Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

Gość iu76t
przeciez to ani madre ani zdrowe... Wy naprawde wierzycie ze te 2kg to tluszcz wam zlecial? Przeciez to woda poleciala z organizmu a nie tluszcz...

Gość klaudus
ale czy samo to ze nie jadlas wystarczylo?? a robilas jeszcze jakies ćwiczenia??

Gość anorektyczkaD
hello dziewczyny! ostatnio kupiłam sobie gazetkę o samych dietach i na ostatniej stronce ujrzałam pewną dietę: przez trzy dni trzeba jesc tylko owoce i naturalny jogurt od czasu do czasu no i oczywiscie duuuzo wody. Jest podany jadłospis na 3 dni i chudnie się dwa kg Przez jakiś czas będę sama mieszkała i wypróbuje:) mam 4 kg niedowagi ale niewidac tego wiec 2kg mniej moze byc:) jak jest ktos zainteresowany to wypisze cały jadłospis na 3 dni:)

Gość esop
od jutra glodówka z lipcowego numer shape z 2007 roku, trwa 8 dni, ja jednak mam w planach tyle dopoki nie zrzuce 8zbednych kilogramow...przytylam 6przez niecale 3 tygodnie :/ straszliwe obzartwo siedzialam w lodowce non stop organizmowi nalezy sie przeczyszczenie...

Gość
wymarzone 40kg? no co ty? :P jak to osiągniesz, to zechcesz ważyć 39, 38, 37 bo inne tak mają bez odchudzania....

Gość esop
jak przez dwa lata warzylo sie 50kg a nagle w miesiac utylo 8 to naprwade chce sie jak najszybciej tego balastu pozbyc...

Gość gassolina
-> esop, widze ze mamy podobny problem...ja tez bardzo szybko duzo przytylam...w ciagu 1,5 miesiaca cos ok 10 kg....nie moge sie tego pozbyc a bardzo chce....za czasow liceum ważylam 48 kg przy wzroście 160 i wygladalam ok,choc niektorzy mi mowili ze chudo,bo jestem drobnokoscista,ale teraz,gdy mam te 10 kg wiecej ,to strasznei widac,nie moge normalnie juz na siebie patrzec....przez to wpadlam w jakis taki dolek,ze stracilam na wszystko ochote...dobrze ze trafilam na to forum,bo przynajmniej wiem,ze sa osoby ktore tak jak ja chca sie postarac powalczyc o siebie,swoja figure i dobre sampoczucie:) bedziesz zagladac na forum,to moglybysmy wymieniac sie pogladami?

Gość esop
gassolina :) bardzo chetnie potrzebne zreszta mi jest wsparcie :) glodowke traktuje jako oczyszczenie sie z tych wszystkich "gowien" ktore jadlam przez ostatnie 10 dni a potrafilam zjesc 2 tabliczki czekolady i paczke duzych mms'ow w ciagu godziny :/ chcialabym tez wrocic do starych zdrowych nawykow i dzyskac energie na cwiczenia, bo do tej pory dzien w dzien chodzilam na silownie. karnet sie skonczyl, za 12 dni wyjezdzam na bardzo dlugo wiec nie oplaca sie kupowac nowego. w kazdym razie zaczynam od jutra. dzien na herbatkach i wodzie, sprobuje tez rano wybrac sie na rower albo jogging, a wieczorem planuje basen, do tego mecze tez moje uda, pupe i brzuch balsamami antycellulitowymi oraz robie rano masaz szortska rekawica i naprzemienno cieplo-zimy prysznic. zobaczymy jakie beda tego efekty ;)

Gość do gassoliny
wez sie kobito w garsc. tez mam 160 wzrostu, wazylam kiedys 52 i bylo cudnie. marzylam zawsze o 48. rok temu warzylam 58. wydawalo mi sie to strasznie duzo. zaczelam sie odchudzac. i w efekcie odchudzania jeszcze m-c temu wazylam 72 kg!!!! teaz waze 67 bo w koncu naprawde sie wzielam za siebie. jak narazie marze o 58, pociesze cie tym ze to nie jest az tak duzo.

Gość esop
waga jest marnym wyznacznikiem wszystko uzaleznione od budowy ciala, ja przy 178 i 60kg wagi wygladam jak baryła, rośnie mi brzuch tak jakbym byla w ciazy nie wspominajac o udach i tyłku...

Gość KarolaW
ja schudlam juz 12 kg i na jakis czas odłożyłam odchudzanie bo wszyscy mi mowili ze juz jestem szczupla. A tam. Przy wzroscie 169 mam 58kg. Chcialabym jeszcze 3 kg schudnac. Co polecacie? ;D

Gość Paulinka pomużcie błagam
Hejcia ja zgrubłam 2 kg przez 2 dni kiedyś byłam bardzo chudzoiutka a teraz sie nie mnieszcze w moje spodnie które były zaduże . Lekarz mi muwi ze mam przemiane materii :P:P ale ja w to niewierze . mam taki wielki wał na brzuchu ze masakra . Może jakies rady lub doświatczenia pomurzcie błagam ..

