Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

Gość Jula91
Hej. Ja mam ok 174 wzrostu i waze 60 kg. chcialabym schudnac do 5 kilogramow. ale glodowki mi nie wychodza a z kolei w szkole jem jak opetana...pozniej w domu nie wiele chyba ze kaza bo mam zagrozenie anemia. jakies rady? :) prosze o pomoc.

Gość Hela205
hejka . ;) jeszcze nie prubowałam diety ale chce zacząć za 2 dni sylwester a ja wygladam okropnie no ale coz .! za pozno sie zastanowilam nad tym ! ale teraz zdecydowałam ze musze schudnąć . moze dacie mi jakąs rade?? waze 60 kg a mam 167 cm . Prosze o dobRe rady !. ktore skutkuja . . . eh pozdrawiam .!!!

Gość bunia gdz
czesc wam wszystkim ważyłam 71 i chcialam bardzo schudnąć tzn chce nadala od piatku sie odchudzam a dzis jest wtorek zjadłam tylko przez ten czas 5zupek chinskich i pije herbatkie odhudzajaca slim figura i nic wiecej wogule niechce mi sie jesc i przez te 5 dni schudłam 3kg naprawde ciesze sie z tego pozdrawiam

Gość c/k.
Powiem Ci tylko Zuziu,że popieprzona jesteś wiesz?:D głodówkę powinen kontrolować lekarz na dluzszą metkę i to ma wspomagac odchudzanie,a nei być dietą! organizm potrzebuje pożywienia,a to że nei będziesz nic jadla to będzie podwojny efekt jojo bo wyczerpany organizm bedzie potem gromadzil zapasy,i takie błędne koło :> polecam dietę atkinsa,a jeśli zamierzasz sluchac swojego rąbanego mozgu to milegho wpędziania się w anoreksję idiotko.

Cześć wam ja jestem na diecie 500kcal od ponad miesiaca chudne nie chodze głodna i nie narzekm może i wy spróbujecie??po głodówce człowiek bardzo rzuca się na jedzenie i szybko tyje

Gość dsgadfgdf
ja przez 2 dni głodówki zrzucilam 3 kg...i straciłam troche z boczków, więc jesli to była woda to ok, zgodze sie ze spalasz tylko wode ;)

Gość BarbieDoll
dziewczyny! potrzebuje pomocy.. chciałabym stracic około 5 kilo w ciagu 2 tyg. i chcialabym zaczac jak najszbciej. Dodam , że przy wzroscie 170, waże 60kg; o .. POMOCY!

Gość ChiliTequilii
Do BarbieDoll: odżywiaj się racjonalnie, zapomnij o głodówkach Jedz co 3 godziny. Zasady: Zero pieczywa Zero słodyczy Zero fast-foodów trochę ruchu i git majonezz ;)) trzymam kciuki ;P

Gość EwkaJanek
Ja mam 169 cm wzrostu i ważę 62 kilogramy. Głodówkę zaczynam od jutra ( takie małe postanowienie na początek tygodnia) Ale jeśli się głoduję przez tydzień, codziennie ćwiczę na twisterze, robię po 150 brzuszków dziennie, a dodatkowo piję dużo wody to mogę schudnąć 7 kilo w ciągu tych 7 czy 8 dni. Kiedyś próbowałam. Polecam :D

Gość ethru
tzn, ze nic nie jesz i cwiczycsz i dzieki temu 7kg/7dni chudniesz?

Gość
Witajcie dziewczynki:D Powiem Wam, że poczytalam topik i uznałam, że pasuje do Was jak ulał. Praktycznie wciąż się odchudzam ale w ciagu kilku miesięcy z wagi 50 kg przytyłam 15 kg... :( Aktualnie moja elektryczna wyrocznia pokazała 65,2... :( Jestem załamana, uwierzcie... I w dodatku wszyscy mi dokuczaja z tego powodu... Niestety... objadałam się i mam efekt. Kiedyś miałam silna wole.. Wiedziałam czego chce :) Dopiero w tym miejscu zaczynam doceniać to co miałam... :( Ale przynajmniej mam jakąś tam wiarę, że się uda. W sumie to mam plan 5 posiłków 300-500 kcal. Ale narazie bardzo jestem za głodówką.. Muszę, nie mam wyjścia. Mam tyle toksyn i brudów w sobie bo tych tonach słodyczy i napadach.. :( 5 marca - głodówka start :) Wspierajmy się! :) Pozdrawiam Was bardzo :*

Gość saaaba111
Dziewczyny, zmiłujcie się. Im szybciej chudniecie, tym szybciej utyjecie po zakonczeniu diety, czy głodówki. I to z dużą nawiązką. Schudniesz 3 kg, przytyjesz 5-6 kg. Trzeba chudnąć 1 kg tygoniowo. Do tego potrzeba jeść mniejsze porcje i więcęj się ruszać. Dziwie się tym które odchudzaja się w wariacki sposób, poprzez głodówkę, czy diete 500 kalorii. Macie internet, poczytajcie porady fachowców. Nie da się najpierw robic z żoładka smietnika, a potem w ciągu tygodnia zrzucic nadwagę. 21 wiek a tu takie zacofanie.

