Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Norah

zdrowe soki?

Polecane posty

Go艣膰 Nememenka
Oczywi艣cie 艣wie偶e soki, bez dodatk贸w. Ale je艣li idzie o soki to s膮 te偶 r贸偶ne tzw "soki", kt贸re mo偶na dosta膰 w aptekach. Ja np. na wzmocnienie organizmu zamiast r贸偶nych kapsu艂ek pij臋 sok z aloesu. Do tego wspiera trawienie, u艂atwia prac臋 jelit. No i nie jest drogi, ostatnio za wielk膮 butl臋, kt贸ra powinna starczy膰 na ca艂膮 zim臋 da艂am w 艂贸dzkiej aptece za grosze w cenie troch臋 ponad 25zl. Wychodzi to cenowo lepiej ni偶 wi臋kszo艣膰 suplement贸w w kapsu艂kach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bkkggkgk
hh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s臋dziwy
najbardziej chyba godne polecenia s膮 soki Cymes...maj膮 bardzo wyszukane smaki a co za tym idzie dostarczaj膮 bardzo du偶o witamin.... polecam marchew :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soczi
sok na prawde ma witaminy !!! tylko soki 艣wie偶e tzw. jednodniowe ...widzieli艣cie te smaki kt贸re poleca Cymes ?? najlepsze obecnie soki na rynku - moja opinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziombel
zgadzam si臋 z Tob膮 :) wy艣mienite

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krissu
Cymes wygrywa z konkurencj膮 gam膮 swoich smak贸w :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosiuk
Cymes - sok jednodniowy :) pe艂na dawka witaminek i smaczek pierwsza klasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sokowir
wydaje mi si臋 ze sok jest najlepsz膮 alternatywa dla warzyw i owoc贸w :) uwielbiam marchew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudolf hess
widzia艂em kilka razy w wawie ostatnio kampanie sok贸w cymes. Powiem tak 呕ENADA czy widzia艂 ktos to jeszcze? Jak ta reklama ma przem贸wi膰 do zdrowego od偶ywiania jak je偶d偶膮ce te dziwad艂a s膮 mega brudne. Ale powiedzmy sobie prawd臋 soki Cymes mog膮 firmie Marwit buty czy艣ci膰. Z czym do ludzi z t膮 kampani膮 reklamow膮 hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to ??
moim zdaniem bardzo dobrze wygl膮daj膮 te butelki - nie znasz si臋 i komentujesz !!! chcia艂by艣 mie膰 tak膮 butelk臋 cymes :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moloko222
1) a ja w艂a艣nie wole Cymes... maj膮 du偶o lepsze soki od marwita!!! marwit si臋 zepsu艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolitka2223
ja widzia艂am te butelki i wydaje mie si臋, 偶e to estetyczna i ciekawa forma reklamy. Nie widzia艂am, 偶eby by艂y brudne. Ponadto my艣l臋, 偶e takie wp艂ywaj膮 mocno na nasze zdrowie, szczeg贸lnie te jednodniowe. Osobi艣cie, rano, przed prac膮 (siedz臋 ca艂y dzie艅 przy komputerze) kupuje 艣wie偶e soki cymes i czuj臋 si臋 po nich bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

