Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodze w listopadzie

ulrop macierzynski - ile go w koncu jest?

Polecane posty

Gość rodze w listopadzie

w listopadzie rodze drugie dziecko. Czy ktos wie ile przysluguje w koncu urlopu macierzynskiego na drugie dziecko? Spotkałam sie z informacja ze 22 tygodnie - ale nie wiem czy to jest tylko projekt czy juz ten wymiar obowiazuje....

Przy urodzeniu drugiego dziecka wymiary urlopu macierzyńskiego wynosi 20 tygodni.

Gość rodze w listopadzie
dzieki:) a czy ktos wie w takim razie o kiedy ma wejsc w zycie ponizszy wymiar? z taka informacja spotkalam sie na stronach prawniczych... W 2007 roku W okresie od dnia 1 stycznia 2007 do 31 grudnia 2007 r. wymiar urlopu macierzyńskiego ma wynosić: 22 tygodnie przy pierwszym i następnym porodzie, 30 tygodni przy urodzeniu więcej niż jednego dziecka przy pierwszym porodzie.

Gość
myszko dla ciebie za mało z pewnoscia! :D:D:D:D

Gość
zawsze masz możliwosclewego L4 wiesz jak to załatwic!

Gość samozachowania
??????????

Gość rodze w listopadzie
po pierwszym dziecku wrocilam od razu po macierzynskim do pracy. nie zostalam ani dnia dluzej i mialam niesamowite wyrzuty sumienia z tego powodu, wiec co w tym dziwnego, ze chce spedzic w domu jaknajwiecej czasu ze swoim dzieckiem, tymbardziej ze nalezy mi sie jak psu kielbasa!!!. jesli bedzie to 20 tyg bedzie super a jak 22 to juz bajka. a tobie net-ar nie dalabym ani dnia wolnego! a najlepiej jakbys urodzila przy biurku i od razu pozniej poszla na wazne spotkanie - bo przeciez firma to firma!! aaa i jeszcze czas porodu kazalabym ci odpracowac!!! co do sekundy!

Gość
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wiesz co ja sama decyduje o tym kiedy mam wolne wyobraz to sobie wiec mozesz sobie kazac a nie mnie

Gość małamyszka
boże net-ar jak ty masz niepokolej w główie i skad ci sie wzią ten jad żal mi twojego meża że musi z taką podła babą życ

Gość
ojojo :( zal ci go :( jakie ty masz dobre mysie serce:D

Gość
samozachowanie------ co to jest????????????????????

Ja też rodzę w listopadzie moje pierwsze dziecko, myślałam ze jest 18 tygodni urlopu, to ile w końcu jest? czy ktos wie? uważam że im wiecej tym lepiej dla dziecka, urlop macierzyński należy sie każdej kobiecie, mozna zrezygnować z wychowawczego jeśli ma sie z kim zostawić dziecko, ale dla wiekszości kobiet dłuzszy macierzyński oznacza dłuższy kontakt z dzieckiem Net- ar myslałm że jesteś sympatyczna, ale na kazdym topiku coś złośliwie piszesz, wiec nie dziw sie że dziewczyny tak do Ciebie podchodzą a czy na macierzyńskim dostaje sie wypłatę, czy nie, jeszcze nie doczytałam, pozdrawiam wzystkich :):)

Gość
Olka dobrze myslałas jestem sympatyczna nawet bardzo ale dla tych którzy i dla mnie sa tacy No jasne ze dostaniesz forse na macierzynskim

dziękuję, to znacznie poprawia sytuację materialną, fajnie, a po macierzyńskim wracam do pracy, maluszka zostawię z tatusiem he he :)

Gość
ja na macierzynskim byłam pol roku :Dale fuks