Gość boze widzisz i nie grzmisz
ale z was pustaki,autorka topiku to juz wogole "wierze ze bede chudla 1g dziennie"co za tepak!!!!

Gość malena1456
W głowach macie nasrane. I tyle. Ja rozumiem, że trzeba schudnąć, zmieścić się w za małe spodnie (które powiedzmy sobie prawdę kupujecie specjalnie mniejsze o dwa rozmiary). Chcecie schudnąć, aby żyć? Głodówką? Obawiam się, że dzięki temu właśnie skończycie jako trupy, a nie z wymarzoną wagą. Mogłybyście zastanowić się czasem nad sobą, bo to co tu wypisujecie to kompletne głupoty. Krzywdzicie nie tylko siebie, ale także inne głupiutkie nastolatki (i nie tylko), które w akcie desperacji wędrują właśnie na takie fora i do was, drogie panie, przyłączają się. Życie jest ważniejsze czy wygląd? Bo mnie się wydaje, że nie ma większej wartości niż życie ludzkie.

Gość Ja schudłam 5 kg w 2 tygodnie!
Hej! A ja bez głodu w dwa tygodnie schudłam 5 kg. Jem tylko gotowane rzeczy. Nie objadam się ziemniaczkami i pszennym pieczywem od tych dwóch tygodni. A i nie jeść słodyczy ani nic tłustego. Już o 7.00 wstaje i po obfitym śniadanku(np.: jajko lub płatki)biore ze sobą wode i o 7.30 ide pobiegac. Zatrzymuje się co jakieś 10 minut i pije wode. Po godzince wracam do domu i mamcia zrobi cieplutką herbatke i lajcik. Po półgodzinnym odpoczynku robie 100 brzuszków. Oczywiście co 20 trzeba sobie zrobić 3 minutową przerwe. Bo jak nie to nasze wysiłki pójdą na marne :/ Może to zająć jakieś 15 minut :) Oczywiste jest że przez cały czas tak nie jest prawda. Jak np trzeba iść do szkoły. Po prostu wczesniej wstac.Ale ja sie juz przyzwyczailam ;) Jeżeli jest u was basen można pójść popływać. Posiłki co jakieś 2 i pół godziny. Moja dieta polega na tym aby uprawiac dużo sportu. Wiecie wkońcu u mnie to norma... Musze sie pochwalić! MISTRZOSTWA POLSKI DISCO DANCE I MIEJSCE!!! Oke to tyle o mojej diecie :)

Gość -Halyna--
Pierwsze pare kilo podczas odchudzania to syfy ktore sie gromadzily w jelitach + woda. Niejedzenie to nie dieta, to glupota. Organizm CI sie przestawi na ekono i bedziesz tyc od samego patrzenia na jedzenie.

Gość koko123456789
Jestem ciekawa jak po tak długim czasie radzi sobie Zuzia :)

Gość Lmaoooooo
zuza i inne, zyjecie????

Gość WeRcIaXD
słuchaj to tylko woda a ja skacze codziennie po 5 godz. na trampolinie i tylko jedną kanapkę w ciągu dnia zjem i tak od 2 tygodni warzyłam 31 a teraz warze prawie 19 ...********** ta i sobie cały czas mówię OMG jak ja schudłam A MAM 11 lAt ***********************:)** POZDRO))))

Gość Kasiaa17
Dziewczyno Ty masz 11 lat teraz.. Jeszcze będziesz miała czas na odchudzanie.. Lecz tak jak inni nie polecam głodówki. Szczerze mówiąc, twoja waga nie była taka zła.. A jeśli Ci tak przeszkadzała, to mogłaś jeść owoce, warzywa.. Pić dużo wody.. No i dużo ruchu.. Ale nie można się głodzić.. Jedna kanapka to stanowczo za mało! A zwłaszcza w twoim wieku (11 lat). Ciekawe co Twoja mama na to. Ja bym w życiu nie pozwoliła na takie coś. ;)

Gość Kasiaa17
Moim zdaniem odchodzanie się to nie jest głodowanie się. Dziewczyny pamiętajcie, że trzeba jeść! Ja sama mam 61 kg. Mam 175cm wzrostu i chcę schudnąć, ale prowadzę zdrowy tryb życi(oczywiscie koniec z fast-foodami) uprawiam sport(biegam i pływam) jem 3 posiłki dziennie, lekkie. A ostatni posiłek do godz. 18. I uwierzcie mi..niewarto się głodzić, i to jakim kosztem. Może mój sposób jest bardziej.. No, że dłużej trzeba czekać na osiągnięcie wspaniałych efektó, ale za to zdrowszy. W sumie.. Nie jest zły.. Przy pełnej mobilizacji można schudnąc 1,5 kg. W tydzień ;) pozdrawiam!! Kaśka

Gość MalaA89
Dziewczyny Ja ważyłam 54 kg. W ciąży przytyłam aż 80 KG. poporodzie coś koło 60. Zaczęłam brać tabletki LINEA a potem LINEA DETOX i teraz jest 49 kg,:D Polecam szybkie efekty. w miesiąć 12 kg.

