzie nowy rozdział w Twoim życiu. bedzie dobrze...

Gość już...
heh muszę przytyć 5kg , wczoraj chciałam sobie kupić strój kąpielowy dwuczęściowy ale jak sie zobaczyłam w lustrze to szkoda gadać, rozryczałam się w tej przymierzalni tylko jak ja w 3 tyg 5 kg przytyje:(:(:(:(:(:(:(:(idę dzisiaj do mojego lekarza...heh mama mnie namawia żebym poszła parę razy na solarium, no skoro będę mieszkać nad oceanem to trzeba jakoś wyglądać eh ... 5 kg... to dziwne ale coraz bardziej obchodzi mnie ten wyjazd, a jeszcze nie dawno nie chciałam tam lecieć... będzie dobrze????hmmmm

Gość nefretet
mhm... napewno bedzie dobrze... wiesz, moze powinnas pojsc do dietetyka, zeby Ci jakas diete na przybranie wagi... bedzie dobrze... ja wczoraj bylam pobiegac, owinęłam folią taka 'śniadaniową' uda, łydki i brzuch, i biegałam sobie... to troche glupie, ze folią, ale kiedys czytałam, ze wtedy człowiek sie bardziej poci... i sie chudnie. no cóż. ide do szkoły, jeszcze zajde do sklepu po wode nie gazowana i gumy do rzucia... miłego dnia :*

Gość smimakii
nie odchudzialas sie tylko odwodnilas i dlatego wazysz mniej. i jestes nie dojrzala skoro odchudzasz sie w taki bezsensowyny sposob to pierwszy krok do JOJO i nic wiecej dorosnij

Gość gdzie jest zuziawietrzniak
Zuziu gdzie się podziewasz?

Gość nefretet
smimakii tak. Ty sobie możesz pogadać. właśnie... gdzie Zuzia? pozdro.

heY bylm u cioci we wroclawiu kilka dni,... jestem padnieta, dzis zyje na samym pomiidorze jutro zjerm jogobelle light aler bez mussli to za duzo kcal by bylo pozdrawiam

od poczatku czerwca przenosze sie do wroclawia i ide do pracy przez okres wakacji i bede mieskzala sama:) czyli tylko woda w lodówce!:)

Gość nefretet
hey Zuzia! :) kurcze, chciałabym mieć taką silną wolę jak Ty... czasami mam wrażenie, ze umrę jak nie zjem nic slodkiego... ale wtedy kakao musi mi wystarczyc. Tylko woda w lodówce? jeej... też bym tak chciała... ale niestety. pozdro :*

hej. zuzia napisz czy coś schudłaś od tego \"niejedzenia...\" ja jem i chudnę i im więcej jem tym więcej chudnę (atkins). Pozdrawiam

Gość nefretet
mala sarenka, napisz na czym polega 'atkins', ok?

hmmmmmmmm przestane pic alkohol to schudne;0 w glamor tak wyczytalam:D kobieta schudla 7kg w ciagu 9tyg. tylko dzieki temu, ze przestala pic!!!!;) a pila prawie ze codziennie czyli tak jak ja;) wczoraj to juz w ogole przegierlam!!!

ja wam móie, schudne do tych wymarzonych con. 40kg... dam rade!! będę silna, w piatek jade do wrocławia i zaczynam biegac, jest ktos z wroclawia? jesli jest to dajcie znac gg:7284610

Gość nefretet
Zuzia, aa od kiedy proawdzisz tą głodówkę już? ii ile przez ten czas schudłaś? :*

Gość **gwiazda**
Ja też tak chcę! Za dwa dni jadę na basen a wyglądam jak słoń! Co mam na to poradzić?

Gość **gwiazda**
Zuziu ja mam schudnąć dwa kilo a ty przytyć 10 i wszystko będzie OK;) a tak na serio NIE ZABIJAJ SIE! MASZ JESZCZE CALE ZYCIE PRZED SOBA