Gość najlepsz rada dla was
to powrót do podstawówki i podszkolenie ortografii

musze przyznac... interesujacy topik do paulinka kochana zacznij od 2,5 litra wody dziennie, cwicz aerobik ile sie da, posprzataj w domu, kup skakanke, poprostu rusz sie i pij duzo wody, ogranicz jedzenie, polecam truskawki, 100gram tylko 35 kalorii,szparagi bardzo malo kaloryczne a pyszne i bogate w wszelakie witaminy i mineraly, generalnie oprocz wymiotowania i faszerowania sie lekami zrob absolutnie wszystko zeby schudnac, nie odkladaj diety do jurta, zacznij juz dzis!!!!! a jutro obudzisz sie zadowolona i lekka, o krok blizej do celu pozdrowienia dla wszystkich

Gość młoda wdowa
Zuzia kocham Cię!!!!!!! Twój Dyzio!!!!!

Gość oskarslawinski
Schudnąć można także płacząc. Płacząc można schudnąć nawet do 1.5 kg tylko trzeba długo płakać.

Gość oskarslawinski

Gość aguuuuu
Ja zamierzam od jutra się za siebie zabrac - 2 kg w tydzień. w sumie do końca wakacji mam 9 tygodni więc 18kg. Dlatego też mam nadzieje ze stojąc na wadze 31.08 będę miała swoje wymarzone 48kg przy wzroście 158cm .:) diete już mam opracowana i ćwiczenia też, jak to mówią grunt to dobra wola i silne zawzięcie się. 3majcie za mnie kcuki !:)

Gość Dolla
Wczoraj zaczęłam głodówkę i czuje się jakaś silniejsza ;) i bardziej lekka, ale ;( mieszka ze mną moja babcia i pilnuje mnie i czepia sie, ze nic nie jem, więc rano wychodze gdzieś z koleżanką 'niby' , bo tak na prawdę ide na długi spacer i mówie, że zjadłam pizze czy coś, o 19, kłade się spać na 3 godziny więc moge się powoli jakoś maskować . To moja druga głodówka, wcześniej wytrwałam 4 dni ;/ DZIEWCZYNY CZY ĆWICZENIA SĄ NA PRAWDĘ POTRZEBNE ? nIE LUBIE SIĘ ZBYTNIO MĘCZYĆ...;/

Gość princess olenka
szczerze, to cwiczenia daja te drugie 50 % na schudniecie :)

widze, ze moj topik \"przetrwal\" ponad rok... wiecie, bo pewnei, ktos zapyta jesli czytalyscie poczatek... nie pamietam i nie chce mi sie czytac, czy powiedzialam dlaczego bylam taka gruba- bralam i biore znowu psychotropy, schudlam do 65kg i znow musialam zaczac brac lekarstwa i teraz waze 77kg... po portu cos strasznego, ale juz mam dosyc i je odstawiam jutro... najwyzej nie dam radym,a el przynejmniej nie bede tyla... ja od roku naprawde bardzo malo- prawie nic nie jem, mam anemie i awitaminoze, pije odzywki dla niedozywionych, ale i tak jestem gruba... ;(((((((((((

Gość malwinka3331
a dlaczego bierzesz psychotropy?? ile masz lat ze sie tak sprycujesz lekami? ja mam 27 lat i jedyne co kiedykolwiek brałam to byl jakis antybiotyk jak bylam chora.

Gość gosia111111111111
hej mam pytanko . ile dni potrzeba byc na glodowce by schudnac 10 kg

Gość gosia111111111111
ile mozna najdluzej byc na glodowce?

Gość głodująca xd
cześć wszystkim :) muszę schudnąć 10 kg. nie chcę chudnąć "zdrowo", czyli że przez np. 2 miesiące 5 posiłków dziennie, liczenie kalorii, zdrowe życie itd. nie jestem cierpliwa ;-) więc zaczynam już od jutra głodować. jak myślicie, w ile dni schudnę te 10 kilo, ale z tłuszczu? pls pomóżcie :-). pozrdo :*

Gość głodująca xd
aha i jeszcze chciałam skomentować komentarz zuziwietrzniak (ten z 12.04.2007. xd wiem że to było dawno ale chcę coś na ten temat powiedzieć) : zgadzam się z tym. warto głodzić się ileś tam dni i potem cieszyć się figurą, niż męczyć się ileś tam miesięcy i katować się niskokaloryczną dietą ... ja wytrzymuję kilka dni głodna niż kilka miesięcy bez słodyczy i ulubionych potraw. co tego że efekt jojo będzie? najwyżej znów można kilka dni sobie pogłodować. ja tak lubię ;) i radzę wam róbcie tak samo. taki sposób odchudzania jest łatwiejszy. jednocześnie przez kilka dni głodowania chudniecie, a potem sprawiacie sobie nagrodę w postaci pysznego obiadu i np.batona. a potem 1kg przytyjecie po iluś tam dniach - głodzicie się ok. 2 dni i problem z głowy! :-) pozdrrro :* PS.czas iść spać już po 23.00 xd