Gość trele-morele.....
Opakowanie produktu Linea zawiera 60 tabletek, a jedną tabletkę przyjmuje się 2-3 razy dziennie. Zawiodą się jednak ci, którzy myślą, że schudną poprzez samo przyjmowanie Linei. Jest to bowiem suplement diety, a nie środek leczniczy. Wymarzone efekty osiągniemy tylko, jeśli połączymy przyjmowanie produktu z racjonalną dietą, regularnym wysiłkiem fizycznym i zdrowym trybem życia.

Gość BasiaD BasiaD
a ja schudłam z 70 kg do 50 i czuję się świetnie, jestem niska mam 155 cm wzrostu BEZ GŁODOWANIA!!!!!! tez cudowałam dawniej, ale udało się zrobić to w miarę zdrowo, przez 2 miesiące trzymałam się zasad Diety Białkowej (I i II faze), a poźniej 1000-1300 kcal/dziennie, 3x w tygodniu 40 minut na orbireku (i to nie zawsze). Czasem i piwko wypiłam i coś pysznego zjadłam, ale wszystko z umiarem!!! I JESTEM DUMNA Z SIEBIE! że mi się udało. Teraz jem normalnie i nie tyję, a to dlatego że te 20 kg schudlam w ciągu ponad roku, a nie w ciągu tygodnia czy 2, tak jak tutaj niektóre dziewczyny by chciały. Jestem przerażona niektórymi wpisami... aż mi smutno. Dziewczynki kochane! Zbierzcie sily i do walki, nie tylko z kilogramami, ale przede wszystkim z niezdrowym podejściem do tematu odchudzania! Uwierzcie że szybko znaczy nietrwale, wiem bo przerabiałam już naprawde wcześcniej wszystko. i zawsze kg wracały. A teraz nie wracają i nie muszę już katować się dietami! Prosze zadbajcie o siebie! Co z tego że bedziecie szczupłe, jesli w waszych głowach bedzie - wybaczcie ze tak to nazwę - syf. Zaden mezczyzna nie chce mieć chorej psychicznie dziewczyny. a powiedzmy szczerze - to już są problemy psychiki, nie ciała. pozdrawiam Was i życzę duużo sily :*

Gość melena
Nie warto tak poświęcać swojego zdrowia, głodówka nie jest dobrym rozwiązaniem w tego typu sprawach....Może skończyć się to bardzo źle dla was i waszego organizmu....Naprawdę nie warto lepiej dużo ćwiczyć i jeść zdrowo niż się głodzić

Gość elBeth
pulchna polly, jakbym widziała siebie... ja też przytyłam 15kg - w ciągu niecałego pół roku. Z 48kg waga skoczyła mi do 63kg. Do tej pory cały czas dbałam o siebie (w przeszłości byłam grubiutkim dzieckiem i dlatego mam na tym punkcie obsesję) i od ok. 5 lat trzymałam stałą masę ciała (codzienne ćwiczenia i przestrzeganie zasad zdrowego odżywiania)... niestety zachciało mi się wyjachać po ukończeniu liceum do Anglii, gdzie, ze względu na dość skomplikowaną sytuację, przytyłam 9kg. Jak wróciłam do Pl doszło kolejne 6 i jusz nie mam tak silnej woli, jak kiedyś... od pól roku nie wychodzę w ogóle z domu (w ogóle, nawet z psem wyganiam już brata), bo nie mieszczę się w żadne moje dawne ciuchy, a do sklepu nikt mnie siłą nie zaciągnie... Nie zostaje nic innego jak wziąć dupę w kroki i brać się za siebie... Za 3 tyg. mam wesele i muszę do tego czasu chociaż trochę schudnąć. Mam zamiar ograniczyć kalorie (przejść na jogurciki, białka jajek, warzywka, itp.) i ćwiczyć całymi dniami... jak mi się uda to wam dam znać i napiszę dokładnie co robiłam ;) ŻYCZĘ POWODZENIA W GUBIENIU KILOGRAMÓW... SOBIE I WAM ;**

Gość aguaguagu
Po 1 nie możecie nic nie jeść bo to nie dobry i nie skuteczny pomysł bo przyjdzie taki dzień w którym nie będziecie mogły zapanować nad głodem i będziecie jadły wszystko podstawa to 3 posiłki na dzień -śniadanie, -obiad, -kolacja(można odpuścić) po 2 - 0 słodkiego po 3 - 0 fas foodów po 4 - 0 tłustego - sam kurczak a nie wołowina itd po 5 - ćwiczenia i tu polecam 6 weidera .... POWODZENIA

Gość aleksey3
Wiecie ze nie powinno sie pic duzo wody TO JEST ZŁE woda oziebia organizm i nie najlepiej nawadnia !!! PIC herbate zielona a co do cwiczen najlepszy jest napoj izotoniczny!!! Nie pije sie 3 l dziennie wody bo sa beznadziejne efekty LUDZIE !!!

Gość lalaoakaa
masakra nic nie jedza