A Ty Rudolf dowodzisz faszystowskimi boj贸wkami Marwitu, czy o co chodzi? Ja tam wielkiej r贸偶nicy nie widz臋 mi臋dzy sokami jednodniowymi tych wszystkich firm, ale skoro tak Ci zapad艂a ta reklama w pami臋膰 to znaczy, 偶e spe艂ni艂a swe naczelne zadanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sztandarowiec
widzia艂em teraz we Wroc艂awiu te butelki i pomimo tego i偶 si臋 nie znam - mi si臋 podoba艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mixu
tez je widzia艂em ale w 艁odzi - tez mi si臋 podoba艂y a nawet pod wp艂ywem tej reklamy polecia艂em kupi膰 sok :)) naprawd臋 dobry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziunia82
Zajmuje si臋 sprzedaz膮 profesjonalnych wyciskarek do sok贸w (zar贸wno manualnych jak i elektrycznych) i nie tylko. Zainteresowanych prosz臋 o kontakt na meila, w celu uzyskania wszelkich informacji oraz naszej oferty wraz z cenami. Atrakcyjne ceny, najlepsze na polskim rynku. Pozdrawiam. madziunia82@googlemail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kocham jeansy
zdrowe soki s膮 swoje , ze swoich warzyw i owoc贸w wyci艣ni臋te na 艣wie偶o z sokowir贸wki :( te kupowane nawet po otwarciu nie zepsuj膮 si臋 w cieple przez tydzie艅 a spr贸buj tak 艣wie偶y zostawi膰 na 24 godziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od kiedy jestem na diecie, popijam sok z aloesu. Bardzo smaczny, oczyszcza organizm i wspomaga odchudzanie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 gdzie艣 czyta艂am o soku z aloesu podczas odchudzania, kto艣 co艣 jeszcze s艂ysza艂 o tym ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinakropka
Ja pij臋 sok z aloesu. Prawd膮 jest, 偶e oczyszcza organizm, ale dziewczyny nie jest to cudowny 艣rodek, od kt贸rego zb臋dne kilogramy gdzie艣 "odlec膮". Owszem, wspomaga odchudzanie, ale trzeba si臋 porusza膰, zdrowo od偶ywia膰. Od samego picia soku, nie schudniecie. Aaa, no i podstawowa sprawa: SOK Z ALOESU, nie jaki艣 nap贸j z marketu. Najlepiej pyta膰 w aptece, na stronie oleofarmu, mo偶na te偶 dosta膰 prawdziwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸buj臋 :D Od kilku dni, jestem na diecie, biegam i 膰wicz臋 z Ew膮, popij臋 sobie jeszcze soku :) Misja 10 kg mniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przede wszystkim, si臋 ruszajcie. Sport, sport i jeszcze raz sport ! Oczyszczenie i picie zdrowych sok贸w, swoj膮 drog膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1. Sport, jakikolwiek - wa偶ny jest ******mo偶na chodzi膰 na aerobik, mo偶na uprawia膰 gimnastyk臋, biega膰 - wa偶ne, 偶eby si臋 rusza膰, chocia偶 kilkana艣cie minut dziennie :) 2. Dieta - nie je艣膰 jasnego pieczywa, ograniczy膰 s艂odycze, najlepiej zamieni膰 je warzywami. No i jemy cz臋sto, ale ma艂o. Do 18stej. Je偶eli zastosujecie si臋, do tych dw贸ch rad, gwarantuje efekt :) Sok z aloesu akceptuj臋, od doczyszczenia organizmu, warto zacz膮膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem, dlaczego w mojej wypowiedzi pojawi艂y, si臋 gwiazki :( Brakuje tam s艂owa "ruch". Pozdrawiam Forumowiczki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdrowotny_Joe
Najzdrowsze s膮 soki 艣wie偶o wyciskane. Te do kupienia w kartonie s膮 robione z soku zag臋szczonego co by to nie znaczy艂o. M贸j ulubiony to marchewka z jab艂kiem, wystarczy troch臋 pokroi膰 i wrzuci膰 (mam Huroma wi臋c nawet nie musz臋 nic popycha膰 偶adnym t艂okiem :)).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tarra56
Wiadomo, 偶臋 te prodkowane na przemys艂ow膮 skal臋 troch臋 w艂a艣ciwo艣ci trac膮. Zreszt膮 zawsze na etykiecie powinno pisa膰, ile jest owoc贸w w takim soku. Te wyciskarki humola to chyba jedne z lepszych w swojej krasie, ale ceny zaczyaj膮 si臋 od 1000 z艂 http://sklep.puregreen.pl/wyciskarki-do-sokow/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli chcecie pi膰 zdrowe soki to powinni艣cie si臋 skupi膰 na sokach nfc, ja takie zamawiam u http://www.tab.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elmaja
A ja lubi臋 soki z brzozy. Na wiosn臋 prosto z w艂asnego ogrodu a teraz z apteki. S膮 pasteryzowane, bez dodatku cukru , w r贸偶nych wariantach smakowych, np. z dodatkiem soku z jab艂ek. Moje ulubione s膮 z Oleofarmu

Udost臋pnij ten post